אינטר 2021/22 :: כל קושי טומן בחובו הזדמנות

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by EO11, Aug 17, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SerieA Il Capitano

לוקאקו של קונטה הוא game changer בליגה ואין ספק שהיינו זוכים איתו בסקודטו. השאלה איזה לוקאקו נקבל.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק בזה שהקיץ בניגוד לקיץ הקודם, השחקנים המבוקשים פחות להוטים לעזוב. אבל, קשה לי לראות איך אנחנו מסיימים את המרקאטו עם +60 מבלי למכור אחד מהם.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יעשו קומבינות על שחקני פרימברה כמו שתמיד עושים. מעניין אם מישהו זוכר שאינטר קנתה את באסטוני ב-31 מיליון אירו מבלי שקיבל דקת בוגרים.

לדעתי אגב המטרה העיקרית היא להפחית בסך המשכורות ועל זה אינטר עובדת במרץ.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי ספק שאינטר עובדת במרץ על הנושא של הפחתת המשכורות, צריכים להיפטר מהשומן. ויש לנו הרבה שומן. זה אפילו לא שומן שיכול לעזור לגוף הזה שנקרא אינטר. דיאטה דחופה. אם המשכורות השנה היו 140, אני מקווה, שגם עם החתמות שחקנים, נצליח לרדת ל-115 איכשהו. קיטון של כ-18%. זו צריכה להיות השאיפה.

לגבי מכירות - אין לנו הרבה מה למכור אבל להערכתי אנחנו הולכים לראות 3 מכירות: פינאמונטי בוודאות יימכר, דה פריי בוודאות יימכר. אני חושב שאינטר מנסה לעבוד על מכירה של סנסי + לאזארו + גליארדיני - על מנת להמשיך את הטיהור האתני של הספסל חחח כשכמובן היפרדות מאלכסיס ווידאל היא בראש הרשימה. אגב אם לוקאקו יגיע - בוודאות - אדין דזקו יילך.

אני מנסה באמת להבין למה אינטר לא לוקחת את החוב שלה - פורסת אותו לטווח ארוך ומתחילה להוריד אותו, גם במחיר של שני שחקנים פחות בסגל. עדיף להקטין את החוב ב-40-50 מיליון מאשר לצבור עוד כשהנכסים שלנו אוזלים

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עומר, אתה נותן הרבה יותר מדי חשיבות לחוב. רוב המועדונים בעולם חייבים כספים לגופים פיננסים גדולים שמאפשרים את ההלוואות הללו בידיעה שהמלווים הם גופים בעלי הכנסות גבוהות וגב פיננסי חזק. האג"ח שסונינג לקחו הוא אמנם בעלת ריבית גבוהה, אבל זו יותר בעיה של סונינג. במקרה הגרוע ביותר, אינטר תעבור לבעלות של אוקטרי. אין מה למכור שחקנים ולפגוע אנושות ברמה המקצועית בשביל תרחיש כזה. את הגרעון מצמצמים באמצעות ספונסרים חדשים, חזרת הקהל, הישגים מקצועים וכן, גם Capital gains.

סמואל אטו likes this.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אחריי שסירב להארכת חוזה ברומא, מחטיאן יהיה ההחתמה השנייה לקיץ הנוכחי אחריי אוננה.

7. itzik.miro Member

לענייני החוב אתה צודק אבל אינטר גם לפי הפרסומים וגם לפי הדברים של מארוטה כן תצטרך להקריב מישהו בסגל, מי זה יהיה קטונתי לדעת אבל אני מאמין (לפי מה שאני קורא) שאתם צריכים מכירה קצת יותר משמעותית מפיאמונטי, לזארו ושחקני פרימברה.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מארוטה דווקא אמר שהשחקנים המרכזיים ישארו:
    Inter CEO Beppe Marotta: “Sad To See Perisic Leave, No Rush To Wrap Up Lukaku & Dybala Deals”

לפי ההערכות של התקשורת, אינטר צריכה להגיע ל-60M Capital gains. זה לא אומר למכור ב-60 אלא מין הסתם ביותר, תלוי בשחקנים שיימכרו. אני רשמתי פה שאני מעריך שמכירה של שחקן בכיר היא תרחיש הגיוני, אבל באינטר יעשו כל מה שצריך כדי להימנע מזה. זה אומר מכירת פינא, סנסי, אספוסיטו וכל מיני פרוספקטים/דדווד. במצטבר, זה יכול להגיע לסכום קרוב ל-60 וזה על סמך קיצי עבר שגם בהם אמרו שאינטר "חייבת חייבת למכור שחקן בכיר" ובסוף זה לא קרה.

אני גם שוב אומר שלהערכתי מארוטה יכול לסגור מרקאטו נהדר מבלי להשקיע הרבה, זאת תודות לתרבות הקומבינות האיטלקית ולקסמים של מארוטה עצמו.

9. itzik.miro Member

"ליבת הפרוייקט תישאר אבל נצטרך לעשות מהלכים יצירתיים ואמיצים"

ניתן לפרשנות לכל מיני מקומות ולא מוכיח שאינטר לא תצטרך למכור יותר ממי שציינתי. מן הסתם שאינטר לא תמכור עכשיו את כל השחקנים הטובים שלה ועדיין תישאר תחרותית אבל אין פה מסר שלפיו אינטר לא תצטרך להקריב מישהו. גם בקיץ הקודם היו בקרב אוהדי אינטר כל מיני ציפיות ש"פינאמונטים ולאזרואים" ימנעו מאינטר למכור שחקן משמעותי ובסוף גילינו שאינטר נאלצה למכור בקיץ הקודם 2 כוכבים בסכומים גבוהים מאוד.

מן הסתם שכיום המצב טוב יותר ואינטר (ככל מועדון שרוצה ושואף לתחרותיות) תרצה להימנע ממכירת נכס משמעותי אבל לפעמים אין ברירה.

האם זה המצב? נראה בהמשך המארקטו אבל כמו שכתבת בתגובה הזו הגיוני שיהיה מצב שאינטר תאלץ למכור שחקן משמעותי.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בקשר לקיץ הקודם - לא נכון. היה ברור לכולם שתהיה הקרבה של שחקן אחד ומארוטה אמר את זה בפגישה עם הקורבה נורד, כמו גם ההתפטרות של קונטה שדי אמרה את זה. יש גם הבדל גדול בין הקיץ הקודם שהגיע לאחר עונה עם הפסדים של 245 מיליון אירו ובעיות היסטריות של סונינג לבין הקיץ הנוכחי שמגיע אחריי צמצום ניכר של ההפסדים ושחרור מאסיבי של שחקנים לא חשובים (סונינג עדיין בחרא).

ניקח דוגמה מהשבוע שמכרנו את דה ג'ורג'יו למונזה תמורת 4.5 מיל' (capital gain נקי). בסוף כל המכירות הקטנות האלה עשויות להצטבר לסכום מספק וביחד עם מכירה בסכום גדול של פינא ו/או דה פריי (הראשון הרבה יותר סביר), אפשרי להגיע לסכומים המדוברים. גם מכירה של זאניולו תעזור ;)

11. itzik.miro Member

מאז המשבר עם הסינים היה רק חלון קיץ אחד בו אינטר עמדה בסכנה ונמכרו בו 2 כוכבים, זו עובדה.

וכפי שאמרתי יש הבדל גדול ועדיין יש סיכוי יותר מסביר שאינטר תצטרך למכור שחקן משמעותי מהסגל הנוכחי. בטח אם אינטר מתכננת לחזק אותו בשחקנים משמעותיים כמו לוקאקו.

Last edited: Jun 3, 2022
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פינאמונטי ודה פריי יימכרו בוודאות, זה לא שאלה של אם אלא שאלה של כמה? מאמין שאת פינאמונטי אפשר בתרחיש גדול למכור ב-25 אף על פי שאני חושב שהוא שווה הרבב יותר אם על סקאמאקה רוצים מארסנל 50, אז בטח שפינאמונטי לבדו שווה 35-40 - מה ההבדל ביניהם חוץ מהגובה אשמח לדעת, כיב ביצועים השנה שניהם היו אותו דבר, ואם כבר סקאמאקה מאזור מרץ נמצא בירידה תלולה. דה פריי זה שאלה בכמה יוכלו למכור אותו היות וזה שנת חוזה, אני לא מאמין שימכרו אותו ב-30, הערכה שלי שהוא יימכר בין 10 ל-15, אם נצליח למכור ב-15 זה יהיה נהדר, ובסוף, עדיין גם אם מכרנו את שניהם - דה פריי ב-15 ופינאמונטי ב-25 - זה 40. אינטר רוצה להביא ברמר - זאת אומרת ש80-90% מהסכום הזה יילך עליו - אז זה משאיר אותנו עם 5-10 מיליון - עכשיו מה יש לנו למכור?

סנסי (8)
    סטריאנו (7ׂׂׂׂ)
    גליארדיני (10)
    פירולה (חבל) (2)
    ונהאוזן (10ׂ)
    אספוסיטו (חבל 2) (6)
    דאלברט (2.5ׂ)
    לאזארו (6)
    ראדו (4)
    גראבילון (6.5)
    אגומה (7)
    סאלסידו (4.5)

בסוגריים הערכות של טראנספרמרקט
    האם כל אלה יכולים להביא לנו שוב 50 מיליון יחד? קודם כל אני בספק מאוד אם נמכור את כולם.
    בגאזטה לדוגמא פורסם שאינטר מעריכה את אספוסיטו ב-13 ואת סטריאנו ב-12.
    אז אינטר צריכה לשאוף למכור את שלושת הראשונים + דאלברט, לאזארו, ראדו כרגע.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כל מכירה זו שאלה של "אם" כי צריך קונים.

14. SerieA Il Capitano

אשרי המאמין שמישהו בכדור הארץ ישלם לירטה אחת על דאלברט.

15. uri מנהלים

אני מאלה שנכנס לכל נושא מודגש כאן, כלומר קורא הכל בפורום האיטלקי (מדי פעם מדלג על הקשקשת בדיון של רומא, אבל אני בטוח שאני לא היחיד), אבל לאחרונה אני נמנע מלהיכנס לכאן, לדיון של אינטר, כי הוא הפך למדכא. זה כאילו הפסדתם את כל הכסף בקזינו ועכשיו אתם חושבים איך לצאת מהברוך. (קונטה גאון, שיכנע אתכם להיכנס ׳לקזינו׳ וברח ברגע שהתחלתם להפסיד - אבל אינזאגי ׳זה לא מאמן לאליפות׳).

זה נחמד שאתם משכנעים את עצמכם שלהפסיד את פרסיץ׳ זה לא נורא, ושאפשר לוותר על באסטוני, כמו שהיו שחשבו כך על האבידות בקיץ שעבר, אבל האמת נראת עצובה, כי ממועדון שהרים את הרף בכדורגל האיטלקי, הפכתם לקבוצה בנסיגה שתלויה ב 6 מיליון אירו שמישהו אולי ישלם על לאזארו.

ושוב, זו אינטר! אין כסף מהספונסרים, מהמנויים, מזכויות שידור, מליגת האלופות... זה כאילו שהקבוצות הגדולות האחרות באירופה (והאנגליות) משתתפות בענף אחר.

:(

Last edited: Jun 4, 2022
    SerieA likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.