אוף טופיק

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ראול, ‏22/10/04.

1. zivmay Member

הוא הצליח לנחש אצלי. אבל הוא שואל לפעמים הרבה שאלות, כל שאלה הוא פוסל המון אנשים. זה לא כלכך מסובך.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי על שון קמפ,נתן לי את קארל מלון

3. Cup of Tea Liverpool, UK

אחרי כמעט יותר מ30 שאלות כשהוא עובר על כל הקישור של ליברפול הוא הגיע למחשבה שלי על אקווילני.

4. ACBenb Member

הזמנתי כרטיסים לאילת למחר בערב ועשיתי זאת דרך האתר של אגד... עכשיו שילמתי באשראי וזה היה אמור לתת לי מספר הזמנה. אולי זה הפיירפוקס המטומטם אבל זה פשוט לא מראה לי את המספר הזמנה!
    מישהו יכול להקל עליי ולרשום את הטלפון של מרכז השירות הארצי של אגד? יש להם שם מלא טלפונים וגם ככה אני בעצבים על האתר הדבילי שלהם.

כתוב שם שיש מכשיר שנקרא "אילתומט" שם אני מכניס את המספר הזמנה וזה מדפיס לי כרטיס... רק אז זה מחייב אותי בתשלום? אם אני לא אוציא את הכרטיסים משם האם זה יחייב אותי?

העזרה חשובה!

5. 亚历山大帕托 Member

מרכז שרות הלקוחות הארצי 2800* או 03-6948888

ראשון עד חמישי 7:00 עד 20:00
    שישי וערבי חג 8:00 עד 15:00
    במוצאי שבת ומוצאי חג החל מחצי שעה לאחר צאת השבת/ חג ועד השעה 23:00

6. ACBenb Member

תודה רבה!

7. 亚历山大帕托 Member

מישהו רואה הגמר של MLS? כדורגל אמריקאי, LOL.

וואו, בקהאם הוא כמו פירלו בימיו הטובים בין השחקנים האלה. הוא משתעשע עם הכדור ומכין מלא מצבים, וכך קבוצתו עולה ליתרון. האמת היא שכל השחקנים שם מצחיקים. אחד מוראלס, ארגנטינאי בן 29, התחיל לייבב ולבכות כשנפצע ונאלץ לרדת בדקה ה-22. הוא בכה כמו ילדה וכיסה את הפנים עם חולצה כשירד מהמגרש, 10 דקות אח"כ הראו אותו יושב על הספסל עדיין עם ידיו על הפנים ומאמנים מנחמים אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx. יש שם כמה מתאגרפים שלא ברור איך הם מסוגלים לשחק כדורגל.

במחצית יש אישה (כבר מצחיק) שמנתחת מהלכים נפרדים מהמשחק כמו שעושים בכדורסל כדי להדגיש איזושהי נקודה על הגנה של קבוצה א' והתקפה של קבוצה ב'. "בקהאם אוהב לבלות הרבה זמן באמצע" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx. זה כזה מצחיק.

מגן מתקל מאחור שחקן התקפה שפרץ לרחבה, לא מגיע לכדור, מוריד אותו בעבירה שרואים בבירור שוב ושוב בהילוך החוזר. הפרשן:
    "it was a clumsy challenge at best, right?"
    :aaatv: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

האמריקאים חוגגים שער: "וווווווווהווווווווווווווווווווווו!" פאקין קאובויז... :aaa021:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/11/09
  8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תהיה בריא, אני מעדיף כדורעף נשים.

9. uri מנהלים

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וווואווו איזה הזוי...

11. ACBenb Member

חזרתי מאילת לא מזמן ובנסעיה חזרה באוטובוס הנהג עצר את האוטובוס מסיבה לא מובנת ופשוט חיכה שכמה משאיות יעברו. לאחר שהם עברו הם אמרו לשיירת המכוניות שחיכתה שאפשר להמשיך. עכשיו הייתי כמו כל נוסעי האוטובוס מאוד עייף ולמרות הסקרנות למה עצרנו לא היה לי כח אפילו לשאול... נסיעה משביזה. שמעתי את הנהג זורק משו על זה שחוסמים כבישים לפעמים ופעם בגלל מטוסים חיכו שעה וחצי :S ושמעתי חלק אומרים משו שקשור ב'עניינים ממשלתיים'.

מישו יודע על מה מדובר?

12. פול סקולס Member

למישהו יש המלצה לספרי-לימוד של ערבית מדוברת?
    אל תשאלו למה, נכנס לי גו'ק לראש...
    הכוונה ללימוד עצמי כמובן.

אבל בבקשה אל תזרקו שמות של ספרים שראיתם בסטימצקי- זה גם אני יכול לעשות לבד. מישהו ניסה ספר מסוים ויכול להגיד האם הוא טוב או לא?
    וכו'...

בתודה מראש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. T0XiN Member

מציע לזנח את הספרים ולחפש אלטרנטיבות ברשת האינטרנט.
    תוכנות כמו
    Pimsleur ו Rosseta Stone עשויות מאוד לעזור לך. לתת לך בסיס ואוצר מילים טוב ולאחר מכן לפנות לספרים ולפתור אותם.

14. Igi Member

כדאי לעבור להוט?
    מציעים לנו שם חבילה משתלמת של מגי'ק+ממיר HD עם החבילות ערוצים שלהם(חבילה רוסית,ספורט בידור סרטים סדרות וכו')+להישאר עם התשתית 5 מגה של האינטרט+הקו טלפון שלנו והכל ב-320 ש"ח, שזה רק מה שאנחנו משלמים ב-YES על שני ממירי מקס...

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מבחינת מחיר שווה, כן, השאלה עד כמה אתה מכור לסדרות שיש ליס בלעדיות עליהן.
    אני יכול להגיד לך שאני כרגע נמצא בהוט, ויכול להיות שמבחינה כספית יס זולה יותר, אך מבחינת תכנים, אני לא אוותר על ביפ, חברים, בטיפול הוט 3 עם הבורר והסדרות הישראליות שיש שם וכו'. כמובן שיש גם את כל הסדרות מחו"ל עם אבודים, נמלטים, 24 וכל אלו. לדעתי השאלה הגדולה היא יותר התוכן מאשר המחיר.