אני חושב שזה היה מובן מאליו. אני ממש לא חושב שסקאמקה חלוץ רע, אני פשוט חושב שבסאסואולו הוא נהנה מקבוצה נהדרת סביבו ויש לו עוד מה להוכיח. עם סט היכולות אני מסכים, לא חושב שזה חריג. בניגוד להוילנד למשל.
דרך אגב, בין כל ענייני לוקאקו יש חדשות די חשובות שחמקו מתחת לרדאר והן שחואקין קוראה פתוח להצעות מסעודיה. אני לא חושב שמחר בבוקר הוא יהיה בריאד, אבל אני חושב שאם זה נכון, קוראה הפנים שמקומו לא איתנו והוא פתוח לעזיבה. זה חשוב במיוחד לאור העובדה שהוא השחקן היקר ביותר בסגל וכנראה גם הכי פחות מועיל.
השילוב עם הגובה חריג. יש נטיה לייצר מזה סטיגמה על חלוץ איטי, עם טיפול לקוי בכדור ותרומה אפסית מחוץ לרחבה. כאן יש בדיוק את ההיפך ובעיניי זה נדיר. הוילנד חזק, אבל העונה של סקמאקה בסאסואולו הייתה מרהיבה יותר (גם בזכות הדינאמיקה הקבוצתית). לזכות הדני עומד הגיל שלו (פרץ 3 שנים מוקדם יותר בזמן שסקמאקה טייל בהשאלות) והמחיר הגדול שכבר הושקע בו על ידי אטאלנטה.
השאלה אם הסעודים יזרקו קצת כסף על קוריאה, 10-15 יהיה נחמד גוסנס גם בקרוב הולך נקבל עוד 15. גם המשכורת שלו תיחסך
נראה כאילו אינטר (על לוקאקו) וחואן (על נשחרור) החליטו לתקוע ליובה אצבע בעין. Sent from my SM-S908E using Tapatalk
קוואדראדו עדיף על בלאנובה עם ידיים קשורות מאחורי הגב ועיניים מכוסות. מקצועית כמובן. השאלה איך זה יעבוד מנטלית כי זה אחד השחקנים השנואים ביותר על האוהדים, שעשה לנו נזק בכל משחק ששיחק מולנו. החל מהשיוויון ב-2018, השער מול הקבוצה של פיולי, הפנדל מול קונטה בעונת האליפות ועוד. זה יותר גרוע מבונוצ'י אפילו. לא זוכר מתי דבר כזה קרה. אם הוא יהיה מקצוען, אני לא נגד. הוא אשכרה שחקן שיכול לנצח יריב ב-1:1.
קוואדראדו של העונה שעברה לא יותר טוב מבלאנובה. קוואדראדו של לפני הרבה יותר טוב מבלאנובה. השאלה היא איזה קוואדראדו אינטר תקבל. Sent from my SM-S908E using Tapatalk