שירות הלקוחות עם שעות עבודה מוגבלות ועם תורים ארוכים לא שווה את הכסף. עזבתי את סלקום, השגתי חבילה פי 2 זולה יותר ואני לא מתגעגע. לגבי ה-6 ג'יגה: אצלי כל השימוש הכבד בבית דרך ה-WIFI. בכל מקרה כדאי לשמור על סוללה מחוץ לבית.
איך אני יכול לדעת מי היו האנשים שדיבבו את הדמויות במשחק Warcraft? אני רוצה לדעת האם השחקן מנו בנט (גילם את כריקסוס בסדרה 'ספרטקוס') דיבב שם חלק מהדמויות.
מצד אחד, הוא באן אדם, זה יכול לקרות לכל אחד, מצד שני, מה אתה אדיוט? רחמים על הקולמביאנית.. נ.ב לדעתי האישית היא היותר יפה משתיהן.
יצא למישהו להתקל במקרה של בן אדם שאמרו לו "בוא נעשה את זה מעניין" ובאמת זכה באייפון או במכונית או בזוג כרטיסי טיסה?
בדיוק ראיתי על זה כתבה היום. היו כאלה שבאמת זכו אבל כל העניין הוא שאחרי שאתה משיג את הלייקים שהם מבקשים ממך, זה לא שאתה זוכה במה שהם פרסמו אלא נכנס להגרלה על הדבר הזה. אז הראו שהיו כאלה שזכו בהגרלה אבל למעשה, כל הלייקים האלה זה על הזכות להשתתף בהגרלה. זה כל הסיפור.
איזה ג'ינים GIN המשקה נחשבים לטובים באי הבריטי? אני לא שואל אילו שמיוצרים שם אלא אילו נחשבים לטובים באי על ידי אנשים באי הבריטי?
משהו יכול להסביר לי איך הדבר הזה נחשב כספורט ומה המטרה שלו? רק התנוחה הנכונה או גם ההחדרה? שאלה רצינית. אם אפשר לקרוא לזה ככה.