ההרכב האוקראיני: Pyatov, Selin, Khacheridi, Rakitskiy, Tymoshchuk, Garmash, Gusev, Yarmolenko, Konoplyanka, Milevskiy, Dević שבה על הספסל, מילבסקי בהרכב הפותח - מילבסקי בחייאת אמא שלך, תיתן משחק טוב לשם שינוי!
France (4-2-3-1): Lloris; Debuchy, Rami, Mexes, Clichy; Diarra, M'Vila; Ben Arfa, Nasri, Ribery; Benzema Sweden (4-2-3-1): Isaksson; Granqvist, Mellberg, J Olsson, M Olsson; Kallsrom, Svensson; Larsson, Ibrahimovic, Bajrami; Toivonen קבאי יורד לנוח ומ'בילה מקבל את הצ'אנס לחזור להרכב הנבחרת (בלאן אולי מפחד להפסיד), בן ארפה במקום מנז שזה מפתיע אחרי המשחק הטוב של מנז.
עצם העובדה שאני כל כך נחרץ היא לעשות דווקא לכל השדרים בישראל שיפרשו ניצחון של אוקראינה היום כהפתעה. למה מי זו אנגליה בכלל? נשאר ממנה רק השם. והיורו הזה מצויין, לא בגלל כמות השערים, אלא בגלל איכותם. אני מאלה שמעדיפים 0:1 מדיפלקשן מאשר טיקי-טקה שגורם לצופים לגמור ביציעים, או מאיזה סלאלום של שחקן שביורו הבא כבר לא יהיה בסגל של נבחרתו.
רק השם ומספר לא קטן של כוכבים. באותו זמן אפשר גם להגיד 'מי זאת אוקראינה?' ותסכים איתי שחומר ואיכות השחקנים (וכמובן הניסיון) טובים בכמה דרגות מאשר אוקראינה. תיקו יספיק לאנגליה, ככה שאני רואה אותם עוברים את אוקראינה, שלדעתי לא תעמוד בלחץ המטורף שיופעל עליה משריקת הפתיחה
אם אתה מעדיף את זה אתה אדם מוזר, אבל כל אחד וההעדפות שלו... מחזיק אצבעות לאנגליה. שונא אותם אבל אני תמיד מעדיף את כל הגדולות בנוקאאוט
לא שאני לא נהנה מהמשחק עד עכשיו, אבל מדוע אוקראינה היא זו שהחליפה את החולצות? הרי היא המארחת לא? אולי מ"יראת כבוד" לאנגליה?
אפילו לפי הווינר אנגליה היא המארחת, עדיין התלבושות מתנהלות בשיטת "בית חוץ" ולא קשורות לענייני כבוד משחק די משעמם עד עכשיו, אנגליה ממשיכה להיראות כקבוצה אפורה ולא מנסה לתקוף יותר מדי, רק שאוקראינה לא תבקיע ואז יהיה לאנגלים מאוד קשה לחזור עריכה: 1-0 רוני
רוני ענה לך. אנגליה לא מבריקה אולי, אבל נבחרת סופר יעילה, דווקא הפעם בלי לחץ, בלי ציפיות בלי לאמפרד ועם סגל שרחוק מלהרשים הם לדעתי מועמדים להגיע הכי רחוק, ובטח אחרי מה שצ'לסי עשתה העונה בליגת האלופות. אוקראינה בדיוק להפך, נבחרת כשרונית אבל כל כך נאיבית, הכשרון הצעיר שלה שמכונה מסי הורג אותי באגואיסטיות שלו, הוא בועט מכל מצב ולא רואה אף אחד ממטר, הלו אתה כולה ילד, איזה חוסר בגרות.
איברה קדברה העלה את השבדים ל1-0 מול צרפת. As it stands now, England top the group with France in second place.
בלאן אשכרה מכניס את מאלודה. כנארה שהוא מעדיף לפגוש את ספרד. עריכה: בשביל מה יש את שופטי הקו המפגרים האלו? שער חוקי למהדרין.