מישהו במקרה נתקל פעם בחם צוואר של אדידס (רצוי באזור הצפון) ? כמו זה שיש למוריניו כלומר שחור עם הסמל של אדידס בלבן . אולי התמונה הזאת תעזור נ.ב. גם של נייק יהיה בסדר למרות שאני מעדיף אדידס .
שאלה לי אליכם, חכמי הפורום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לפני שבוע הייתי בשגרירות גרמניה שבתל-אביב ובשעה טובה הוצאתי דרכון גרמני. על מנת להשלים את ההליך ביקשו ממני טביעת אצבע. הנחתי את אצבעותיי על המכשיר בלי לשאול הרבה שאלות. ואז נזכרתי בסערה שמחולל 'חוק המאגר הביומטרי', בטענה שהוא פוגע פגיעה אנושה בזכויות האדם, בדמוקרטיה וכיו"ב. בין כל האינפורמציה שיש על הנושא הזה ברשת, לא הצלחתי להבין איפה עומדים פני הדברים כיום במדינת ישראל; עד כמה שהבנתי, ארגוני זכויות האדם מוחים כנגד המאגר באופן כללי, ולא כנגד תעודות זהות ודרכונים ביומטריים שאפשר להנפיק בלי קשר למאגר הכללי. האם אני אמור לחשוש מזה שהדרכון הגרמני שלי הוא דרכון ביומטרי, כלומר שיש שם את טביעת האצבע שלי? האם צורפתי למאגר? האם אפשר להשתמש במידע שלי לרעה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
כרגע זה עדיין תקוע בחקיקה וצריך לעבור הרבה בירוקרטיה. בכל מקרה זה לא יתקדם מוקדם מ-2012. מאגר? אולי אתה חלק מהמאגר הגרמני בדיוק שאני חלק מזה של הרומנים. נראה לי שאתה צריך לדאוג יותר שהמוסד יגנוב לך את הזהות מאשר שהגרמנים יעשו משהו עם זה.
איזה באסה...ביס הייתה לך אפשרות ללחוץ על מידע של פרק מסויים וזה היה שואל אם אתה רוצה להקליט את כל הסידרה... ודרך אגב, מה זה אומר "קשר לסדרה" שכתוב למטה ביומן צפייה במידע של התוכנית? מה זה עושה?
אני בספק אם סיפור כזה היה אי פעם באמריקן איידול, בנוסף הבחור גם שר מעולה, אבל הסיפור עם ארוסתו, כל כך מרגש ונוגע ללב
כולה 5 דקות בן אדם, אבל אם אתה ממש לא מוצא את הזמן (ממליץ לכם לראות במקום לקרוא את זה) הוא הגיע להיבחן באודישנים, וג'ניפר לופז שאלה אותו האם יש לו חברה, הוא ענה שכן והם מאורסים. ואז היא אמרה לו "תספר עלייכם קצת". מראים תמונות שלהם, כולל את הצעת הנישואים והוא אומר שהם עשו לעצמם מעין הבטחה שכעבור שנתיים מהאירוסין הם יתחתנו. אבל ב2009 היא עברה תאונת דרכים קשה מאוד ונפגעה בצורה קריטית במוח. הרופאים לא האמינו שהיא תתעורר מהקומה, אבל הוא כן ובאמת חודש וחצי לאחר מכן היא התעוררה. היא לא חזרה להיות מי שהיא הייתה, היא פגועת מוח, כמעט ולא מתקשרת עם הסביבה. למרות הכל, הוא לא עזב אותה, נשאר לצידה ומטפל בה כל הזמן. זה הפך להיות הדבר החם באמריקה, ואני בטוח שבקרוב תשמע על זה/תקרא על זה גם כאן בתקשורת הארצית. מרגש מאוד וכל כך עצוב, סיפור מהאגדות, רק עם סוף רע.