זה פשע שבמקום מונטליבו לא פותח נוצ'רינו או אפילו די נטאלה, ואם פרנדאלי ממש מתעקש על הבאנקרים שלו, אז שמארקיזיו לא יפתח - מגוחך בפני עצמו, אבל עדיף על הקישור שאנחנו פותחים איתו היום. אם מונטליבו יהיה מאחורי החלוצים זה הולך להיות השילוב שחקנים הכי גרוע שפרנדאלי יכל להציב בצורת יהלום.
אף פעם לא פשע לראות את מונטליבו, עם כי אני מסכים שנוצ'רינו צריך לקבל צ'אנס אחרי העונה הפנטסטית שהוא עבר. איזה פתיחה אדירה למשחק. כמה כדורים קסאנו יכול לאבד? איזה קבלת החלטות זוועתית. מונטיליבו עם כמה נגיעות, וכדורים פשוט להתמוגג.
מדקה 15 אנחנו בבונקר ומצפים לגנוב את זה במתפרצת. זה לא מפתיע כי זה מה יש לנו ואת זה אנחנו גם עושים לא רע.
ליצנים פאתטים. באלוטלי השחקן הטוב במגרש. ראינו את די-נטאלה נגד אירלנד... נ.ב. http://cadfael.tv/image/src/1340563958523.Xxx
זו הייתה הזדמנות גדולה של ג'ונסון ובכל ה 15 הדקות הראשונות שיחקנו הרבה יותר יוזם. אני שואל את עצמי אם אנחנו לא צריכים לנסות מעט יותר ליזום למשך יותר דקות. יש הוראה ברורה של הודסון לצופף ולא שאני נגד, אבל יש לנו גם יכולת לבנות משחק.
אם הייתי אוהד של איטליה גם אני הייתי רוצה להרוג את באלוטלי. כמה אדישות כל פעם שהוא מגיע למצב, כאילו הוא מנסה להבקיע בשביל הפוזה ולא בשביל לנצח לקבוצה שלו את המשחק. השיא לדעתי היה כשהוא קיבל כדור מצוין ברחבה וניסה איזה בעיטה אקרובטית מוזרה במקום לעצור להתקדם קצת ולהפציץ לרשת. בקטע של אם זלאטן יכול גם אני יכול. אני פשוט לא סובל שחקנים כאלה.. פירלו שחקן שתענוג לצפייה. מזכיר את הימים הטובים של 2006. סך הכל נבחרת איטליה נראית מצוין ומפתיעה לטובה, אבל עדיין כנראה לא תיתן פייט רציני לגרמניה אם תעלה היום.
שאתה לא צד במשחקים שלו, בלוטלי בהחלט משעשע בדרכו (בקטע של "הכניסו את הדובים המרקדים"). שאתה תומך בקבוצה שלו, הוא פשוט בלתי נסבל.