איזה מכבי חיפה נראה בחצי העונה הקרובה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י AFC AJAX, ‏24/12/02.

1. קופירוק Member

זה לא נכון להגיד שמכבי חיפה במצב הכי גרוע בליגה (להזכירך, וידוקה, מקום ראשון...)אבל היא בהחלט בעלת הכושר הגרוע ביותר בזמן האחרון ואפשר גם להגיד מאז שהיא הודחה מליגת האלופות. בקטע של היהירות, אני מסכים עם כל מילה של וידוקה.אנחנו צריכים פחות טרמפיסטים שחצנים שחושבים שמכבי חיפה היא הכי טובה בעולם אחרי ליגת האלופות... בתקופת ליגת האלופות נוספו למכבי חיפה עשרות אלפי אוהדים חדשים רק בגלל ההצלחה שלה באירופה. במשחק מול מכבי ת"א היו כל כך הרבה טרמפיסטים ביציע ג' שזה היה מגעיל להיות שם! לא האמנתי כששמעתי אנשים בני-שרמוטות צועקים ביציע ג' "יאללה לשבת לשבת תנו לראות משחק" :evil: :evil: איזה עצבון!!! אפילו ב-11 כמעט ולא היה עידוד.

2. Tomzo Member

טוב שלא הגזמתם!
    הכושר הכי גרוע בליגה?! מה אני אגיד לכם יש גבול
    אולי אם תיקח את 5 הקבוצות הכי חזקות היום בליגה (ב"ש,בית"ר,מכבי,הפועל וחיפה) אז בתקופה האחרונה חיפה בכושר הכי פחות טוב.
    וידוקה אני מבקש ממך תחשוב רגע אם בית"ר הייתה בדיוק את אותו מסלול בליגת האלופות מה היית אומר עכשיו?
    ובאמת חיפה נתנה הרבה כבוד למדינה בהופעות שלה בליגת האלופות.
    עוד דבר זה שאתם הרי מבינים בכדורגל ואתם יודעים טוב מאוד שבכל עונה יש לכל קבוצה תקופה שחורה(לפחות אחת), ואתם יודעים שקבוצות הצמרת גם יוצאות מאותה התקופה. אז אם לא במחזור הקרוב אז במחזור הבא ואם לא אז, אז בעוד שלושה מחזורים, מתישהו חיפה תצא מהתקופה הרעה. ואז אתם תראו את החיפה שדרסה את כל הליגה.
    רוסו לא שחקן ענק?! תגיד לי וידוקה אתה בסדר?! מה בגלל שאצלכם הוא לא הצליח אז הוא נחשב לאפס??
    כמה פעמים הוא נבחר לשחקן העונה?
    וגם סטרת את עצמך - אמרת שהוא נותן בישול או גול במשחק. להזכירך בישול או גול למשחק מספיק בשביל לנצח משחק. וזה גם לא הדבר היחיד שהוא עושה ואתה יודע את זה. חוץ מזה אז מה אם לפעמים הוא רץ יותר מדי בשבשבעים אחוז מהמקרים בארץ הוא מצליח.
    זה שבאירופה הוא קצת התלהב והגזים עם ההעברות שלו אז זה היה טעות אבל אל תהפוך את זה לשגרה ותגיד שזה תמיד קורה.

נ.ב.
    רדליון למה קוראים לך רדליון?

3. GreenMan Member

הם יכולים לחזור ליכולת שלהם מתחילת העונה..

השאלה מה הם יעשו בקשר לחלוץ במקום יעקובו!

4. אריק בנאדו Member

לפי דעתי, הפגרה הזו תעשה רק טוב לירוקים. אחרי כל העייפות הזו (אתם יודעים כמה משחקים הם שיחקו בתוך פחות מ-4 חודשים?! כ-30 משחקים!! - 7.5 משחקים בחודש וכמעט 2 משחקים בשבוע בממוצע!), שבהחלט עשתה למכבי חיפה רק רע - השחקנים יוכלו לנוח קצת ואח"כ לחזור ולשחק "נורמאלית" יותר.

השאלה הגדולה היא איזה ז'וטא נראה אחרי הפציעה. בעבר הוא כבר נפצע בברך והושבת לכחצי שנה (אם איני טועה) ואח"כ חזר ובגדול ועזר להביא אליפות לירוקים. עד הפציעה ז'וטא היה ה-שחקן של חיפה, הוא הבקיע שער נדיר וא-ד-י-ר מול יונייטד ובכל משחק הוא היה פשוט נפלא. הרבה מאוד תלוי בשאלה: איזה ז'וטא יחזור אלינו אחרי הפציעה? אותו ז'וטא של תחילת העונה? או שחקן אפור וכבד? אני בטוח שנראה את ז'וטא של תחילת העונה. :?

מה יקרה בסוף העונה? המאבק יהיה בין מכבי חיפה להפועל ת"א, בלי מכבי ת"א - הם לא בנויים לזה. : http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx