אינטר 2018/19 :: Rise.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏18/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@Un bombón

לשאלתך על מי אני מסתמך, פדולה ודי מארציו בעיקר. אני בד״כ גם מציין את זה.

אני לא אתייחס למה באמת קרה ומה לא, אבל אני לא חושב שאנחנו סותרים אחד את השני. אינטר יכולה לחכות עם וידאל ובזמן הזה בארסה נכנסת לתמונה עם הצעה יותר גדולה שלאינטר אין מה לעשות איתה. מין הסתם התיסכול כאן הוא לא על כך שלא נכנסנו לBidding war עם בארסה, אלא על התחושה שיכלנו לסגור את זה וזה לא קרה. אם זה נכון זה כבר שאלה איך כל אחד מסתכל על הדברים.

Un bombón אוהב/ת את זה.
  2. טל. Member

לפחות את מודריץ' בארסה לא תנסה לחטוף.

ועכשיו ברצינות,
    אם אינטר עושים את זה, מבחינתי זו עסקה ברמת ''רונאלדו''.
    סנטימטר לא פחות.

EsheD, Civil ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  3. SerieA Il Capitano

ספאלטי: "האוהדים חולמים על מודריץ' ואני חולם יחד איתם".

זה לפחות אומר שאוזיליו מנסה.

אני חושש שזה בלתי אפשרי, ושהיינו צריכים לחשוב על מטרות אחרות, אבל אוזיליו עשה בקיץ הזה את הבלתי יאומן כמה פעמים. אני חושב שצריך לתת לו ליהנות מהספק.

4. Ohad_Glr Member

בשורה התחתונה, אם מודריץ' ידפוק על הדלת של פלורנטינו פרז ויודיע לו שהוא מיצה את עצמו בריאל ורוצה לעזוב- זה יקרה.
    זה היה ככה עם רונאלדו ועם צ'אבי אלונסו.

5. Raulito Madridista

לא מבין על סמך מה אתה אומר את זה, בקיץ בו ריאל איבדה גם את כריסטיאנו וגם את זידאן היא לא יכולה להרשות לעצמה לאבד עוד דמות כל-כך חשובה. זה נראה כרגע כמו ניסיון של הסוכן שלו להשיג חוזה גדול אחרון בקריירה או שדרוג מצד ריאל מדריד וזה בהחלט מגיע לו. ואני גם לא מבין איך אפשר לומר דבר כזה אם המועדון אומר חד וחלק 'מודריץ' לא למכירה, הדרך היחידה היא לשלם 750 מיליון יורו(סעיף השחרור שלו)'.

לפי דעתי מדובר ביעד לא ריאלי וחבל שוידאל ברח כי הוא היה מוסיף המון אגרסיביות, קישור עם שני חמומי מוח כמוהו וכמו ניינגולאן זה קושי עצום ליריבה שמנגד. קונדוגוביה היה חלש מאוד באינטר אבל בולנסיה הוא הפתיע לטובה ואולי אם אין ברירה היה צריך לחשוב חזרה בכיוון שלו. לדעתי אינטר כקבוצה באופן כללי השתפרה משמעותית בעונה האחרונה בהשוואה לקבוצה בה קונדוגוביה שיחק. אבל כמובן שהתרומה ההתקפית שלו לא קרובה לאלה שצויינו. אם כן יקרה הבלתי-ייאמן זו אחת ההפתעות הגדולות וההחתמות המפוצצות של אינטר לדעתי ב-20 השנים האלה מאז רונאלדו-נאזאריו, כמו ויירי או זלאטן.

6. SerieA Il Capitano

מסכים עם דור שאין סיכוי להחתים את מודריץ' ונראה שמשחקים בנו.

קודוגביה היה מזעזע ברמות הזויות באינטר ובצדק לא חזר.

7. סמואל אטו Member

ואם מודריץ היה למכירה היו נוקבים מחיר בתקשורת?
    אין רלוונטיות למה שפלורנטינו אמר כי אם מודריץ יבקש לעזוב כל חוקי המשחק ישתנו.
    אני באופן אישי לא מאמין שהדבר הזה צץ משום מקום ושאינטר מחכה סתם ככה, אבל גם אי אפשר לדעת מה מודריץ יעשה אם פרז יבקש ממנו להישאר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/18
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם מודריץ' ירצה לעזוב ופלורנטינו לא יהיה מוכן להציע לו הצעה דומה לשל אינטר לכל הפחות (10 מיליון עד 2022), אני לא רואה למה זה לא יצא לפועל. השאלה באמת אם יש למודריץ' רצון לעזוב ואם כן עד כמה, ואני חושב שכל החלטה תהיה מובנת וברורה, לא רואה הבדל בין כריסטיאנו למודריץ' מבחינת האופי ואם הראשון חיפש אתגר חדש, אז גם השני עשוי ללכת באותו כיוון. צריך גם להתחשב בכך שהוא בן 33 בקרוב וחוזה ל-4 שנים בשכר דומה לזה שהוא מקבל בריאל זו הצעה מצוינת.
    אני סקפטי לגביי העסקה הזו, אבל בהמשך לשיחתי עם קובי, יש מקורות ספורים שאני סומך עליהם באיטליה ולכולם תמימות דעים לגבי הסיטואציה - מודריץ' יפגש עם פרז ויבקש להשתחרר, כשבין הצדדים יש הסכם בעל פה שפרז יתן למודריץ' ללכת בסכום הגון ולא מופרז מדי. אם פרז יפתח את הדלת, אינטר תיכנס.

9. טל. Member

דבר ראשון אין עשן בלי אש.

ודבר שני אם אינטר מוכנים לשים לשחקן ולפרז סכום נאה על השולחן אני לא רואה למה זה לא יכול לקרות.
    לדעתי השאלה היא רק אם אינטר רוצה? האם היא רוצה לעשות "עסקת רונאלדו" משלה...

זול זה לא יהיה, אבל אם היא כן רוצה אז זה יקרה... זה פשוט יקרה.

מהלך כזה דרך אגב מסוגל לשנות את התמונה הנוכחית ולהקפיץ את אינטר למאבק על הסקודטו.
    זה שחקן טירוף. זה גאון.
    לא זוכר מי אמר בזמן המונדיאל אם הוא לא היה קרואטי אם הוא היה ספרדי כבר מזמן היו לו 2 כדור הזהב בכיס.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  10. סמואל אטו Member

היה ספרדי כזה פחות או יותר, אפילו שניים.
    שניהם לא זכו.

oFiRzZz, Gianzola ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  11. SerieA Il Capitano

בינתיים בזירה המציאותית - אף אחד לא רוצה את ז'ואאו מאריו. לא שזה צריך להפתיע אותנו, כמובן.

הפרימדונה לא מעוניין בוולבס, אלא בקבוצה יותר גדולה למרות שהוא הציג יכולת מזוויעה וחוסר יכולת לבעוט בעוצמה חזקה יותר משל ילד בן 8.

נוסף על כך הוא קיבל שריקות בוז מאוהדי אינטר במשחק האחרון נגד ליון מסיבות ברורות.

לדעתי יושאל לקבוצה מאנגליה או ספרד ב-18 באוגוסט בחינם. לא ירשים גם שם עד שנמכור אותו לטרבזנספור ב-4 מיליון אירו בעוד שלוש שנים.

השריד האחרון של הסוכן הארור קיה באינטר. סונינג הפסיקו לחלוטין התקשרות עם הסוכן מאז שני הפלופים גאבריאל ברבוסה וז'ואאו מאריו.

75 מיליון אירו הלכו לפח על שני השחקנים הללו. דבר שימשיך לפגוע בנו לפחות עד 2020. זה המחיר של עסקאות נוראיות.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ועכשיו גם מקור תקשורתי גדול בספרד מדווח על מודריץ':
    Real Madrid: Modric quiere marcharse pero antes escuchará al Madrid - AS.com

לפי הכתבה הנ"ל, מודריץ' לא נחוש לעזוב את ריאל כמו כריסטיאנו אך בהחלט מרגיש באותו כיוון. אינטר הניחה לו הצעה של 10 מיליון אירו לעונה ל-4 שנים, העלאה של 65% לעומת השכר בריאל (6.5 מיליון נטו), כשישנה אפשרות שהוא ימשיך אחר כך לג'יאנגסו סונינג ויקבל שם עוד חוזה מפוצץ. מודריץ' מכבד את ריאל מאוד ויישב עם פלורנטינו כדי לקבל החלטה סופית, וזה כנראה יקרה ביומיים - שלושה הקרובים. אם מודריץ' יבקש לעזוב ופלורנטינו ימשיך להתעקש שהוא לא למכירה, הקשר הקרואטי עלול לצאת בהצהרה פומבית שברצונו לעזוב את ריאל, אך הסנריו הזה לא סביר כל כך.

מבחינתי עצם ההתעניינות והמטרות הגבוהות שאינטר הציבה לעצמה במרקאטו הזה זה כבר משהו שכיף לראות, התגעגענו לזה. אם נצליח להנחית את מודריץ' זה יהיה קולפו משוגע, הלוואי שנצליח. אגב, אחת האלטרנטיבות למודריץ' הוא קובאצ'יץ'.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקצועית מודריץ׳ לאינטר > רונאלדו ליובנטוס.

Back to the 90’s.

Civil אוהב/ת את זה.
  14. SerieA Il Capitano

אני לא מצפה למודריץ', אני מצפה לאלפרד דאנקן.

למרות שאני לא מצפה, אני לא יכול לחכות עד שיגיע כבר יום שישי, אז יודיעו לנו בריש גלי שמודריץ' לא מגיע, ואינטר תתמקד בהבאת אחיו הצעיר של יאן קראמו לקישור - יוראיי קראמו בחינם.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כי זה מה שעשינו כל המרקאטו. גם אם מודריץ' לא יגיע, מישהו רציני יגיע. זה הקיץ הכי טוב של אינטר מזה שנים וכל החתמה משדרגת את הסגל, מי יותר ומי פחות.

מצב נושא:
הנושא נעול.