קארצב ספג אדום די מטופש ביום חמישי, רק אומר, ולפי מה שהבנתי הוא לא ממש הצדיק את הציפיות ממנו. מכבי פגשה יריבה עדיפה עליה והיה ניסיון ברור לשחק הגנתי ולגנוב גול. ובעיקר - ואן לוון הגיב מאוחר בפעם המאה בערך לדעתי, כמו בכל הפלייאוף ורק עכשיו ריענן את ההתקפה ומיד ספג את השער ממול. הגיע הזמן שמכבי חיפה תנצח את מכבי ת"א בסמי עופר (ואשכרה 14 משחקים בלי ניצחון בסך הכל) ומגיע לה בהפרש של יותר מגול, וזה היה ניצחון קל מאוד, קל מדי, בלי מאמץ. אין במכבי ת"א כלום כרגע ואוי ואבוי אם יונתן כהן יילך. אבו פאני לעתים על כל מהלך טוב גורם לך להתרגז ואני חושב שהדרישות שלו במשא ומתן וכאלה הם מוגזמות אבל לדעתי, ותחזיקו חזק - יש לו את הרעב הכי גדול לתת גול בסגל של הקבוצה למעט רוקאביצה שכבר עזב. גול של נחישות ותשוקה. לואיס הרננדס שחקן שלא החזקתי ממנו, לא טוב מעל הרמה הממוצעת בארץ, אבל הוא הבקיע בגמר גביע והוא מציג הוצאות חוץ ארוכות וכאלה..
מיותר לציין שזה לא הניצחון הראשון של מכבי חיפה על מכבי תל אביב בסמי עופר. גביע 17/18. 3-0 על מכבי של ג'ורדי קרויף.
מכבי ת"א לפני חיזוק, אין מה להתרגש לכל הצדדים מאיך שהיא נראית כרגע, יגיעו שחקני רכש, זו לא תהיה מכבי תל אביב של העונה. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
מכבי תל אביב חלשה להחריד. מכבי חיפה מנצחת רק בגלל שמכבי תל אביב חלשה. כרגע הפועל באר שבע עם הסגל הכי טוב והיא לדעתי תיקח העונה אליפות
לכל מאמן יש את העדפות שלו, כולנו יודעים שמאמנים אוהבים את סוג השחקנים השקטים שנותנים את התחת. חוץ מזה אני לא באימונים כדי לדעת מה קורה, מה שאני יודע שואן לוון מעדיף את פיבן על פני לא מעט שחקנים. איביץ העדיף אותו על אמאדור
למה לזלזל ככה במאמן ותיק ומנוסה? זה כמו אנשים שיורדים על המאמן שלנו אלישע לוי ככה סתם. זה מאמן מספיק טוב בשביל להוביל אותם גבוה