אם הDVD קורא כתוביות פשוט תשים את הכתוביות בתיקייה של הסרט, באותו שם בדיוק רק שסוג הקובץ יהיה שונה (כלור נניח ששם הסרט הוא The.Curious.Case.of.Benjamin.Button.DVDSCR.XviD, אז ששם קובץ הכתוביות יהיה זהה וסוג הקובץ SRT).
לא... איכשהו אפשר לעשות שהכתוביות ידבקו ממש לקובץ של הסרט. אתה יודע איך עושים את זה? אני מתכוון שיהיה קובץ אחד שהוא סרט +כתוביות.
באותה סוגייה איך אני מאחד כמה קבצי AVI כקובץ אחד (הורדתי סרט בכמה חלקים ואני רוצה שהוא יהיה כקובץ אחד).
אני מניח שחיפוש קצר בגוגל יתן לך מדריכים שמפורט בהם באיזה תוכונות אתה צריך להשתמש כדי להדביק את הכתוביות לסרט.
תשתמש בתוכנית הזאת, יש לך שם גם מדריך שכולל פירוט מלא. זאת תוכנה שכוללת בתוכה 4 תוכנות שונות שעושות הכול עם הגדרה פשוטה שלך. http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/in...howtopic=390056 מישהו מכיר איזה מערכון של שלישיית מה קשור על בית ספר לשהידים ? אני מנסה כבר שעה למצוא את זה ללא הצלחה.
אנשים קבלו אימייל שקיבלתי היום http://img6.imageshack.us/img6/1108/57378857re7.Xxx כבר מחקתי את זה כמובן אבל מה שמצחיק אותי (יותר מאיך שהם כתבו בעברית) זה שהם חשבו שהם יצליחו ליצור אלמנט הפחדה בקרב תושבי ישראל (חוץ מ0.1% ממי שקיבל את האימייל הזה לא נראה לי מישהו ייחס רצינות לדבר הזה)
לא מצאתי דיון בנות אז אני אשאל את זה כאן. יש בבסיס בחורה אחת שמאד מוצאת חן בעיני וזה לא מהיום ולא מאתמול. הבעיה שאני טיפה ביישן (זה עוד יהרוג אותי יום אחד) ואני עוד לא דיברתי איתה על הנושא הזה. אז מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? להזמין אותה לאיזה מקום ואז להגיד לה מה שאני מרגיש כלפיה, או אולי יש דרך נוספת אחרת?
לדעתי אתה צריך להזמין אותה למסעדה\בית קפה, ולאט לאט עם הזמן (ותיזהר שלא תתקע לך העצם של הכנפיים בגרון) תגיד לה מה אתה חושב כלפיה. ככה להגיד בפשטות זה יחס קצת מזלזל, עם בחורות צריך להשקיע ידידי. אין לך מה לפחד יותר מדיי, מקסימום תקבל תשובה שלילית. ואם זו תהיה מסעדה מספיק טובה ואהובה ע"י בת זוגתך, תהיה בטוח שלא תקבל תשובה כזו.
תעקוב ותתצפת עליה, תגלה מה היא אוהבת ובמקרה תצא לאותם מקומות שהיא יוצאת אליהם. תכין רשימות של משפטים מתוחכמים שתוכל להגיד לה בכל מצב, תהיה מוכן לכל תשובה שלה, תישמע תמהוני אך מקסים. תגרום לה להתעניין בך, תשחק לה עם הראש, לפעמים תסתכל עליה במבט מאוהב מבלי להוציא מילה, ולפעמים תתנהג כאילו יש לך מישהי אחרת. אחרי כמה בילויים משותפים, היא תתחיל לשחק בך כטבעה של אישה כדי שתחשוב שהיא לא רוצה אותך, אל תקבל לא כתשובה. תשכור עורך דין.
הכי חשוב וזה בגדול מה שצריך לייעץ לך זה שהיא תחשוב עליך, לא משנה באיזה דרך. אתה צריך שהיא תחשוב על לצאת איתך כאופציה בכלל, שאתה משוחח איתה תנסה לגרום לה בסוף השיחה לחשוב עליך גם כשתלך. רק אל תיקח את זה יותר מידי לידיד...
זה לא בדיוק יעזור,אבל תכלס בהרבה מקרים אתה כבר יודע לבד מה התשובה. בנות שמעוניינות בך,מראות את זה גם אם הן לא שמות לב לזה,בעצם גם הבנים ככה. תחשוב על זה,אם היא רוצה להיות לידך,לדבר איתך וכו..
תודה רבה חברים. אנדריי, בגדול אני מסכים איתך שזה הכיוון שצריך לקחת, אבל לגבי לצאת "במקרה" לאותם מקומות שהיא יוצאת אליהם זה קצת בעייתי, כי אני מהמרכז והיא מפאקינג צפון וגם אין לנו בדיוק חברים משותפים. זיו, זה לא שאנחנו לא מדברים בכלל. מדברים, צוחקים, אבל אני מרגיש שמבחינתה אני עוד סתם ידיד טוב מהצבא ולא משהו מעבר. וכיודע לך הייתי רוצה משהו יותר מזה. עוד בעיה היא שמשרתים איתנו כמה חבר'ה שהיא מכירה עוד מימי תיכון העליזים וכמעט רוב היום היא נמצאת איתם, ואני מרגיש קצת לא בנוח "להידחף" ביניהם.
יש לי רעיון מצוין בשבילך: בבסיס שלכם בטח יש אינטרנט,פעם אחת כשאתה גולש באייסוקר תיכנס במקרה לגמרי לדיון הזה תוודא שהיא בסביבה ואז תספר לה בצחוק: "הי נועה, תראי איזה קטע, יש פה איזה אחד ששואל בפורום כדורגל!(תדגיש את המילה כדורגל) איך להתחיל עם בחורה שהוא מכיר ומוצאת חן בעיניו..." אם היא לא מתגלגלת עכשיו על הרצפה מצחוק אז אולי יש לך סיכוי איתה וזה הזמן לעבור לשלב השני, תשאל אותה בנונשאלנטיות "את היית יוצאת עם בנאדם ששואל אוהדי כדורגל איך להתחיל עם בחורה"? אם היא עונה משהו כמו: "למה לא,אינני רואה בכך שום טעם לפגם" אתה יכול לעבור לשלב מספר שלוש, תציע לה כוס תה עם נענע וביסקויט ותספר לה שסרגיניו הוא שחקן הכדורגל האהוב עליך ביותר, אם היא עדיין לא תבין את הרמז אז היא כנראה קצת אהבלה וגם ככה לא שווה לצאת איתה.. בקיצור, זה wine wine situation..