זה נכון, אבל אתה רואה בקישור את אסלאני מחליף את ברוזו בשלישי מול קרמונזה? כי זה מה שאני מצפה. וגם דז'קו על חשבון לוקאקו או לאוטרו. וגם גוסנס.
לא ברור על איזה עומק אתה מדבר. דזקו וקוריאה לא שחקנים למשחק לא נגד מילאן ולא נגד באיירן. נגד ספציה וקרמונזה כן. אני הייתי אפילו פותח עם שניהם נגדם בשלישי
חד משמעית אני מצפה להקאן, גוסנס, דאמברוסיו, דז'קו ואסלאני (במקום בארלה, לא ברוזו) נגד קרמונזה. אם לא, אז הוא לא מבין את הסגל שלו אפילו טיפה.
סקיי טוענים שלברקוזן מציעים 30 מיליון על גוסנס ולכן ייפתח על הספסל הערב. אני לא נגד, אם יבוא מישהו אחר. הנוסחה היא 2 + 28. אם זה נכון, מארוטה לדעתי ימכור ויסתום לז'אנג את הפה.
כמו שחזיתי וחשבתי, שקריניאר סיכם בפאריז, הסינים בדרך למחוק את אינטר. יום לפני סוף החלון. אנחנו נקבל אצ'רבי באגורה וחצי. כל הנכסים בסוף יעזבו, ונחזור לימי קוזמאנוביץ' ווואטאבר שתרצו. הייל סינים!
את מי תביא במקומו? אני חייב לציין שכל ההתנהלות של המועדון שכונתית מזה כמה חודשים. למה שיחררתם את פריסיץ' אם אתם חושבים למכור את גוסנס? בשביל מה לקנות מלכתחילה שחקן כמו גוסנס אם מוכנים לוותר עליו אחרי חצי שנה? אני ממש מתפלא ממארוטה שהוא סותם את הפה, כי הסינים גורמים לו לבזות את עצמו.
לדעתי פרישיץ' רצה ללכת. לגבי גוסנס, זו שאלה טובה. מניח שיש מישהו. אני לא השתכנעתי שהוא הפתרון לאגף שמאל וזה זמן טוב להחזיר את ההשקעה, הגבוהה, שאטאלנטה קיבלו מאיתנו. אני מעדיף להקריב אותו מאשר את דומפריז או שקריניאר.
המועמדים להחליף את גוסנס באגף שמאל - נגאטומו, וואלאס, אלברו פריירה, ג'ונתן, גרסקו. אילו עוד אגדות אנחנו זוכרים באגף השמאלי?
גוסנס ושקריניאר זה שחקנים שונים אח. אני לא מאשים את זאנג כשהוא מקבל הצעה של 30 מיל' על שחקן שקנה ב-25 ובמובהק המאמן שלנו לא מאמין בו. אני מאשים רק את אינזאגי.