יש הבדל בין להיות אדיש לנבחרת ישראל לבין לשים בחתימה דגל של הנבחרת היריבה, הבדל דק אבל משמעותי. מה השלב הבא, אולי תשנה גם את הכינוי האישי שלך?
מסכים ולא מסכים איתך. אין לבנדאם שום רגשות כלפי הנבחרת, הוא לא שמח בשערים שלה, מה אתה רוצה שהוא יעשה, יקפוץ רק כי מצפים ממנו להיות אוהד נבחרת? אין לי ספק שבמלחמה אדון סרג'יניו כן היה "בעד" המדינה. כמובן שמשום מקום לשים דגל יוון ולעודד אותה זו פשוט פרובוקציה זולה. אני מאסתי בכדורגל והנבחרת הישראלית. נמאס לי מההתנהלות המבזה, מהיו"ר המצחיקים, מהעובדה שלפני כל משחק נבחרת בניון נפצע, נמאס לי גם שלפני משחקי ידידות השחקנים מדברים על מענקים, נמאס לי מהבונקריסטיות והעובדה שבנבחרת חושבים רק איך לא להפסיד, מזה שקשטן מניף ידיים אחרי תיקו ביתי מול אנגליה בינונית ביום נוראי בעוד ברור לכולם שרק ניצחון היה משאיר סיכוי לעלייה ועוד ועוד ועוד. אני לא מרגיש כל זיקה לנבחרת, ולכן אני אדיש כלפיה לגמרי. אני לא בעד יוון, ואני אשאר אדיש כלפי כל תוצאה אשר תהיה. וכן, לזלזל בנבחרות כמו שוויץ ויוון זה טיפיקל ישראל. לעזאזל, יוון היא אלופת אירופה הלפני אחרונה, יש לה כמעט בכל עונה 2 נציגות בצ'מפיונס, והיא מגיעה בקביעות ליורו/מונדיאל בשנים האחרונות. שוויץ?גם אפורים, אבל גם הם תמיד מגיעים למונדיאל והיורו ואפילו רושמים הישגים נאים. איפה הם ואיפה אנחנו...
תהיו אדישים, תהיו אפילו נגד, אבל בשביל מה הפרובוקציה? לשים דגל יוון בחתימה בפורום שרובו הכמעט מוחלט אוהדי נבחרת ישראל, זה כמו הצעדה של ברוך מרזל וחבריו עם דגלי ישראל באום אל-פאחם...
תהיה אדיש, תהיה אפילו נגד, אבל בשביל מה הטמטום? להשוות אותו לברוך מרזל?! מי שמעודד קבוצות ישראליות בוגד בכדורגל. זה הרבה יותר חמור.
גם אני הפסקתי לאחרונה "לאהוד" את הנבחרת כמו פעם. תמיד ארצה שננצח, אבל הפכתי לדי אדיש לתוצאות שלנו גם במשחקים הגדולים, אם זה הפסד ואם זה תיקו(אין ניצחון בלקסיקון של הנבחרת..). ולמרות זאת, אני מכיר את המנטליות שלנו ויודע עד כמה אנחנו עם שחצן. אחרי הכל...העם הנבחר, לא? ולמרות הכל סרג'יניו, קצת קשה להתייחס להודעות שלך ברצינות כשאתה מתחיל עם הפרובוקציות הכ"כ הברורות האלה של לשים דגל יוון בחתימה שלך.
מסכים עם המשפט האחרון. אני לא אוהב כדורגל ישראלי, לא רואה כדורגל ישראלי, וכנראה שאפילו לא אזהה את כל השחקנים שיתרוצצו הערב על המגרש. אבל עדיין, לשים דגל יוון בחתימה זו פרובוקציה זולה ומיותרת.
וואו, וואו, תרגעו... כמו שבסט אמר, אם תהיה מלחמה בין יוון (או כל מדינה אחרת בלי יוצאת מן הכלל) לישראל אז אני בעד ישראל. אני חי במדינה הזאת ואני אוהב את המדינה הזאת. מה לעשות שאת הכדורגל הישראלי אני מתעב (ולחשוב שפעם היה לי מנוי למכבי ת"א והייתי הולך למשחקי הנבחרת)... אם לא הדיבורים על כמה ששוויץ ויוון קטנות לעומת מעצמת הכדורגל שלנו, הייתי נשאר אדיש כלפי הנבחרת, עכשיו אני סתם רוצה שיוון תיתן לה בראש. אחרי זה נראה לי אני יחזור להיות אדיש כלפיה...
כן, יש לנו נבחרת של אפסים עם מנטליות של לוזרים עם רגשי נחיתות שמאומנת על ידי קומבינטור פחדן ועלוב ומראה לנו כל פעם מחדש בדיוק איך נראית נבחרת שבחיים לא תגיע לשום דבר. אז מה? זאת עדיין הנבחרת שלנו וכולנו רוצים לראות אותה פעם אחת עושה את זה. זה נורא קל לאהוד רק קבוצות שמצליחות כל הזמן. זה גם נורא ישראלי לעשות פרובוקציות ולהראות שאתה הולך נגד הזרם. לא פחות ישראלי מלהיות יהיר ושחצן על כלום. זה בסדר להיות אדיש כלפי הנבחרת, אבל תסכים איתי שהיה אפשר לוותר על הדגל יוון בחתימה ועל לציין בכל הזדמנות כמה שאתה שונא את הנבחרת ורוצה שהיא תקבל בראש. לא ככה?
למי שאין כוח לחפירה,לרדת לשורה האחרונה,חשוב לי ********** למי שאין כוח לחפירה,לרדת לשורה האחרונה,חשוב לי ********** קצת רקע חיוני לבעיה,אני בן 17,תלמיד מצטיין משמע חרשן,וחי מדי יום במסגרת ספורט,ככה שזמן פנוי לעבודה,אין לי. יש לי חברה כבר 9 חודשים,תמיד מכל החסכונות היה לי להוציא עליה,גם ביום הולדת שלי הוצאתי ממני בסרט ושהלכנו לאכול.(קראו לי פראייר,אבל לא נעים שהיא תשלם לקופאית בקולנוע) בקיצור חשבתי על זה,ואני חוסך כבר איזה חודש,עם החסכונות שלי,יש לי כבר 220 שקל בערך. החסיכות באו מכל מיני וויתורים שלי,החברים יוצאים לאכול,אני לא מכניס את היד לכיס. ההורים נותנים כסף לכרטיסיה,אומר תודה והולך את ה3-4 ק''מ ברגל הביתה,ממש לא הרבה ככה שלא מפריע לי. בקיצור אז מה יש לנו,יום הולדת,תקציב של 220 שכמעט ובטוח יעלה לסביבות ה350-400. ל350 שקל האלה יש לי את המתנה שאני חושב לקנות. העצה שאני מבקש היא שאני רוצה רעיונות ליום הולדת של חברה שלי,חוץ מהמתנה שאני קונה,דברים שהם לא עולים כסף,אבל רעיונות יפים ומתוקים. לדוגמא: מכתב עם רעיון מגניב בתוכו.
אני לא מאמין שיש לך חברה. תיהנה מהיד שלך. תפסיק להתקמצן! תוציא את כל התקציב שלך. ב-150 אתה יכול לקנות זר נחמד, ובשאר לא משנה מה תקנה, העיקר הפרחים. ותשים גם 40 שקל בצד בשביל קונדומים - מחלות מין מעולם לא נחשבו למתנת יום הולדת טובה.
לא הבנת אותי? בתקציב שלי,סביבות ה350-400,יש לי כסף ואני מוציא הכל על המתנה. אני אומר שחוץ מהמתנה אני רוצה רעיונות לדברים יפים,שלאוו דווקא עולים כסף!