לא שונא אותם, פשוט רציתי שיעצרו הפעם מהסיבות שציינתי. דווקא יעשה טוב לכדורגל אם הקבוצה הזאת לא תתפרק ותגמר, שפפ ישאר וימשיכו לרוץ. ההפסד הזה היום הוא משהו מרענן לליגת האלופות, בארסה כבר לקחה מספיק, פעמיים ב 3 שנים, לא קרה כלום.
כל כך מסכים איתך. אני גם נורא התחברתי לקבוצה ההולנדית שהיתה שם ביחד עם סרג'י ריבאלדו עם המספרת והלאה. הם היו מועדון ענק תמיד. אבל בשנים האחרונות מה שהתקשורת עשתה זה להשניא המון אנשים נגדה.
אחד המשחקים הכי מותחים והכי הזויים שראיתי. פשוט אין לי מילים איך לתאר את ההרגשה בדקה ה90 תודה! תודה רבה על משחק הקרבה יוצא דופן, תודה רבה שגרמתם ל"טירוף" סביב ברצלונה לאט לאט נעלם, תודה רבה על הכסף שהבאתם לי על הדרך... פשוט תודה! קבוצה מרגשת... מי היה מאמין בכ"מ מעניין אותי לשמוע איזה תירוצים אוהדי ברצלונה ירשמו הפעם... מוזמנים לשתף
גורל, פלדה, איך שלא תסתכלו על זה - נוצק בצ'לסי של התקופה האחרונה משהו מיוחד. מ-2-0, מינוס שחקן ובלי שני הבלמים איתם פתחת... זה היה אבוד, פשוט כך. והם חזרו מזה. הם כבר זכו בתארים, הבקיעו שערים, הצטיינו במשחקים גדולים, אבל זה ההישג הכי גדול של השחקנים האלה בחיים.
אז שאלתי כמה חברים אוהדי ברצלונה, לטענתם "אוהדים אותה מגיל 5", והסיבה שלהם היא פשוטה - צ'לסי עשתה בונקר מגעיל ודפקה הרבה הצגות [פברגאס...], בארסה לא שיחקה את המשחק הרגיל שלה, גולים מגעילים [אלוהים ישמור], מסי תפס יום חלש... חבל שבמקום לפרגן ובמקום להבין שהטעות היא להניע כדור 80% מהזמן במקום להפגיז את השער של צ'לסי, הם מתלוננים שצ'לסי קבוצת פח. שימשיכו לא להרים קרנות ולסמוך על השחקן הכי טוב בכל הזמנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
יופי, אז שאלת כמה ''אוהדים'', האם כל הכמה חברים האלה הם באמת מיצגיים את אוהדי בארסה? לך לפורום אחר ותראה ברכות לצ'לסי, אוהדים מטומטים ומתוסכלים(מצאת גם זמן לשאול) יש בכל מקום ובכל קבוצה. לפחות השחקנים של צ'לסי נותנים כבוד, בראיונות שלהם הם כמעט ומתנצלים על הניצחון שלהם, זה מראה כמה בארסה גדולה. חאלס כבר לחפש בכוח, השנאה כאן עברה כל גבול, זה לא פחות גרוע מאוהדי הצלחות וההייפ התקשורתי.
לא חושב שעברו כל גבול כי גם יודעים להחמיא כאן לבארסה. בשבילך אני גם אזכיר, שמסי הוא באמת השחקן הכי גדול ביקום. הבחור מגיע כמעט לכל משחק בלתי אפשרי בכושר טוב ותמיד השחקן הכי מסוכן בקבוצה שלו. היום גם בבונקר שאין מקום להעביר שום כדור פנימה, הוא בישל פעמיים. תופעה הבחור, מדהים.
האמת? הכל הלך לטובת בארסה במשחק הזה - 2:0 במחצית, אדום לטרי, פנדל, אבל ככה זה כשהפרעוש מגיע גם בנוסף פעמיים לאחד על אחד ולא גומר - ולא שצ'לסי נתנה משחק הגנה מרהיב, בארסה הגיעה ללא מעט הזדמנויות במיוחד במחצית הראשונה, גם בשניה (היתה גם קורה אם אני לא טועה) הגיע אומנם פחות אבל היו לה כמה מצבים (אינייסטה החמיץ ברשלנות גם). אבל אין מה לעשות - צ'לסי כבשה 3 גולים מ-3 מצבים יחידים שלה בהתמודדות והפלא ופלא היא בגמר. עכשיו כל שנותר זה שמוריניו יעשה קסם, ייקח את ריאל למינכן ויסדר לי אחלה גמר - בהגנת צ'לסי אני מאמין שיפתחו דויד לואיז וקהייל אם יהיו כשירים? אם לא אז מי כן? אגב למה אף אחד לא מדבר על דידייה דרוגבה המגן השמאלי? על "הבונקר" המחפיר של צ'לסי - כנראה שצריך מוריניו לעמוד על הקווים בשביל זה...משחק הגנה טוב מאוד של צ'לסי במחצית השניה בעיקר. כל הכבוד לצ'לסי - מי זוכר שבשמינית הגמר ג'ון טרי הציל בדקה ה-90 במשחק הראשון שער מהקו של לאבצי ומנע 1:4 מהנאפוליטנים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אברם אוכל ת'לב - שלמה נהנה. והשער של ראמירס - ללקק את האצבעות...
טוב, אני "אוהד" בארסה, אני לא באמת מאמין שאפשר להיות "אוהד" של קבוצה בחול, אבל בכל זאת. ואני אוהד בארסה מעונת 95/6, כשאתלטיקו לקחה דאבל, אז אני לבטח לא חלק מהפסטימסי. אפשר לדעת אבל על מה על השמחה לאיד הזו? אני מבין מאיפה זה בא, אבל אפשר להשוות נניח את ברצלונה לקבוצה כמו ריאל שנשענת על רכש קבוע? לעומת ברצלונה ש90% מהשחקנים שלה הם שחקני בית? מה ברצלונה אשמה שהיא מציגה 4 שנים כבר את הכדורגל הכי טוב שאי פעם מישהו מאיתנו ראה? למה לא להעריך את זה?
אני רוצה לראות כמה משחקני הבית האלה היו נשארים אם המועדון שלהם לא היה מוכן לשלם להם סכומים כאלה ולהיכנס לחובות של מאות מיליונים. אגב אותה הבעיה יש לי עם ריאל מדריד, מבטיח לך שהשמחה לאיד (שלי לפחות) תהיה הרבה יותר גדולה אם באיירן תעשה את המצווה.
שום תסריטאי הוליוודי לא יכתוב את זה יותר טוב - רק מחכה לשמוע את נדב יעקובי משדר את זה בדיליי. בתאכלס? רוצים לדעת מה הסיבה שצ'לסי עלתה? יורם ארבל לא שידר - המאנחוס הקטאלני הזה! ב-2010 לא התבייש לצעוק: אני רוצה שבארסה תנצח, בושה מוריניו אנחנו מתביישים בך, כאילו מדובר בבארסה.טי.וי - כל משחק שלהם הבן אדם גומר את היריב עוד לפני שריקת הפתיחה - מאנחוס - לך לשחק גולף ותעזוב אותנו בשקט סנילי שכמותך! בארסה עושה 2:0, טרי מקבל אדום, מסי מחמיץ פנדל, דופק קורה, עוד 2 החמצות מול שוער - וזה עוד במשחק גרוע שלו אינייסטה מחמיץ בשלומיאליות, ראמירס א-לה פלה בגול נדיר וטורס ששווה היום לא יותר מ-5 מיליון פאונד סוגר עניין. וכמובן שופט מיוניצף, דרוגבה מגן שמאלי, וטרי מטומטם אחד. מאמן טירון במונחים אירופאים על הקווים שוודאי ראה את הקלאסיקו, בארסה-אינטר, שוחח עם מוריניו והכניס אותו להרצאה הטקטית לפני המשחק (או לפחות שם אותו על ספיקר). אגב מי מגן שמאלי יותר טוב? אטו או דרוגבה? התלבושת של צ'לסי היום - זוועת עולם מה קרה לשחור-תכלת? מה שכן - על מה שאורברו הזה עשה ב-2009 - היום הצדק ניצח - קבוצה שעלתה לגדולה בזכות רמאות וכלל התארים שהחלה לזלול הגיעו בזכות מהליך מחליא ונבזה זה של היושבים בשוויץ וקטאלוניה.
ביום שכל ההרכב של ריאל כמעט יהיה שחקני בית (ולא שכירי חרב כמו כריס, אוזיל וכו'...), והיא תציג כדורגל כזה, באמת שהיא תהיה הרבה פחות גועלית ממה שהיא. אני כמעט בטוח שגם אם לא הייתי אוהד בארסה היה לי חבל עליהם בכל פעם שקבוצה באה ועושה מולם בונקר של החיים ומנצחת.
אם היום הדגל נמצא בחצי התורן אז לאחר המשחק הזה הוא צריך להיות בתחתית התורן... ברצלונה לא חידשה כלום מבחינה טקטית או עמידה על המגרש היא פשוט משכפלת ומשלבת ( טוב ) את השיטה של מיכלס עם איאקס ושל סאקיי עם מילאן זה הכל. כל קבוצה גדולה הביאה משהו אחר לכדורגל ( מה שברצלונה לא הביאה ). ואם כבר אנו עוסקים במספר התארים שברצלונה זכו ביחס לזמן, אז אלמלא השערוריות שיפוט ( ולא טעויות שזהו דבר גבולי שקורה אחת ל.. ) בשונה מברצלונה ב 2009 מול צלסי עם הפנדלים והסרת חולצה של אינסטה ( שהיה אמור להיות מושעה מהגמר ), מול אינטר ב 2010 מה שלא עזר להם, ב 2011 מול ארסנל עם הרחקה לא מוצדקת של ואן פרסי, ומול ריאל מדריד עם הרחקה לא מוצדקת של פפה ( הגרוע ), והיום 2012 מול צלסי עם פנדל של הגיע להם אבל מסי עשה צדק. אז אני מאמין שלולא שערוריות שיפוט אלו מאזן התארים שלהם ( הבינ-לאומים בעיקר ) היה שונה... וכל השנאה הזו מתגברת הודות לאהדה בארץ ל " כדורגל היפה " ( שנציגותיו בארץ הן : ברזיל, ארגנטינה, ספרד ( ואולי קצת הולנד ) ברצלונה וריאל מדריד ) שתמיד צריך לנצח ורק לו יש זכות קיום, ועם גלוי נאות הנבחרות או הקבוצות האלו מעולם לא היו הכוס-תה שלי כי הן האנטיתזה למה שאני מוקיר ואוהב... ברכות לצלסי ( ודי-מתיאו)... FORZA Bayern Munich http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אז שחקני בית? this is all about? אם זה כל ההבדל בין בארסה לריאל אז מבחינתי אין הבדל. שחקני הבית האלה הם ברי מזל, יש להם כפית זהב בפה מגיל תיכון, הם לא מרגישים את הצרות הכלכליות של המועדון שלהם כי משהו בכדורגל מעוות. אני מת שיגיע היום שבו הם באמת ירגישו, ואז נראה כמה מהם ישארו כי הם באמת קטלונים בנשמה.