איש התקשורת, מודי בר און, נפטר בגיל 59 ממחלת הסרטן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏30/5/22.

1. HHFC1924 Member

אין אחד שיכול להיות אוהד הפועל חיפה כמו שמודי היה
    אין אחד שיכול להיות אוהד של כל קבוצת כדורגל מסוימת כמו שמודי היה
    אין אחד שיכול להיות מגיש אולפן ליגת האלופות כמו שמודי היה
    אין אחד שיכול ליצור סרטים דוקומנטרים כמו שמודי יצר
    אין אחד שיכול לתת במה למוזיקאים כמו שמודי נתן

עם ישראל הפסיד נכס ענק
    חייבים רחובות על שמו בחיפה ובקרית טבעון
    יהי זכרו ברוך

2. oFiRzZz Member

האמת שכבר יומיים שאני מסתובב עם מועקה לא מובנת כזאת כי בסוף זה לא בן אדם שהכרתי אישית.
    אני חוזר למוות של סלבה שגם אז הרגשתי משהו דומה. כנראה שיש לנו אוהדי הכדורגל
    סנטימנטים לאנשים שמשדרים לנו את המשחק מנקודת המבט של האוהד ולא של המערבב התורן
    או הפרשן המתאמץ, לאלה שלשמוע אותם בטלויזיה זה כמו לשמוע חבר בסלון, שמתייחסים לכדורגל בחרדת
    קודש אבל גם בבדיחות הדעת. הם היו מאוד מאוד מאוד שונים אבל גם דומים, כשאני חושב על זה. מצד אחד המציאו
    "שפה" חדשה במונחי שידורי כדורגל, מצד שני שידרו בגובה העיניים לצופה. אהובים על כולם, קונצנזוס.

יהי זכרם ברוך.

3. abcd Member

זה באמת מוזר איך המוח האנושי עובד.
    כמובן שלהיות רוי קין זה קאלט אבל משום מה כל הזמן עולה לי לראש איזו בדיחת קרש שהוא סיפר באחד האולפנים. אני חושב שהיא אפילו לא הצחיקה אותי, אני פשוט זוכר איך מי שהיה לידו נקרע (איציק זוהר אם אני לא טועה).

בכל מקרה, זה הלך משהו כזה:
    ״ועכשיו נראה את התקציר של x נגד טוונטה אנסחדה…אנסחדה? אז תשים מיונז״.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. DRORIKO Member

מדהים שגם כשמציינים אבל על מישהו אלי גוטמן מצליח לגנוב דעת. הוא טוען שהוא ומודי גדלו ביחד כאוהדי הפועל חיפה למרות שבהזדמנות אחרת הוא אמר שהוא גדל כאוהד מכבי חיפה. אחרי זה הוא אומר שכשהוא לקח אליפות עם הפועל חיפה הדבר הראשון שהוא חשב עליו זה על מודי בראון, נו דחילק רבאק! טוב שהוא לא אמר שהדבר הראשון שהוא חשב עליו זה אורלי ויינרמן.

5. HHFC1924 Member

בוודאות אחיו הגדול של אלי שנפטר לפני כחודש וחצי היה אוהד הפועל חיפה.
    לדעתי זה אומר שגם אלי היה אדום.
    את הקריירה המקצועית שלו התחיל במכבי קרית ביאליק ואז ביריבה העירונית מכבי חיפה. בקדנציה השנייה שלו שם הוא היה עוזר מאמן ולקח את הדאבל ב91.
    תחושה שלי היא שאלי באהדה שלו זה כמו שמודי ז"ל הגדיר את עצמו. מודי ז"ל אמר שהפועל חיפה זו הקבוצה האהובה עליו ביותר והקבוצה השנייה שלו היא מכבי חיפה. אני גם בטוח ומקווה שאלי מעדיף את הצד האדום
    אם כבר, פעם היה דור של חיפאים טובים שכשהם בוחרים את הצד שלהם (אדום או ירוק) הם גם ישמחו בהצלחת הצד השני. היום זה כמובן נדיר. הרבה מתיחות יש בין שתי מחנות האוהדים

6. DRORIKO Member

מודי גם היה עוזב את האישה באמצע בשביל לקפוץ על הגדרות במשחקים של מכבי חיפה? כי זה מה שגוטמן טען שהוא עשה כשחתם אצלנו.

7. HHFC1924 Member

אני זוכר איך מודי הרגיז אותי כשבא עם חולצה ירוקה במוקדמות ליגת האלופות של מכבי חיפה נגד גנק כשהוא בכלל בא לעבוד כמו תמיד באולפן ליגת האלופות. זה הכי הרבה שראיתי ממנו בקטע הזה. מודי כמעט כל משחק שלנו בא בין אם זה משחקי בית או משחקי חוץ. בעונת 2013/14 לקח חלק בפרויקט שיקום מחלקת הנוער שלצערי לא הצליח להמשיך בסופו של דבר. עם תחילת מגפת הקורונה ב2020 מודי הופיע עם מסכה של הפועל חיפה.
    אלי סיים את קריירת האימון שלו במכבי חיפה בנסיבות בריאותיות בלבד והוא כנראה מרגיש שהוא רוצה להשלים שם את מה שלא הספיק.

8. DRORIKO Member

מודי לא היה מהפאנטים שלא הולכים עם צבעים של ״האוייב״, הוא גם בעצמו הצהיר שלא היה פנאטי אלא היה עסוק בלאהוד את הקבוצה שלו במקום לשנוא קבוצות אחרות, אבל מפה ועד ללכת למשחקים של מכבי חיפה בשביל לעודד אותה יש מרחק גדול מאד.

9. oranfu Member

אני דיי בטוח שגוטמן היה אוהד מכבי חיפה.

לא שזה משנה משהו.

10. HHFC1924 Member

מודי היה איש מקצוע
    בעונת 2019/20 אחרי 2 משחקים מרכזיים שלא היו בהם גולים הגיע המשחק שלנו נגד בית"ר בו ניצחנו 2-0 ולפני המשחק הוא אמר שהוא מעדיף שנפסיד 3-0 העיקר שיהיו גולים. זה באמת משהו שאולי הכי הכעיס אותי ממנו ועדיין זה לא יקח ממנו את היותו אוהד אמיתי שכל אוהד אחר צריך לקחת ממנו דוגמה

11. HHFC1924 Member

נסכים לא להסכים בנושא.
    מה שכן, אלי גוטמן היה ויהיה אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי

12. DRORIKO Member

מישהו יכול להסביר לי את הקטע של מנחה נכונה? אם אתה לא בקטע של טקס דתי אז בשביל מה לעשות טקס בכלל. הרי לפי הרציונליזם החילוני ברגע שאתה מת הגופה שלך לא שווה גרוש, אז למה להתאסף סביבה ולדבר אליה?

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערנו הרב

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  14. prica9 Member

לדעתי מהגדולים ביותר הוא לא.
    קשטן, גרנט, שרף, בכר, שפיגל, שויצר, לפניו לדעתי(לאו דווקא לפי הסדר). ואולי יש עוד ששכחתי/לא מכיר.
    היו לו עונות מדהימות. אבל גם בערך עשור ברמת רוני לוי או קלינגר שהוא לא עשה שום דבר מוצלח כמעט.

אבל זאת לא מטרת הדיון

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Nigel de Jong ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. alexshw Member

שפיגל הוא המאמן הכי אוברייטד שקם בארץ. לדעתי אחרי בכר, קשטן הוא המאמן הישראלי הכי גדול.
    גוטמן היה טוב משפיגל ללא שום ספק.