אז עוד הייתי מוכן לשמוע מה שיש לו לומר. זה לא שהוא היה בפיגור ואז החליט לפוצץ את העסק. עכשיו זה נטו בשביל צומי. קוד הלבוש זה לא משהו חדש והוא מודע לו טוב מאוד. ידע בדיוק מה הולך לקרות. מה שאני אוהב בFIDE זה שאותם כללים חלים על כולם. בין אם אתה אגדה של המשחק ובין אם זה הטורניר הראשון שלך. הייתי ממליץ לאיגוד השופטים ללכת להשתלמות שם.
יכול להיות שהוא ממורמר שהוא אחד הגדולים בתולדות המשחק שכדי להיות בו הכי טוב אתה צריך גאון, והוא לא מרוויח כמו ספורטאים בענפים פופולרים. רוני אוסליבן נמצא במקום הזה וגם הוא עושה הרבה תרגילים של צומי.
הוא התחיל להשתעמם. אמר אני רוצה לשחק על הכתר רק מול האירני וזהו. גם פה זה כבר נובע כנראה משיעמום. אולי אין לו כבר את המוטביציה להתכונן ביסודיות. נשארה רק ההטרלה. בסוף נשיא FIDE דבורקוביץ' הגיע איתו לפשרה. הכל בסדר. הוא יכול לשחק. הוא לא בדיוק בענף שמכניס כסף כמו כדורגל או כדורסל למשל. אבל הוא עושה כסף מדוגמנות. לא חושב שזה בגלל שבשחמט יש פחות כסף מענפים אחרים. הוא ידע לאן הוא נכנס. יחד עם זאת מאז בובי פישר הפרסים התחילו לגדול בצורה משמעותית. בכל זאת אלוף עולם מקבל מיליונים על התואר שלו, או על שמירתו.
אין לך מושג כמה שאני מתעב את חגי לוין. פעיל פוליטי שמנצל את הטייטל שלו בשביל להתנגח בביבי. בקורונה הוא חיפש רק איפה לתקוע לו ותקע רק את עצמו. ברפורמה הוא לקח צעד קדימה וארגן שביתות לא חוקיות. בין לבין הוא גם רץ לכנסת עם התאום שלו בוגי יעלון.
חח התכוונתי לכך שהצדקת את הסגרים והחיסונים של פייזר בניגוד לעמדה הנחרצת של ידידנו. חגי לוין לא ממש מעניין אותי. שכחתי שהוא קיים.
אדם רגיל שמשעמם לו מודיע על פרישה או הפסקה והולך לחפש משהו אחר להתעסק בו. זונה של צומי מחפש לייצר רעש וצלצולים.
הוא עושה מהענף הזה בדיחה במטרה לקבל צומי וזה עובד לו נהדר. את מה שאמרתי על FIDE אני לוקח בחזרה. סמרטוטים.
לא יודע ממתי יש קוד לבוש כזה רציני. אבל אל תשכח שהוא המגנט הראשי של ספונסרים בענף הזה. הוא סופרסטאר בענף שהוא אישי וסובל מתדמית אפורה.
השאלה אם אתה מעדיף יח"צ שלילי או שלא יתייחסו אליך בכלל. נראה שגם מגנוס וגם FIDE עשו את הבחירה שלהם, אבל ברור שתהיה כמות לא מבוטלת של אנשים שלא יאהבו את זה.