אם הגול של אוקראינה היה מאושר, אין לי ספק שאנגליה לא הייתה שורדת את הבליץ שהיה צפוי בדקות הסיום... (6 שופטים לא רואים מה ש- 50,000 צופים ומיליונים מול הטלוויזיה כן רואים) נהניתי ליפול פה, זה מוכיח שיש עוד דבר כזה "משחקים בלתי צפויים" וקבוצות שלרגע שוכחות את המנטליות הרגילה שלהן בדרך כלל במשחקים מכריעים. נ.ב. : לדעתי צריך לחוקק חוק באופ"א ובפיפ"א שמאשרים שופטי רחבה למשחקים מכריעים : שופט רחבה, שלא רואה אם הכדור עובר את הקו במלואו, מנוכה אוטומטית בשליש משכרו.
שבדיה אימפוטנטים....שבדיה נאיביים... שבדיה בדיחה וכו' כל הקלישאות האלה לא מחזיקות אוויר. 2-0 על הנבחרת האיכותית בבית, כל הכבוד לשבדיה שלא היוו קישוט בלבד וגם עזרו לאנגליה לנצח את הבית. https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/EURO%202012/Euro-2012-HD-Wallpaper%20-%20Copy%20-%20Copy%20-%20Copy%20%283%29.Xxx
איזה כיף לקום לבוקר שבו אנחנו לא הנאיבים הפראיירים אלא המאורגנים, המסודרים והיעילים שבאים ובלי הרבה פוזה ולוקחים את הנקודות. בדיוק נבחרת יעילה ומורכזת כזאת אנחנו צריכים. בצורת המשחק הזאת השמיים הם הגבול, אנחנו לא יורדים מאף אחד אלא מיישרים קו עם כולם, בטח שעם האיטלקים.
אנגלים, נא לא לפתח ציפיות, לא להסתנוור מאדון רוני... יש לכם את איטליה על הראש, משחק שווה כוחות לדעתי. 2 נבחרות שממש לא סובלות פנדלים ומקוות שכך לא יסתיים הערב.
לאנגליה תמיד היה אופי. מלבד המשחק מול גרמניה במונדיאל הקודם, אני לא זוכר משחק רישמי שקבוצה הביסה אותם או משהו בסגנון הזה. זה גם לא מקרי שכל הזכיות של הקבוצות האנגליות באלופות ב20 שנים האחרונות הן זכיות של אופי הרבה ותר מאשר כדורגל גדול. מה שאין להם, זה כדורגל. גם ה"כוכבים" שלהם כביכול, שחקנים מאד מוגבלים ברובם שנחשבים לכוכבים רק בגלל הקבוצות המתוקשרות שבהן הם משחקים. מצד שני, עם הגנה טובה, לחימה וקצת מזל, אפשר להגיע גבוה בטורניר של שישה משחקים.
כן שער 7, אבל איך אפשר שלא לפתח ציפיות כאשר אנחנו התחלנו לשחק יעיל ולנצח משחקים כמו צרפת או איטליה. הנאיביות של לאבד משחקים ריחפה מעלינו והיא כבר לא שם. אנחנו מנצחים משחקים שלא משכנעים, זה נהדר! סוף סוף!
בטורנירים האלה לא משנה איזה כדורגל מציגים, מה שמשנה זה רק לנצח. דווקא באופן מסורתי נבחרות גדולות שמסריחות בבתים יודעות להתעלות בנוק-אאוט, ואני מקווה שזה יחול גם על אנגליה (נבחרת גדולה?). דווקא יש המון חן בנבחרת הנוכחית, חסרת יומרות וחסרת כישרון, לא כמו אנגליה של בקהאם וג'ו קול שהוכתרה לאלופת העולם לפני שהטורניר התחיל, סוף סוף קצת צניעות, וזה משתלם. איטליה נבחרת עם פרופיל דומה במובן הזה, נבחרת שראויה להרבה יותר קרדיט ממה שהיא מקבלת. זה קרב של 50-50, אולי 55-45 לטובת איטליה, אבל דבר אחד בטוח, אנחנו נבוא להילחם ולכן אני אהיה מרוצה מהנבחרת בכל תוצאה שהיא. Come on England!
מי היה מאמין שאנגליה תסיים ראשונה. כשהנבחרת נחושה, נלחמת וממצאת את הפוטנציאל שלה, אז גם המזל לטובתה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לטעמי המצטיינים היו יאנג וקול. ובכלל די ברור איזה אגף עדיף.
שוב, על מה מבוססת תיאוריית ה"אין אופי" של האנגלים? האם היה טורניר גדול שהם הגיעו למקום פחות גבוה משהגיע להם על פי איכות הכדורגל שהם הציגו? אופי ולחימה הם מאז ומתמיד החלקים הכי חזקים במשחק של אנגליה. מה שנכון, הם גרועים בפנדלים. אבל את זה אפשר להגיד על רוב הנבחרות הגדולות מלבד גרמניה.
לחימה והפסד מביך ואופייני בסוף הליחמה. זה לא חייב להיות תבוסה כדי שנרד שוב מושפלים ולזורים, אלא מספיק שנחמיץ 4 פנדלים כמו אנגלים טיפוסים מול פורטוגל. מ 66 תמיד צריך לקרות משהו כדי שנרד מנוצחים וזה גם חייב להעשות בצורה שאפשר לדפוק את הראש בקיר.
אני מרוצה לא רק בגלל שהעברתי ערב מהנה עם StevieG ב'תקליט' שבירושלים אלא גם בגלל שביום ראשון בבוקר אני טס לאנגליה כך שאוכל לצפות בחצי הגמר מול איטליה בפאב קיימברידג'י; ותודה לצרפת!
אם אני לא טועה שבדיה השאירה את אירלנד כיחידה שלא השיגה נק' אחת לפחות בטורניר נכון? בכל אופן נהנתי מאוד מהמשחק של אוקראינה, כדורגל משובח, נכון, פרקטי ומועיל. מסירות פשוטות, הקרבה, רצון וגם טכניקה ויצירתיות והיה לנו משחק טוב מאוד שלהם שנלחמו עד הטיפה האחרונה ונתנו למדינה שלהם סיבה לגאווה. בנוגע לאנגלים, כמובן שאיטליה היא סיפור שונה לגמרי, בניגוד לפייברוט של אנגליה בתקשורת, אני רואה את המשחק הזה בין שתי נבחרות שוות לחלוטין, תהיה מלחמה, אין ספק.
לא יאמן איך משחק שלישי ברציפות אנגליה נראית זוועה והרבה פחות טובה מהיריבה והיא שוב מצליחה לא להפסיד ולסיים במקום הראשון בבית