אינטר 2021/22 :: כל קושי טומן בחובו הזדמנות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏17/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי עדיף לוואנדה מישהו קצת פחות סקורר ויותר עם הגב לשער. ככה לא יגמור עם החברה הכי טובה שלה

EO11 אוהב/ת את זה.
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לדעתי דווקא יש הרבה נקודות דימיון בין סקאמקה לאיקארדי, לפחות בהשוואה בין תקופות בקריירה (כמובן שאיקארדי טוב בהרבה היום). איקארדי בסמפדוריה לא כל כך הרשים אותי, באינטר הוא ביצע תהליך צמיחה ובמקביל גם בנו את ההתקפה סביבו.

אני לא חושב שראספדורי הוא מסוג השחקנים שצריכים להתבשל, אבל האמת שזו לא הנקודה. הנקודה היא שיובנטוס לא שוחה בכסף ואם היא תוציא 40 מיליון אירו על סקאמקה לאחר שקנתה את דושאן, זו תהיה טעות. לאחר ההבאה של דושאן, היא צריכה להתמקד בהשארת דיבאלה שיכול להיות פרטנר נהדר לסרבי בחוד ואת שאר הכסף להשקיע באגפים ובקישור. אם יביאו את השחקנים הנכונים שיזינו את דושאן, הוא לבדו יכול לקחת את יובה לטופ 4 בדומה לאיקארדי. ביחד עם שאר חבריו לקבוצה, הם יכולים להתמודד על התואר.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  3. itzik.miro Member

יובה תתמקד בקישור. סקמאקה יהיה או באינטר או במילאן או בסאס, רספאדורי אותן אופציות.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

4. alexshw Member

חידה: פליפה קייסדו השחקן השלישי שישחק באינטר ולוקומוטיב מוסקבה במהלך הקריירה. מי היו שני הראשונים?

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/22
  5. uri מנהלים

ז׳ואו מאריו.

6. alexshw Member

כן יש עוד אחד. תיקנתי את השאלה -)

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אובינה.

uri אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

נכון

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס לא שוחה בכסף? הרגע היא עשתה הלבנת הון פר אקסלנס על החשבון של דניאל לוי עם פראטיצ'י - רק הם, המאפיה ואלוקים יודעים איך הם קיבלו 75 מיליון על בנטנקור + קולוסבסקי, פי 2 ממה שהם שווים. יימח שמה של המשפחה המושחתת בתבל יחד עם העופרים.

אינטר חייבת להתמקד בקישור היצירתי לקיץ הקרוב - הקישור היצירתי של אינטר, במילה עדינה, מזעזע. להוציא את בארלה אין שם שום דבר. יהיה אסון נגד ליברפול, צריכים נס בשביל להוציא שם משהו, אבל מעבר לכך, אינטר חייבת שני שחקנים שמסוגלים לתת בישולים ולא להסתמך על בארלה + הקאן לבדם. חייבים חיזוק של צמד שחקנים בלי לחשוב בכלל. יותר חשוב מלהחתים את סקמאקה, אף על פי שאני מבין את ההיגיון - מחליף לדז'קו המזדקן.

10. itzik.miro Member

"הלבנת הון דרך הכסף של טוטנהאם" כאילו בנטנקור זה השחקן היחיד שנמכר בקצת יותר מערך השוק שלו.

אם הכל היה כל כך מושחת אינטר לא הייתה בעמדה לזכייה שנייה ברציפות. אתה מביך את עצמך עם תיאוריות הקונספירציה המקושקשות האלה.

11. k_700 Member

64 מליון אירו(יותר נכון 40+19 כש6 בבונוסים).
    איפה אתה רואה פה עסקה הזוייה והלבנת כספים? קולוסבסקי צעיר, יש לו חוזה ארוך, 40 מליון אירו זה בערך הרצפה של שחקנים בתפקיד שלו ובגיל שלו גם אם נתן עונה אחת רעה(פאקינג כריס ווד עבר עכשיו ב25 מליון פאונד...).

12. itzik.miro Member

ככה זה עם כמה אוהדים של אינטר
    גם כשהם בשליטה אבסולוטית, בדרך לאליפות שנייה ברציפות ואולי אפילו טרבל איטלקי...הם עדיין יבכו על שחיטות של יובנטוס.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גוסנס וקאיסדו הגיעו. סנסי הושאל לסמפדוריה ולדעתי גם ימכר בקיץ.
    אוננה חתם לקיץ ויש גם קונצנזוס לא אופייני על סקאמקה כהעברה סגורה אך לא רשמית.

בימים הקרובים צפויה להגיע ההחתמה המשמעותית ביותר.

14. SerieA Il Capitano

ברוזו!

15. uri מנהלים

ההודעה שלי מאתמול אולי הלכה לאיבוד בין שלל ההודעות כאן, אז אעלה את הנקודה הזו שוב כי מעניין אותי אם אני לבד בדעה:

לוטארו ״לצריך לחדש לו את החוזה לפני שאיזו קבוצה תפעיל את סעיף השחרור שלו בגובה 110 מיליון אירו!״ מרטינז הוא אכזבה גדולה מתחילת העונה, ובכללי ממה שכן אנשים כתבו עליו, די אוברייטד.

נכון שהמספרים שלו סבירים, אבל לדעתי כמעט כל חלוץ סביר היה עומד על מספרים כאלה באינטר הזו ועם מספר הדקות שלו. בתכלס הוא עם הרבה מאוד משחקים חלשים, לא מנצח משחקים לתחושתי ורחוק מלמלא את הואקום של הכוכב הגדול בהתקפה שהשאיר לוקאקו. ועוד דז׳קו נחשב לחלוץ שנוח לחלוצים שמשחקים לידו לבוא לידי ביטוי. ברור לי שמדובר בשחקן טוב, ברור לי שיש לו המון כישרון, וגם ראיתי ממנו רגעי כדורגל גדולים, אבל אם היום מישהו היה מציע לאינטר אפילו פחות מ 110 מיליון הייתי מוכר בלי לחשוב פעמיים (או האם יש לי מחליף ראוי עבורו).

יש לו כמובן עד לסיום העונה, כולל המשחקים בליגת האלופות ובגביע לשנות את דעתי. ואולי את דעתכם.

https://c.tenor.com/WTY02Es7JVcAAAAC/lautaro-martinez-lautaro.Xxx

את הדיון על הקשר הטורקי אני לא אפתח כרגע :ph34r:

מצב נושא:
הנושא נעול.