אינטר 2021/22 :: כל קושי טומן בחובו הזדמנות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏17/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. טל. Member

קשקשת כותבים בקו"ף.

uri אוהב/ת את זה.
  2. uri מנהלים

בשנים האחרונות אני לא קורא ספרים בעברית (רוסית, אנגלית וצרפתית) והפורום הוא המקום היחיד בו אני משתמש בעיברית, כך שרמת העיברית שלי היא כמו אינטר, בנסיגה.

אז תודה על התיקון.

itzik.miro ו-Gianzola אוהבים את זה.
  3. טל. Member

בנושא של רומא תמיד יש על מה לדבר כי יש פער בין ציפיות לתוצאות. ויש שיהיו יותר חריפים בניסוח ויגידו שיש פער בין ציפיות למציאות. (שלא תטעה. החלום שלנו זה שיהיה נושא כמו של מילאן השנה. הרכבת דוהרת וכולם שותקים).

*הנושא של יובה גם צועד בכיוון הזה.

*בנושא של אינטר - שנה הבאה נחיה ונראה.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@uri

- אף אחד לא מקבל בשלוות נפש מכירה אפשרית של באסטוני ואני חושב שברגע שזה יהיה קונקרטי תראה פה הרבה כעס. אני פשוט למדתי לחכות שדברים אשכרה יקרו במקום להתעצבן על ספקולציות.

- אינטר הציעה לפרישיץ' 5 מיליון אירו נטו לשנתיים למרות שיש לה את גוסנס ולמרות שהקרואטי בן 33. סביר מאוד שאלמלא טוטנהאם, הוא היה נשאר. תחושתי שאינטר עשתה כל שביכולתה ולא היה צריך להתאבד על פרישיץ' למרות שהיה מטורף בעונה האחרונה. פה אין לי כעס ולפי הרשתות החברתיות, זו דעה רווחת.

- תגיד תודה לסרייה א' שהפכה לליגה דרג ב' שלא מסוגלת לספק הכנסות ראויות למועדונים הבכירים שלה. קברניטיה אשמים במצב של אינטר לא פחות מאף אחד אחר.

ואני אגב חושב שהמצב הרבה פחות גרוע ממה שמצויר בתקשורת. למה? כי מארוטה, אוסיליו ובאקין בחרו להישאר לעוד 3 שנים. השחקנים הבכירים לא רוצים לעזוב את המועדון וחותמים על הארכות חוזים. אני מאמין למעשים האלה הרבה יותר מאשר לכתב כזה או אחר של הגאזטה, הקוריירה או כל כלי תקשורת אחר.

והדיון של רומא מצוין לדעתי.

uri אוהב/ת את זה.
  5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אנחנו יכולים לעשות אורי?
    זה המצב, ציפית למשהו אחר? כל המהות של המועדון הזה זה לסבול תקופה ארוכה, לזכות, להיכנס לאופוריה של יומיים ואז עוד פעם לחזור לסבל.

וברצינות, המצב הכלכלי חרא והסיבות ידועות, אנחנו בצומת דרכים כרגע, והמטרה היא לעבור את התקופה הזו עם כמה שפחות אבידות ועדיין להישאר רלוונטיים בתמונת האליפות. אם יימכרו את בסטוני ויביאו את ברמר, או את לאוטארו ויביאו את דיבאלה ולוקאקו הקבוצה לא תקרוס. כמובן שעדיף למכור את דה פריי, פינאמונטי וקוראה ולגייס את הסכום הנדרש, אבל אני לא רואה את זה כתסריט ריאלי. לצערי, זה הולך בכיוון של מכירה גדולה וברמה האישית מעדיף שזה יהיה לאוטארו ולא בסטוני.

itzik.miro ו-uri אוהבים את זה.
  6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שכן, אני לא מאמין שבדרך הזו נהפוך לקבוצה מצליחה, זה פשוט יהפוך אותנו לקבוצה פחות מפסידה ויקל על תהליך המכירה הבלתי נמנע תוך שנתיים שלוש. מי שיבוא אחרי סונינג, צריך להביא איתו ספונסרים שמנים כאלה ואחרים, לשפוך כסף ולהשיג הצלחות, אחרת שום דבר לא ישתנה.

uri אוהב/ת את זה.
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינני יודע עד כמה חמור המצב של סונינג אך אם להתייחס למכירות עצמן (ללא הרקע):

המכירה של חכימי זה משהו שבעיניי כל DS היה עושה (אפילו מוג'י בשיא המאפיה). זו הייתה הצעה פשוט מוגזמת שאין שום סיבה כלכלית וספורטיבית לסרב לה.

גם המכירה של לוקאקו זה אירוע מאוד חיובי בעיניי. הבחור לא יציב וללא המוטיבטור על שעזב הוא מיידית הופך לסימן שאלה. זה תקף גם להיום אגב. לא הייתי מחזיר אותו לאינטר, אבל אינני פוסל שיצליח בטוטנהאם בתור גיבוי לקיין.

המכירה האפשרית של באסטוני לעומת זאת זה משהו שאינני מבין. גם אם מקבלים את ברמר ודיבאלה בתמורה. כשיש שחקן כל כך מחוייב לחולצה, ברמה כל כך גבוהה ובגיל כל כך צעיר, החשיבה צריכה להיות בכיוון של קריירה שלמה במועדון. מבלי לאהוד את אינטר, יהיה לי מאוד עצוב לראות את זה.

בהקשר ל"עניין השני",
    כל דיון הוא מצוין אם מתייחסים בו לאירועי הקבוצה (לא משנה אם באופן שלילי או חיובי). כשזורקים ניחושים על שחקנים שלא מכירים (על סמך "איך זה נשמע") ומנסים להיאחז בהם בשיניים, זה הופך לטרלה לנד. כל דבר אפשר לעוות לכיוון האג'נדה הרצויה וברגע שזה חוזר על עצמו כל הזמן - העניין נעלם.
    ההבדל בין הנושאים של רומא ואינטר (אותה כמות אוהדים) היא שבראשון יש דיונים בין 3-4 כותבים ובשני רק מונולוגים ולייקים. כמו טניס שולחן שנגמר בהנפה הראשונה. ניתן לנהל דיונים רק עם ה"אורחים".

סמואל אטו ו-uri אוהבים את זה.
  8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגבי בסטוני, זה למה אני מעדיף שלאוטארו יימכר ולא הוא, למרות שגם הארגנטינאי מחובר למועדון. לגבי חכימי, אני לא בטוח, כי לדעתי אם לא המצב הכלכלי הם בכלל לא היו מוכרים אותו במחיר הזה, בהתחשב בזה שהוא לא הגיע בגרושים.

לגבי "העניין השני", אני בעיקר חושב שעל מרבית הנושאים יש בקרבנו (אוהדי אינטר) הסכמה ויש פחות קביעות ואמירות החלטיות ושנויות במחלוקת שייצרו עניין לדיון. אתם מוזמנים בכל עת להתארח ולשכנע אותנו שהנדנוביץ' עדיין שוער טוב ;)

עומר אוהב/ת את זה.
  9. uri מנהלים

@Un bombón

הבעיה היא לא שמכרו את חאכימי ולוקאקו (למרות שטבעי שהקבוצה תפגע (גם מנטאלית) כשמוכרים שני שחקני הרכב כל כך חשובים), אלא שהכסף הלך לכיסוי חובות ולא לחיזוק ראוי שישמור ואף יעלה את רמת הקבוצה.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יש הבדל בין המכירות של חאכימי ולוקאקו. בקשר למכירה של חאכימי, אמת.

המכירה של לוקאקו לא נבעה מהכרח אלא מרצון השחקן, זה נאמר על ידי שני הצדדים. המכירה הזו אפשרה את ההחתמות של חואקין קוראה וגוסנס, כאשר אחת מהן היא בגדר הזיה לדעתי (ביחס לסכום ששולם) והשניה נהדרת. אז להגיד שזה לא הלך לחיזוק, זו לא האמת.

אני גם לא חושב שמבחינת כדורגל נטו אינטר של אינזאגי נפלה מאינטר של קונטה.

11. טל. Member

ההבדל היחיד בינתיים בין קוראה לגוסנס, זה שאת הראשון ראינו את יכולת ההתאקלמות שלו במועדון שדורש סקודטו. ואת השני עדיין לא ראינו. -שנה הבאה נראה.
    מעבר ממועדונים בסדר גודל של לאציו/אטאלאנטה למועדון בסדר גודל של אינטר זו קפיצת מדרגה גבוהה ולא טריוויאלית.
    -במילים אחרות האופטימיות מובנת אבל אני לא הייתי ממהר לקרוא להחתמה הזו "נהדרת" לפני שהגרמני יתחיל לפרוע כמה צ'קים.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קוראה לא הראה שהוא שווה השקעה של 31 מיליון אירו לא בלאציו, לא בסביליה ולא בשום שלב בקריירה. גם באינטר הוא אותו שחקן חסר יציבות שלא מתאים לעמדת החלוץ השני והמספרים שלו השנה היו עלובים ולדעתי השפיעו מאוד על מאבק האליפות.

גוסנס, במעט ששיחק, הראה שהוא עדיין גוסנס של אטלנטה עם ההצטרפות הנהדרת מאחורה. יש הבדל גדול בין גוסנס לפרישיץ' בסגנון משחק ועם זה אינזאגי יצטרך להתמודד, אבל אינטר לא יכלה להביא טוב יותר מגוסנס ומבחינתי זה מהלך נהדר. קוראה הוא ההפך מזה.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלק הלך לכיסוי חובות, חלק אחר (קטן יותר כמובן) הושקע בקבוצה (דז'קו, קוראה, דאמב פרייז, גוסנס). זה part of the game. הם השקיעו המון בשנים שקדמו לקיץ הזה. בשני המקרים יש אנומליה ביחס להכנסות המועדון.

14. uri מנהלים

@EO11

לפי הטרנספרמרקט הכנסתם השנה 203.55 מיליון והוצאתם 40.5. גם אם הנתונים קצת מעוותים, אם המגמה תמשיך גם השנה, זו קבוצה שהולכת אחורה.

15. SerieA Il Capitano

אם באסטוני יימכר, מה שאני חושב שיקרה זה שהוא יילך לטוטנהאם ויהיה שם זמן קצר, סביר שעד שקונטה יילך או טיפה מעבר לכך.

ואז יחזור לאיטליה, מן הסתם לא אלינו.

ליובנטוס.

אלא אם מוריניו ופרידקין יהפכו את רומא לקבוצה חזקה באמת.

מצב נושא:
הנושא נעול.