אינטר 2020/21 :: אלופת איטליה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏18/9/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקן עם הפוטנציאל הכי גדול לעשות התקדמות נוספת, ועל הדרך לעזור לאינטר - מקצועית וכלכלית - הוא לאוטרו.

הייתי עושה כל מה שאפשר כדי למקסם את הפוטנציאל שלו. איקארדי הוא לא השותף שהייתי חושב עליו. זפאטה ודז'קו דווקא כן.

2. DRORIKO Member

לא שותף טוב מבחינה טקטית או מבחינת אישיות?

3. itzik.miro Member

איקרדי? אני רואה שיש פה אנשים שלא אוהבים את אינטר הרבה יותר ממני.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

VAR אוהב/ת את זה.
  4. VAR Member

1. כי הוא אפס.
    2. כי הוא סרטן.

שמחתי לעזור.

EO11 אוהב/ת את זה.
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתרגום לעברית:
    1. שכר.
    2. רצון השחקן.

6. yonmu Member

לא בטוח שהבנתי.
    אינטר יכולה להציע לאיקרדי משכורת קרובה למה שהוא מרוויח בפסז בנוסף למקום קבוע בהרכב של קבוצה דרג ב באירופה.
    איקרדי יכול להציע לאינטר תחליף בינוני ללוקאקו, בלי עלות העברה (בניגוד לזפאטה) ולטווח ארוך (בניגוד לדזקו).
    אם יש דם רע בין המעורבים או שלא רוצים להתעסק באופי שלו זה שיקול לא רע, אבל מבחינה מקצועית זה נראה לי שידוך מעולה.

אני לא יודע כמה מה180מ על חקימי ולוקאקו יושקעו וכמה יחזירו חובות, אבל לדעתי איקרדי יהיה זול מזפאטה והוא צעיר ממנו (ומדזקו).
    לאינטר יש עוד חורים לסגור בסגל והקאן היה רק תחליף לאריקסן (עוד מכה למועדון).
    מהצד של איקרדי - מתקשה לראות מי יכול להציע לו יותר. אולי טוטנהאם אם קיין יימכר, אבל מקצועית זו ירידה.

7. רוברטו באגיו31 Member

איקארדי חתום בפ.ס.ז עד 2024, כלומר בחינם הוא לא יגיע .
    ולגבי המשכורת :למה שאינטר תציע לו משכורת זהה למה שהוא מרוויח בפ.ס.ז אחרי השנתיים הגרועות שלו ??
    הערך שלו בשוק ירד לפחות בחצי ולכן אין הצדקה לחשוב בכלל על לשלם לו משכורות שהוא היה רגיל לקבל .

בלי קשר אליו, לדעתי אינטר צריכה לכוון לחלוץ צעיר שיכול גם להתקדם ולהשתדרג אצלה, ואחד שאפשר גם למכור בעתיד ברווח.
    במצב הכלכלי של אינטר לא בטוח ששווה להשקיע 60 מיליון יורו על חלוץ בן 30 .

8. Raulito Madridista

מבחינה מקצועית - כן, מכל בחינה אחרת - לא. ללכת על איקרדי זו חזרה לעבר ולדעתי לא יעבור בשתיקה מצד האוהדים, לא צריך לזלזל בזה. זו לא האופציה האחרונה עלי אדמות. פ.ס.ז' לא תערים קשיים לדעתי היא כן צריכה למכור שחקנים והוא יכניס יותר כסף מאשר פבלו סראביה לדוגמא, אבל התחרות עלולה להיות קשה. בכל מקרה להגיד שהיו לו שנתיים מחורבנות זה לא מדויק, 20 גולים ב-2019/20 ב-34 משחקים ובממוצע שער כל מאה ומשהו דקות. אשתקד גם כן המספרים סבירים, מה לעשות שבמשחקים הגדולים הוא נדחק הצידה וגם סבל מפציעה לא קלה (אבל הוא לא בגיל של ראמוס).
    אני פחות מאוהדי לאוטרו מרטינס כלומר חלוץ לא רע בכלל, ארגנטינאי, הוא יכול עוד להשתפר - אבל לא הייתי מוכר אותו בגלל התזמון - אחרי שלוקאקו הלך וזה כנראה קצת יותר מדי. לא עכשיו לפחות, אולי בשנה הבאה.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז דז'קו סגר בקבוצה. שנתיים מאוחר מדי אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם. גם בגילו הנוכחי דז'קו יכול להוסיף המון לאינטר מבחינת איכות וניסיון מהספסל, כל עוד זה שחקן שאתה לא בונה עליו באופן משמעותי את ההתקפה זו אחלה החתמה.

עכשיו השאלה מי יבוא להרכב. זפאטה יהיה מצוין, חואקין קוראה ישרוף לי את הנשמה.

עומר אוהב/ת את זה.
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יהיה מוזר לראות אותו במדים הכחולים.

מאמין שיש לו עוד שנה לתת. לא רואה סיבה שלא יכנס לנעליים של לוקאקו ויהפוך לשחקן ההתקפה הבכיר של אינטר.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם יהיה מספיק טוב, בבקשה, אבל אני רוצה שתהיה לו תחרות ראויה ושלא נבנה עליו בצורה מוגזמת. זפאטה, טורו, דז'קו, אלכסיס וסטריאנו שממש מלהיב במשחקי הידידות זו חולית התקפה שמצחיק להגיד, אבל על הנייר היא חזקה יותר מזו של העונה שעברה.

12. SerieA Il Capitano

לא שאני חושב שדז׳קו יהיה עדיף על לוקאקו, אבל אולי לפחות יהיה לנו חלוץ שלא ייעלם בליגת האלופות.

העניין הוא שלליגה הייתי מעדיף חלוץ נוסף.

13. DRORIKO Member

קוראה שחקן, רק שהוא לא חלוץ. מה הסיפור עם זפאטה? המו״מ נתקע? זה קשור לזה שקבוצות אחרות נכנסו למירוץ על תמי אברם?(בהקשר של אטאלנטה)

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/21
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

להבנתי יש קשר ישיר לכך שאברהם ברוב טיפשותו בחר שלא להגיע לאטלנטה (אם וכאשר באמת היה רצון מצידם) והם עדיין צריכים למצוא מחליף לדובאן. אני חושב שאם הם יתנו אישור להעברה אז לא תהיה בעיה להגיע להסכמות מול אטלנטה ונוכל להביא שחקן שיכול לכסות את החור של לוקאקו בצורה משמעותית. זו הסיבה שאני לא רוצה את קוראה, כי הוא לא כזה. אם לאוטארו היה הולך יש מצב שהייתי מקבל את קוראה, למרות שגם טורו טוב בהרבה, אבל במקום לוקאקו? הוא לא מסוגל להביא את המספרים, המהירות והפיזיות שלוקאקו הביא. זה שהוא אופציה בכלל מראה על חשיבה שגויה.

15. DRORIKO Member

עזוב את זה אחי, הוא בכלל לא חלוץ. אלא אם אינזגי מתכוון לשחק עם לאוטרו חלוץ מרכזי וקוריאה החלוץ השני כמו בלאציו, אבל זה גם רעיון לא משהו כי לאוטרו זה לא אימובילה.

מצב נושא:
הנושא נעול.