כי יש לנו 2 טלוויזיות :| שי, האמת שזה בדיוק מה שחשבתי עליו וכל הסדרות אני ממילא יכול להוריד... העניין של המחיר נורא מושך וגם הקטע שהם מביאים ממיר HD. אגב, שכחתי לשאול את העיקר, איך המג'יק והממיר HD שלהם מבחינת תקלות, נוחות וכו'?
בתור תומך נלהב של יס במשך שנים, הייתי אומר שתישאר איתם אם אתה מחפש תכנים טובים פי כמה. אישית, ההצעה הזאת היתה גורמת לי לעבור, כי בשנה וחצי האחרונות אני לא רואה טלוויזיה כמעט חוץ מספורט.
גם לי, אבל בסוף אחרי שיקולים ושכנועים החלטתי להישאר ב-YES ואפילו להזמין YES MAX HD... אגב, מכירים את זה שHOT באים ומשכנעים אתכם עם "נביא לכם הכל בחינם! חינם! אפילו נשלם לכם רק תצטרפו!" ובסוף באים YES ופשוט אומרים "אנחנו יותר טובים"? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
נכון, אבל מי שמכיר את שתי החברות תמיד יאמר שYES טובים יותר. כמעט כל מי שהכרתי ושאלתי שעבר מהוט ל-YES מרוצה וכל מי שעשה את הצעד ההפוך מתחרט. אין פה מה להתבייש או משהו מבחינת HOT, זה ידוע שהיתרון שלהם הוא שיש להם מוצר הרבה יותר זול כמו שהיתרון של YES הוא שיש להם מוצר יותר איכותי.
יש לי חבר שלא היה ביס מעולם אבל הוא לא סובל את הוט ומחכה שההורים שלו כבר יעברו ליס(או שהוא יעבור דירה ויהיה לו יס),ויש לי עוד חבר שלפני שנה ומשהו עבר ליס ומרוצה אחרי שלא היה ממש מרוצה בהוט. בכל מקרה מבחינת תכנים יס נחשבים יותר טובים ובטח ובטח מבחינת שירות לקוחות(שאגב בהוט זה די ידוע שהשירות לקוחות אחד הגרועים בארץ).