להגיד שריאל נשענת על רכש קבוע זה מוזר לי, כי מאז שפפ בקבוצה הוא הוציאו 275 מיליון יורו. ההצלחה של שחקני הבית גורמת לנו לשכוח כמה מהחתמות גרועות שהם עשו. ובכלל, מההחתמות הגדולות שלהם. אגב משנת 2000 ריאל הוציאו 1.4 ביליון דולר, וברצלונה 994 מיליון דולר. רכש זה חלק בלתי נפרד מהכדורגל.
תיקו שכולו ניצחון סופר אדיר של צ'לסי..לא יאמן שאחרי שאתה בפיגור 0:2 מדקה 40 ועוד בעשרה שחקנים בקמפ נוא, לחזור ל 1:2 ועוד להשוות בתוספת הזמן..לא יאמן מה שקרה היום גם אני חושב שהפנדל לא היה ולא נברא וזאת פשוט צלילה מכוערת, טורס כל פעם שרואה את ברצלונה הוא ישר נזכר איך שמים כדור ברשת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אין ספק שגם ברצלונה מוציאה המון כסף, אבל ריאל מוציאה יותר, ויחוד האמיתי של בארסה זה האמון שלה בצעירים, מה שריאל לא סופכת כבר למעלה מעשור, לריאל יש בהרכב שתי שחקני בית שזה קסייאס שתפס את מקומו בהרכב מסוף שנות ה-90, וארבלואה, בעוד בארסה משחקת באופן קבע עם 7-8-9 שחקני בית וזה דבר עצום בהתחשב בהישגים שהיא עשתה בשנים האחרונות. אינטר למשל, לא רק שלא זכתה עם שחקן בית, אלא גם בלי איטלקי אחד בהרכב.
אולי ברצלונה מוציאה הכי הרבה כסף על רכש אחרי ריאל, אבל זה בגלל שהם משלמים סכומים עצומים עבור שחקנים. אם בילבאו תקנה את רונאלדו ב350 מליון יורו, היא תהפוך להיות קבוצה שבנויה על שכירי חרב? תראו לי עוד קבוצה בדרגים האלהשמעלה שחקנים צעירים מדי שנה בצורה כזו מוצלחת לקבוצה הבוגרת? מישהו הכיר את פדרו בתחילת העונה שעברה? מישהו הכיר את טייגו, טייו וקואנקה בתחילת העונה הנוכחית? הרי ייתכן שבגלל ההתעקשות המסוימת לשלב את הצעירים האלה, כל העונה של בארסה הלכה עכשיו. כמה שחקני בית יש בהרכב של ריאל מדריד? חוץ מקסיאס אף אחד. אצל בארסה לעומת זאת, חוץ מסנצ'ז ומסצ'ראנו כל ההרכב היו היה שחקני בית, זה ההבדל. באיזו עוד קבוצה הדבר הזה קורה? יונייטד? צלסי? סיטי? אינטר? אז מבחינתי העובדה שהקבוצה הזו מצליחה ומציגה אולי את הכדורגל הטוב ביותר בתולדות המשחק, זה ממש לא סיבה לשנוא אותה.
נפתחת הא? תתעסק בקבוצת פח שלך שכל זכות הקיום שלה מנוקזת לעונה אחת של מוריניו, ראינו היטב מה היא שווה ברגע שהוא עזב. עוד אחת שהוא דפק וזרק... אינטר עאלק. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1645151_700b.Xxx
מדהים. בחיים לא הייתי מאמין שצ'לסי תעפיל לגמר מהדו-קרב הזה. שאפו ענק! עכשיו הגמר הופך להיות הרבה יותר מעניין לדעתי.
אז אתה צריך להחליף חברים אם אלה התגובות שאתה משיג. ותגובה של כמה ילדודס לא מעידה על כולם. רק אנחנו אשמים שלא הכרענו את המשחק. הייתה לנו הזדמנות לחזור מסטמפורד בריג? עם 2-3 שערים ולא הצלחנו, ואתמול עד המחצית הכל דפק כמו שעון אבל זה לא הספיק, ולא הצלחנו לשבור את הבונקר של האנגלים. אם או בלי ההרחקה ככה צ?לסי הייתה משחקת, והיא כבר הוכיחה את זה במשחק הראשון. אני לי טענות אליהם, אבל כמה ממכם שדוגלים בכדורגל פתוח מהללים אותם, והרבה. תגובות כאן הם מאנטיגוניזם סביב בארסה כך שהשמחה לאיד כאן גדולה. נאמרו כאן דברים על האקדמיה של בארסה ומישהו כאן אמר שהם חיים עם כפית של זהב בפה מגיל אפס, אם אין כך מושג מה אתה מדבר עדיף שתשתוק. וכן, הגיע אדום גם ללאמפרד אבל היינו צריכים להכריע את המשחק גם בלי ההרחקה של טרי
לא יאמן כמה ברצלונה פראיירים. ביתרון של 2-0 הם היו צריכים לרדת למחצית כשהם מובילים בהתמודדות ולתת לצ'לסי להתארגן מחדש בהפסקה על משחק התקפי יותר, כשהיא בחסרון של שחקן. במקום זה, הם אפשרו לצ'לסי להבקיע שער שהפך את הכל. כל פעם ברצלונה מצליחים להוציא מצ'לסי דברים שאפילו הלונדונים לא האמינו שיש להם. עד היום התבאסתי בכל פעם שהקבוצות הללו נפגשו, כיוון שבאיזשהו מקום כבר ישנה תחושה של מיצוי, אבל אין ספק שהדו-קרב הזה הותיר טעם של עוד.
לפי מה שהבנתי צ'לסי תיכנס בשנה הבאה לצ'אמפיונס על חשבון המקום הרביעי בפרמיירליג במידה והיא תסיים רביעי.
לא בגלל זה שונאים אותה, זה בגלל שיורם ארבל ונדב יעקובי מעריצים את המשחק של ברצלונה ובגלל שרוב הישראלים אוהבים לראות את סגנון המשחק הזה. כן אני יודע שזה הזוי אבל מה לעשות
להאשים את מוריניו במצב של אינטר זה כמו להאשים את חיילי צה"ל בהריגת חסרי ישע בגדה...תלוש מהמציאות - האשמה במצב של אינטר היא של האיש בתמונה שלך - שבמקום למנף את מה שמוריניו הרים, הרס הכל. כן עונה אחת, 100 עונות למי זה משנה ואת מי זה מעניין? עונת 2010 היתה העונה הכי אדירה שלא תחזור לעולם גם אם ישחזרו אותה 100 פעמים. העיקר שהרמאים בחוץ והצדק ניצח, ואתה יכול ללמת להמשיך להוריד דמעות, כל הגדולה של בארסה היא על תארת הרמאות החל מ-2009, קבוצה שקמה לה מבחינה אירופאית בשנות ה-90 והיתה כלום לפני כן (סוג של מכבי חיפה/פאנאתנייקוס)
בגלל משפטים כאלה קורה מה ששאלת בשורה הראשונה. או שזה שיקול רציונלי, ואז אני לא יכול להתייחס לאהדה שלך ברצינות, או שזה שיקול של אהדה, ואז המשפט שרשמת לא משנה בכלל. בתור ישראלי, מי משלב יותר ספרדים בהרכב לא אמור לשנות לך לצביון של המועדון, אם ככה היית אוהד את בילבאו, משמע ההצלחה זה הגורם החשוב יותר מאשר איזו אסטרטגיה של צ'יקי בגרסטיין, וכמובן שברצלונה היא הקבוצה המצליחה, רק שלא יחפשו כל מני הצדקות למה היא מועדון יותר טוב מריאל מדריד, כי היא לא. אם הבחירה תהיה בין שחקן קאנטרה בינוני לשחקן רכש טוב, ב100% מהמקרים ברצלונה תבחר בשחקן הרכש, בדיוק כמו ריאל.
יש סיבות טובות לשנוא אותה והן הרמאות של כל השחקנים ללא יוצא מן הכלל, השקרים של האוהדים הצבועים והעובדה שבארסה לא היתה מתקדמת לאף גמר שהגיעה אליו בשנים האחרונות ללא "טעויות" שיפוט חמורות. כבר פרסמתי את זה בעבר, אבל עכשיו זה זמן מצוין לזרות קצת מלח כשהפצע עדיין פתוח. 2006 - שער חוקי לחלוטין שביטל את ה-0:1 בסאן סירו נפסל 2009 - אין באמת מה להוסיף, המשחק הכי מכור אי פעם 2011 - אדום לפפה עקב התחזות של אלבס שגמר את המשחק הראשון 2011 - שער חוקי במשחק השני שמנע את הקאמבק נפסל
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx כל כך נכון. לרוב אוהדי ברצלונה בארץ יש את התרוץ של "קבוצה של שחקני בית" - ואז אתה אומר להם "אז למה לא בילבאו?" או את התרוץ של "הכדורגל היפה" - 700 מסירות במשחק, 670 מהם לא מסוכנות. כמובן שבשלב מסויים כל אחד צריך להתחיל לאהוד קבוצה בגלל איזה קשר אליה, זכייה בתואר או משהו כזה, אבל ההערצה לברצלונה בארץ זה דבר די גועלי. חבל שהיום לא היה נעים לצחוק על אוהדי ברצלונה האומללים, שאין להם ממש תרוצים.