נו יאללה, שאחד המנהלים ירים את הכפפה. תפתחו דיון, כל אחד יזרוק תאריך לשבוע של חול המועד ואם תהיה הענות, נזרום משם. בתור משתמש צעיר כאן הייתי במפגש כמדומני לפני 10 שנים. לעזאזל. איך הזמן עף. יכול להיות אחלה דבר.
רגע.. היסטוריון לתקופה הקלאסית או היסטוריון במובן הקלאסי של המילה? אני קצת מכל אחד מהם.. אולי יכול לעזור...
זה חייב להיות Paybox או שכל שיטת תשלום ללא ארנק תספיק? אם אתה גר בתל אביב (או יכול לקנות מה שאתה מחפש שם) אז תבדוק ב-Colu. רוב העסקים שעובדים איתם הם בתחום האוכל אבל יש גם דברים אחרים.
הרבה זמן לא עשיתי קניות באינטרנט, אז אתמול התחשק לי לנצל את המבצע החדש של אמאזון של משלוח חינם בקנייה מעל 50 דולר. אלה דברים שבכל מקרה הייתי קונה בארץ. 4 משחות שיניים מקס פרש 170 גרם כל אחת 3 ליטר של מי פה קולגייט(בארץ יש רק בקבוקים של חצי ליטר) 10 סבונים מוצקים של דאב לגבר(אין את זה בארץ) 30 סבונים מוצקים של חברת דיאל 2 דאודרנטים ג'ל של גילט. סך הכל הכל יצא לי 181 שקל כולל משלוח. בארץ כל המוצרים האלה כולל מחירי מבצע היו עולים לי 320 שקלים.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191211/911d87a0be7cd49bb4d6b73bdfb4e1fd.Xxx Sent from my SM-T830 using Tapatalk