מה זה טוויטר(האתר) וכל הקטע של הטוויטים,מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?כל הזמן אני שומע על זה בזמן האחרון
מכיר את שורת הסטטוס בפייסבוק? זה אותו הדבר, רק שזה כל מה שיש. בעיקרון זה נועד כדי להודיע לחברים שלך מה אתה עושה כרגע. יש לך אנשים ש"עוקבים" אחריך ואנשים שאתה "עוקב" אחריהם. אתה יכול להגדיר שתקבל הודעה באימייל ו/או סמס (או שלא) בכל פעם שמישהו שאתה עוקב אחריו מעדכן מה הוא עושה, וכמובן, אפשר לראות את זה באתר. מספיק ברור? זה דוקא אחד האתרים הפופולריים באמריקה, בערך כמו פייסבוק.
כן תודה מספיק ברור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx האמת שאני כל הזמן שומע עליו אז זה עניין אותי.
בארץ לא ראיתי אף אחד שמשתמש בזה וגם לא פגשתי שמישהו שגילה את זה בעצמו (ולא נתקל בזה כחלק מעבודתו, כמוני). ובצדק, זה לא אמור לתפוס כאן.
אני חושב שעוד שנה זה גם יהיה משהו כזה גם לקח לנו לאמץ את הפייסבוק איזה שנה ומשהו אחרי שהוא כבר היה חזק בארה"ב.
זה לא חג במלוא מובן המילה. הקתולים אכן מתייחסים אליו כחג שמציין את סיינט פטריק - שהביא את הנצרות לאירלנד - אך הפרוטסטנטים לא מתייחסים ליום הזה כיום דתי. בארה"ב היום הזה אמור להיות יום שבו האנשים ממוצא אירי יחגגו את המורשת שלהם אבל בפועל זה יותר תירוץ לשתות אלכוהול (לא שאירים צריכים תירוץ בשביל לעשות את זה...), ללבוש דברים ירוקים (לא רק בגדים. כובעים, קרניים, שרשראות ועוד אביזרי פורים למיניהם) ולהשתטות. זה עוד אחד מאותם ימים בניו יורק בהם לא משתלם להיות מתחת לגיל 21...