אוקראינה נכנעת לאנגליה יעילה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י idans10, ‏18/6/12.

1. Eric Cantona Member

אנחנו כן יותר טובים משוודיה ואוקראינה וזה כל ילד בן 4 יראה בהבדל בין הסגלים. הכדורגל שלנו רק לא משכנע, אבל גם לא של איטליה, של ספרד ואולי חלקית רק של צרפת. הכל פתוח והעיקר שלמדנו להיות כמו כל הגדולות האחרות, קבצה שיודעת לקחת נקודות גם בערב בינוני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/6/12
  2. ManUtd Fan Member

אוקראינה, ומעבר לאותו שער שלא אושר (היה נבדל במסירה למילבסקי באותה התקפה, ככה שהצדק נעשה), לא באמת סיכנו את השער מעבר לבעיטות ממרחקים ארוכים. הם פתחו עם הרבה אנרגיות, שיחקו בקצב אדיר, כמו שאתה מצפה מקבוצה שחייבת ניצחון על מנת לעלות לשלב הבא. אבל ההגנה של אנגליה עמדה נהדר, ומעבר לבעיטות שלהם מרחוק (ואותו שער שלא אושר), לא ראיתי מהם משהו יוצא דופן, משהו שאיתו הם באמת יכלו לאיים על השער של הארט (אולי חוץ מאותה הזדמנות של ירמולנקו).
    מנגד האנגלים במשחק הגנה יוצא מהכלל.
    ג'רארד בהופעה נהדרת. השחקן המצטיין על המגרש. גם פארקר לצידו היה טוב.
    רוני לא היה חד, אבל היה שם בזמן הנכון במקום הנכון. וולבק מנסה, פה ושם מהלכים טובים, אבל בינוני מאוד. לא הייתי שולל אופציה להכניס את קארול במקומו, אבל אני מפחד שמהלך כזה יביא איתו יותר מדי כדורים ארוכים. אשלי יאנג עם כמה קרוסים מאוד מסוכנים, ובסה"כ היה בסדר, בטח יחסית למשחק נגד שבדיה.
    אשלי קול, ג'ון טרי, לסקוט והארט נהדרים. ג'ונסון הביתה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/12
  3. StevieG Member

זה לא באמת משנה מי הקבוצה הטובה יותר. משנה התוצאה, ואנגליה עמדה בכל המבחנים עד עכשיו. אנגליה בוחרת לשחק בסגנון הזה בו היא משחקת וזה עובד לה. שיחקנו טוב ושוטף נגד גרמניה במונדיאל, זה עזר? הגרמנים עקצו אותנו במתפרצות. אז עכשיו אנחנו משחקים על מתפרצות וזה עובד כמו שצריך. וסטיבן ג?רארד? הוא פשוט ענק.

4. Der Rotbart Member

אוי, כמה שאני מקווה לחצי גמר גרמניה-אנגליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. WellNeverDie Member

תקראו לי לא אובייקטיבי (למרות שהאינטרס שלי אמור להיות הפוך, בטח כשמדובר על שחקן רגיש לפציעות) אבל אני משבץ את ג'ונס בהרכב מול האיטלקים. ג'ונסון זוועתי ולא תורם בכלום וג'ונס טוב ממנו בכל הפרמטרים - הוא חזק יותר, יועיל במצבים נייחים, לדעתי הוא מגן טוב יותר ובטח שהוא יתרום יותר בצד ההתקפי.
    ג'ונסון זוועתי אז למה הוא ממשיך לקבל קרדיט? כי התוצאות עובדות? מי שחלש צריך לצאת החוצה אם יש אלטרנטיבה טובה.

6. oranfu Member

אני יכול להבין ביקורת על ג'ונסון, אבל ג'ונס?
    ההגנה שלו היא גם מאוד מוטלת בספק, אבל מבחינה התקפית אין בכלל ספק שג'ונסון עולה עליו.
    חוץ מזה שאני לא יודע מה משנה היכולת ההתקפית כי זה לא שלמגינים של אנגליה מותר לעלות להתקפה יותר מדי..

אם כבר רוצים שחקן יותר חזק מבחינה הגנתית בתור מגן ימני, אז קלי עדיף על 2 האופציות האחרות.

7. Eric Cantona Member

אתה בטוח שיש אפשרות כזאת?

8. The_Magpie Member

יש.
    אנגליה-איטליה וגרמניה-יוון בצד אחד של ההצלבה.
    בצד השני פורטוגל-צ'כיה וספרד-צרפת.

9. Raulito Madridista

לדעתי בית 4 סיפק את הסחורה עד עכשיו ביורו.

אין להקל ראש בכך שאנגליה סיימה במקום הראשון בבית, בטח בהתחשב במצב הקטסטרופלי איתו הגיעה ליורו - ואני לא מדבר רק על הפציעות אלא גם על ההיעדרות של רוני בשני המשחקים הראשונים, והוא ה-שחקן של אנגליה, זה שמייצר לה את כח ההרתעה או משהו קרוב לזה. אתמול רוני הבקיע שער עם טובה גדולה מהשוער, וגם סבתא שלו הייתה כובשת משם, אבל בכל-זאת.
    טעויות השיפוט זה דבר מאוד מעצבן, אוקראינה קופחה וחבל, אבל היא יכולה להיות גאה בטורניר שהציגה. יכול להיות שאם שבצ'נקו היה כשיר זה היה נראה אחרת מבחינתה, אתמול הוא נזרק למערכה אבל כבר לא יכל לעזור.

צרפת תשלם ביוקר כנראה על המשחק הנרפה אתמול - היא תפגוש את אלופת העולם. החבורה של בלאן סבלה לא רק מבעיות בהגנה אלא מן שחצנות כזאת בטורניר. לא ראיתי את צרפת רצה יותר מעשרים דקות בכל שלושת המשחקים יחד. כדורגל על שטח קטן זה יפה אבל לא מספיק, וגם הבעיות בהגנה חמורות.
    לשבדים הגיע לצאת מהיורו עם משהו, להחזיר קצת את הכבוד. הם היו הרבה פחות גרועים מאירלנד וגם מהולנד. שבדיה בכל משחק הגיעה למצבים טובים. אתמול איברהימוביץ בחלק מהדקות שיחק קצת יותר קרוב לשער וזה השפיע.

10. ManUtd Fan Member

דור, אתה ראית את הנבדל של מילבסקי באותה התקפה? אם כן, למה אוקראינה קופחה? הצדק בסופו של דבר נעשה.
    ובלי קשר, הטכנולוגיה חייבת להיכנס לכדורגל.

לגבי הצרפתים, האמת, הפתיעו בחולשתם. קשה להבין מה הביא למשחק כזה נרפה שלהם. הם צריכים להודות לאנגלים על זה שהשאירו אותם בטורניר.
    שוודיה הייתה יכולה לסיים את זה גם בתוצאה יותר גדולה עם כמה הזדמנויות טובות לשער של לוריס. צרפת לעומת זאת, לא ממש סיכנה את השער.
    יכולת כזאת כמובן שלא תספיק לרבע הגמר נגד ספרד, אבל כל משחק לגופו. אני בטוח שבלאן העביר ויעביר להם שטיפה של ממש. אני מאמין שנגד ספרד זה יהיה משחק שונה לחלוטין.

אגב, השער של זלאטן שער הטורניר עד עכשיו בלי ספק.

11. The_Magpie Member

http://i.imgur.com/rgvis.Xxx

היה נבדל ואוקראינה לא קופחה בסופו של דבר.

זה לא סותר שטכנולוגיה כמו עין-הנץ חייבת להיכנס כבר לכדורגל, נמאס כבר מטעויות כאלה.
    הבעיה שבראש אופ"א ופיפ"א יושבים מושחתים שרק מרפדים לעצמם את התחת.

12. cazzo Il Capocuoco

למרות שבלוחין שם את הכדור בין הרגליים שלו והראה אותו לשופטים ההונגרים, הוא יכול רק להצטער על זה שהנבחרת שלו לא יודעת לנצל מצבי הבקעה ולהיות מוחצת כמו שצריך, אחרת אנגליה הייתה מסתכנת בהדחה. הגישה של האנגלים הייתה רעה לפי דעתי, ואני לא יודע אם הודג'סון תיכנן זאת, אך במחצית הראשונה זה נראה ממש רע מבחינת אנגליה. עכשיו אני ממש משקשק ולא יכול עוד לחכות למשחק שיגרום לי סבל לשעתיים, אותו ראשון הקרוב...

13. The_Magpie Member

איטליה-אנגליה זה המשחק הכי שקול מבין כל ארבעת מפגשי רבע-הגמר.
    הכל פתוח וכנראה שיהיה משחק טקטי מאוד עם סיכוי גבוה לפנדלים(מה שאני מקווה שלא יקרה עם הניסיון האנגלי בפנדלים).

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שהעובדה שלא היה שער בסוף עושה צדק, ועדיין זה כל כך מרגיז לראות שוב - ושוב טורניר גדול - ששאלה אם כדור עבר את הקו או לא ממשיכה ליפול על עיניים של קוון, כשכבר הוכח שוב ושוב שהם פשוט לא יכולים לראות את זה בוודאות. במקרה הזה, חוץ מאשר לומר שפלאטיני אידיוט כי הוא ממשיך להתנגד לטכנולוגיית קו שער, אין הרבה מה להוסיף כי הטכנולוגיה כן תתווסף בקרוב. ואז נגיע לשלב שבו נתלונן על כך שהשער האוקראיני אושר כי נבדל שהיה לא נשרק... אולי במאה ה-22 יעשו משהו גם בעניין הזה.

15. alexshw Member

בכל הסגל שלו יש לו שחקן אחד של תאכלס בחלק ההתקפי - שבצ'נקו.
    קונופליאנקה למשל, היהלום האוקראיני סגן מלך הבעיטות מחוץ למסגרת בשלב הבתים.
    או וורונין למשל, רק 7 שערים ב - 70 הופעות.
    מבטא היטב את האימפוטנטיות האוקראינית.