אינטר 2021/22 :: כל קושי טומן בחובו הזדמנות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏17/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אפשר למכור את סאנצז? בן אדם בן 33, מרוויח 9 מיליון אירו, איזה CAPITAL GAINS מועדון שייקח אותו יכול לרשום עליו? אי אפשר. איך אפשר לשלם לשחקן כזה משכורת כזו, ולצפות למה? 4-5 גולים בעונה? 7-8 במקסימום? זה בדיחה. ברור שאי אפשר להיפטר ממנו והוא גם לא רוצה לעבור לשום מועדון בערך.

העיכוב עם פינאמונטי נובע מהעובדה שאטאלנטה לא מוכרת את אחד החלוצים שלה

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא מאשים את מארוטה בזה (יותר מבקר אותו) אני רק מציין שצריך להסתכל על זה מנקודת מבט של סונינג ואני מבין אותם. אני אישית כן הייתי משקיע את הכסף כי בסופו של דבר, חוסר הצלחה מקצועי יעלה הרבה יותר כסף מהאקסטרה שהיינו צריכים לשים על ברמר או הכסף שצריך לשים על מילנקוביץ' עכשיו.

אף קבוצה לא מוכרת את השיט שלה במידה הרצויה, אבל אינטר הקבוצה עם ההפסדים הכי גבוהים במרקאטו בינתיים ובקושי הוצאנו כסף (ברמה הבסיסית של הכנסות/הוצאות מהעברות) . יובה, רומא ומילאן בינתיים יוצאות עם מאזן חיובי.

בסוף ברור שאינטר לא יכולה להמשיך ככה. אני מבין שהייתה מגיפה שהובילה להפסדים עצומים ושעובדים מול ספונסרים כדי להעלות את ההכנסות, אבל אם סונינג ימשיכו להתקשות ולהחזיק סגל תחרותי מבלי לבצע מכירות גדולות, אז אני לא מבין מה המטרה שלהם. אצטדיון? יקח שנים עד שזה באמת יצא לפועל.

@SerieA אני אפילו לא מדבר על מכירה של סאנצ'ז, אלא התרת חוזה בדומה לוידאל. יכלו לשבת איתו על זה כבר במרץ כשהיה ברור שהוא לא בתכניות לעונה הנוכחית, איפה הם היו?

3. SerieA Il Capitano

היית במאבק אליפות, זה לא משהו שהייתי רוצה שיעסקו בו. במילא השחקן התלונן שהוא שיחק מעט.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני חושב שהוא כבר היה עם הראש במקום אחר. בקיצור, יש פה כישלון של הצוות עד כה לעמוד בטרגטים של המכירות. ברור שאני לא רוצה שיימכרו שחקן בכיר, אבל צריך לעבוד קשה בשביל זה. אני מצפה מהם ליותר.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שגם באינטר אומרים "בוא נראה מה יהיה בסוף הקיץ", וזה יכול לעבוד. גליאני חושב שאינטר דורשת יותר מדי (לא יודע בכמה מעריכים אותו אצלכם, מניח שבסביבות 12-13מ'). זה מסוכן כי הם יכולים לסגור עם פטאניה ואינטר תפספס מכירה. מצד שני יש את אטאלנטה ואת מוריאל שמסיים חוזה בשנה הבאה וישמח לעזוב כבר עכשיו. לקראת סוף הקיץ יכולה להיות תזוזה (נגיד.. זאניולו לטוטנהאם, מוריאל לרומא) שתפתור את זה ואז נגיד ש"מארוטה כן יודע למכור שחקנים".

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/22
  6. SerieA Il Capitano

אני בטוח שזה מה שמארוטה אומר.

אבל בסוף אם אתה יכול לתת לאינזאגי בלם עכשיו שיתחיל להתאמן עם השחקנים ולא בסוף אוגוסט אחרי חמישה מחזורי ליגה, אז אולי זה שווה את ה-5 מיליון האלה שאטאלנטה תשלם יותר ממונזה.

ואולי לא, כמובן.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מארוטה אומר לז'אנג שיהיו מכירות, רק לא עכשיו. ז'אנג רוצה כסף עכשיו כי הוא לא סומך על כך שהמכירות האלה יתבצעו. פשוט, קל ומטריד.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

@SerieA
    האם עדיף לסגור את הדברים מוקדם יותר? ברור שכן. שאלה מיותרת, אבל זה לא עובד ככה.

באופן טבעי אתה מתמקד בצד של אינטר, אבל גם גליאני יודע שאין לו סיבה להסכים לדרישות על פינאמונטי כשהוא יכול להציע פחות בסוף אוגוסט והדד ליין יזרז את המו"מ לטובתו.

המרקאטו נגמר בראשון לספטמבר. לא ב14 לאוגוסט כשמתחילה הליגה ולא בתחילת יולי כשמתחילים להתאמן. זו תופעת טבע שחייבים לקבל.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גליאני לא רלוונטי כל כך כי פינא מעדיף את אטלנטה או לחכות לאופציה אחרת (למשל סאסואולו אם סקאמקה ימכר). דווקא מונזה הביאה הצעה שאינטר הייתה מקבלת אם פינא היה רוצה להגיע לשם.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל שפינאמונטי ירצה בכלל ללכת למקום כמו מונזה, הפרויקט שם צריך להיות הרבה יותר שאפתני ממה שיש שם היום וצריך לכלול: בניית מתקן אימונים מפואר, בניית איצטדיון חדש, בניית סגל עם שחקנים שהולך לתקוע פה יתד ואת מאורו איקרדי כסממן. או בקיצור: לא יקרה

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז תחליף את גליאני בקרנבאלי או פרקאסי. אף אחד מהם לא עומד בתור לשלם סכומים מצחיקים על פינאמונטי. המרקאטו של כל הקבוצות נשאב לאמצע-סוף אוגוסט.

מה גם ש"מעדיף" ו"רוצה" = מרגו רובי.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בסוף הוא צריך לחתום על חוזה, אז לא מרגו רובי. זה עדיין לא הספורט האמריקאי שאפשר להעביר חוזים מבלי לשאול את השחקנים.

לא חושב שיש מישהו שמתווכח עם מה שאתה רושם, אבל לצד הביקורות על סונינג צריך גם להבין שכל הכדורגל האיטלקי במצב פיננסי שנע בין "לא משהו" ל"על הפנים" מאז הקורונה. ההוצאות מתחשבות בהכנסות יותר מתמיד.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת חדשות מאינטר לפי די מארציו:

עושים הארכת חזוה לשקריניאר
    סאנצז עדיין מסרב להצעות
    מילנקוביץ דורשים עליו 20 מיליון.

האמת:

שקריניאר יעזוב עוד בקיץ הזה
    סאנצז יישאר למצוץ לנו את הדם
    מילנקוביץ יעבור ליובה.

14. itzik.miro Member

1. הלוואי
    2. לא אכפת לי
    3. קחו אותו, שיהיה מישהו שיעזור לנו להבקיע נגדכם, אוברייטד גדול.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בכל מקרה אינטר צריכה בלם בראיה עתידית כי דה פריי נחלש פיזית מעונה לעונה. לעונה הקרובה הוא עשוי להספיק, אבל בשנה הבאה נגמר לו החוזה וגם אם יוארך, ספק אם הוא יהיה שווה יותר מספסל. מילנקוביץ' בשלישיית בלמים יהיה מעניין, אבל לדעתי אינטר עשויה לחכות לאופציות שיפתחו רק בסוף הקיץ במקום לתת 20 מיל' לפיורנטינה על שחקן שמסיים חוזה.

מצב נושא:
הנושא נעול.