אינטר 2020/21 :: אלופת איטליה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏18/9/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה סיבה נראית לעין יש לאינטר להחזיר את איקרדי? לאוטארו סורס על ידי איקרדי ולמעשה כל המשקח של אינטר היה להעביר כדורים לאיקרדי ולהתפלל ואם לא עובד אז שיהיה נס מפרישיץ. זה לא כדורגל. עם כל הכבוד, אין לאינטר שום סיבה להחזיר את איקארדי בעד שום הון שבעולם. בטח לא להשתגע כלכלית אחרי מה שראינו הקיץ. אינטר השנה צריכה למקסם את עצמה - מה זה אומר? לשם שינוי לעבור את שלב הבתים בצ'מפיונס עם מטרה מוצהרת: רבע גמר. לגרום ללאוטארו מארטינז לעשות את העונה הטובה ביותר שלו בקריירה, כך שאם יצטרכו למכור - יעשו את זה ב-150 מיליון ולא בנזיד עדשים. ולהתפלל חזק חזק חזק שמישהו יבוא ויקנה אותה מהסינים במהלך השנה ואז לא תצטרך למכור איש אלא תוכל לחזק את הקבוצה.

אם אינטר תצליח להשיג את דאמפריז, אני חושב שזה יהיה חיזוק לא רע בכלל, לא יודע כמה ציפיות יש ממנו, זוכר שבעבר הייתי בציפיות ממגנים הרבה יותר, הוא לא חקימי וכל דבר שיבוא אחרי חקימי בהכרח יהיה פחות טוב, ועדיין, הוא דווקא עם פוטנציאל להצליח.

לגבי דזקו - אני לא הייתי משתולל להביא חלוץ בטח לא שם על זאפאטה 60 מיליון או על ולאחוביץ - שניהם בזבוז כלכלי מובהק.

yonmu אוהב/ת את זה.
  2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הדיווחים PSV ואינטר הגיעו להבנות בנוגע לסכום שאינטר תשלם עבור דנזל, 12 מליון יורו פלוס בונוסים (הסכום יכול להגיע ל14-15).

עומר אוהב/ת את זה.
  3. South Boy Member

המחליף האולטימטיבי לחכימי, הוא כמעט ולא נופל מחכימי לדעתי ובהפרש המחירים הזה זאת עסקה מדהימה לאינטר על הנייר.
    בסך הכול אינטר עד עכשיו ברווח אדיר במרקאטו הזה אבל המחליפים הולמים לחלוטין. אם הם ישאירו את הנכסים הבלתי ניתנים להחלפה כמו בארלה ולאוטרו זה לא יהיה מופרך לראות בק טו בק.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני האמת לא בפאניקה מהעזיבה של חכימי ולוקאקו, חשתי יותר אכזבה. לדעתי הסגל של אינטר לא רע, לא נופל מזה של היריבות, השאלה היא האם אינזאגי מסוגל להצעיד אותנו לאליפות.

עומר ו-South Boy אוהבים את זה.
  5. SerieA Il Capitano

הרבה תלוי בדז׳קו בעיני.

6. itzik.miro Member

דומפריס לא ברמה של חאקימי. לא באיכות, לא בפוטנציאל, לא בגיל. בעצם בשום דבר.

שחקן שדי דורך במקום, אם אינזאגי יצליח להוציא ממנו רמה שמתקרבת לזו של חאקימי הוא יכול לטפוח לעצמו טוב טוב על השכם.

לגבי הבק טו באק - זה כדורגל והרבה יכול לקרות אבל הפעם ליובנטוס יש את המאמן הטוב בליגה ולא טירון כך שיהיה לאינטר קשה יותר מאשתקד.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

uri אוהב/ת את זה.
  7. South Boy Member

חכימי מגן מדהים ובקלות הטוב בעולם היום. יצא לי להיות בסופר קאפ הצרפתי והוא פשוט שרף את הקו באומנות, אפשר לומר שהציל את המשחק המשמים הזה ממוות מוחלט. מעבר לעובדה שהוא היה יוצא מן הכלל גם בדורטמונד ובאינטר אשתקד.
    הוא ללא ספק מעל דאמפריס וגם ציינתי את זה אבל אם יש שחקן שיכול להחליף אותו עבור אינטר זה דאמפריס, הסגנון שלהם מאוד דומה ואני חושב שדאמפריס יכול להיכנס לנעליים האלה. קשה מאוד למצוא שחקנים בסגנון של חכימי ודאמפריס וזה צעד חכם מצד אינטר לטעמי, במיוחד במחיר הזה.
    אין ספק שלאינטר יהיה קשה יותר לעשות בק טו בק כשאלגרי חוזר ליובה אבל גם בימי הזוהר של אלגרי עם סגל יותר טוב ממה שיש לכם היום יובה הייתה יותר יעילה מדורסנית, סיכוי סביר שזה יספיק ליובה להחזיר את הסקודטו אבל לטעמי האישי אם הסגל של אינטר יישאר ככה ולא יהיו עוד מכירות של שחקני מפתח זה פתוח לחלוטין. אולי מלטדאון אפשרי של אינזאגי יוסיף ליובה נקודות זכות, על הנייר שני הסגלים של שתי הקבוצות די שווים לטעמי.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובלאוטארו שהגיע הזמן שיעבור את רף ה20 שערים בליגה.

9. סמואל אטו Member

נראה לי קצת מוגזם לשים את דמפריס באותו מעמד של חאכימי.
    באופן אישי לא התרשמתי מההולנדי כל-כך בפ.ס.וו, לעומת זאת חאכימי הגיע לאינטר עם קבלות בבונדסליגה.

10. DRORIKO Member

לא יודע אם אותו מעמד אבל כמו במקרה זפאטה, יגיע או לא, אתה מאבד תותח ומביא מישהו שיתן 80 אחוז ממנו כדי למלא את המשבצת. נשמע הגיוני. אינזגי כמו קונטה משחק עם 3 בלמים ואתה צריך וינגבק שיתרום מהאגף(למרות שבלאציו ההתקפות לא הגיעו משם).
    כמובן שנשאלת השאלה אם דמפריס יתאים לסריה א׳ אבל הוא לא הרכש הראשון ולא השני שזה נשאל לגביו. זה חלק מהביזנס.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל תלוי בנסיבות, ובנסיבות הנוכחיות דמפרייס הוא הפיתרון הכי טוב מבחינת מאזן רווח/תועלת-סיכון, גם אם יתברר ככישלון, אפשר לבלוע הפסד של 14 מליון יורו, וחוץ מזה, האלטרנטיבות שעלו הן לא יותר טובות, אוי ואבוי אם היו מביאים את ביירין.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא יתחילו להיות הכנסות משמעותיות מנוקאאוט בצמפיונס וקהל במגרשים ומרצנדייז גם שנה הבאה תהיה מכירת חיסול.

13. DRORIKO Member

יש לכם את אחלה אלטרנטיבה כבר עכשיו בסגל(דרמיאן) שלבטח עדיף על הליצן של ארסנל. אפילו דאמברוזיו יותר טוב ממנו. אבל אם אתם רוצים VICE-חכימי אז דמפריס הוא הפתרון, בטח אם אינזגי הולך לשחק עם 3 בלמים.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז נגמר קדם העונה הראשון מזה עידנים שהתרחש כולו באיטליה ולדעתי זה בא לטובת הקבוצה. פגשנו יריבות שהן אמנם לא אריות אירופה אבל כן התייחסו למשחקים יותר ברצינות מאשר טורנירי חרטות כאלה ואחרים ובעיקר לא טרטרנו את הסגל שרובו היה בטורנירים ברחבי העולם.

יש עדיין בור ענק למלא בהתקפה אחריי עזיבתו של לוקאקו והתקווה שלי עדיין נותרה דובאן או ולחוביץ', אבל בלי קשר אינטר נראית ממש טוב במשחקי ההכנה. שחקני הקו השני מייצרים המון מצבים ומגיעים בעצמם להמון מצבים, ההגנה עומדת טוב ויש משחק שוטף הרבה יותר נעים לעין ממה שהיה בחצי השני של העונה שעברה. האם זה ימשיך לליגה אין לדעת, אבל בינתיים זה נראה טוב.

בימים הקרובים יעלה דיון חדש לקראת העונה הקרובה ושם אפרט יותר את המסקנות ובעיקר השאלות שעולות לקראת העונה הקרובה.

itzik.miro ו-SerieA אוהבים את זה.
  15. yonmu Member

יש צפי כלשהו לגבי אריקסן? הוא אמור לחזור לשחק כדורגל מקצועני איכשהו?

כרגע המצב של קונטה->אינזאגי, לוקאקו->דזקו, חקימי->דומפריס ואריקסן->הקאן נראה כמו נסיגה מבוקרת די מרשימה בהתחשב בתנאים.

מצב נושא:
הנושא נעול.