אלופות: צ'לסי מדיחה את בארסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏23/4/12.

1. אלי מתחן Member

קוראים לזה נבדל לדעתי...

בכדורגל נטו לא מגיע לצ'לסי לעלות, אחת הקבוצות הגרועות ביותר שיצא לי לראות ברמות האלה, אפילו ההגנה לא איזה שוס גדול, אבל היה להם לב, וזה למה אנחנו אוהבים את המשחק הזה.

2. Selby Member

הנחמה היא שטרי לא ישחק בגמר, אבל הוא יבוא עם חליפה ויאמן וזה אולי אפילו יותר גרוע. ז'וזה תציל אותי...
    ברצלונה אימפוטנטית לפעמים כי עשרה שחקנים של צ'לסי פשוט עמדו במקום ולשחקנים של ברצלונה אחרי חצי שעה של מסירות לרוחב נגמרו הרעיונות. ועם הגנה ושוער(שכמעט אף פעם לא עומדים למבחן) מהגרועים אי פעם אצל קבוצה ברמה הזאת. כל פעם שקבוצה רצינית מתקרבת לשער שלהם הם בפאניקה מוחלטת ויש איזה חור ענק בהגנה או טעות של ואלדס. גווארדיולה ולא בפעם הראשונה שאני רואה משדר לחץ וחוסר אמון בשחקנים שלו.
    הדבר היחיד שאני אוהב בכדורגל של ברצלונה זה הלחץ המטורף שלהם בשניות הבודדות שבהן הם לא מחזיקים בכדור. חוץ מזה זה שעמום אחד גדול שהורס את הכדורגל כי הוא אונס קבוצות כמו צ'לסי לשחק כמו ששיחקו היום.
    באמת חשבתי שטורס יחמיץ את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

מוקדש לעם ישראל לכבוד יום העצמאות. עוברים "לאהוד" את ריאל מדריד?

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/12
  3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ואם תעבור אחד אחד? טובים בלהשתעשע עם הכדור, אבל בתכל'ס קול, ספיידרמן ואפילו בוסינגווה כבלם עדיפים על ההגנה החובבנית של ברסלונה.
    :aaarse: :aaarse: :aaa8: :aaarse: :aaarse:

4. אבו Member

אז הם מצאו את הנוסחא, הא? מאמן זמני=גמר אלופות.

לעזעזאל, מוריניו חייב לעלות מחר. אני חייב אותו בגמר, הוא לא יאבד את זה.

5. Vanitas Member

עכשיו נשאר להחזיק אצבעות גם שריאל תעוף ואני הולך אישית לאולפן לראות יושבי השבעה באולפן ליגת האלופות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Civil Anti Madridista

Selby, קשה מאוד לפרוץ בונקר שכזה. כל שחקני צ'לסי עמדו מטר לפני צ'ך מהדקה ה60

7. aloneli Member

הפעם גם השופט לא עזר!

מדהים לראות סגירת מעגל של צ'לסי שגם אז הייתה אמורה לנצח.אולי הבונקר הכי גדול שהיה בהיסטוריה אבל גם זה מספיק כדי לכבוש פעמיים נגד הגנת בארסה.מגיע לשחקנים של צ'לסי על הלחימה וכמובן לדי מתאו(כנראה שהולך לצ'לסי שהיא מביאה מאמנים בינוניים באמצע עונה).

כמובן שבאיירן או ריאל ישמחו יותר לפגוש אותה בגמר.

8. JohnTerry26 Member

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אני לא בהכרה, לא קרוב לזה אפילו...

9. איגור .פ. Member

כל הכבוד לצ'לסי על הבונקר הזה היום עם 10 שחקנים..אני לא אחפש תירוצים למה ברצלונה הודחה אבל ת'כלס חסר לברצלונה חלוץ נורמלי הדבר הראשון שברסה חייבת לעונה הבאה זה חלוץ גבוה...

ושמישהו יסביר לי את החילופים של פפ למה סאנ'ז לא הוחלף הוא לא היה במשחק אני חושב שפדרו היה מועיל יותר.

רמירז,וטרי לא יהיו בגמר?

10. Emile Zelicky Member

המשחק הכי לא צפוי והכי מדהים שראיתי בחיים, מגיע לדרוגבה צ'ך רמירס, מיקל וכולם צל''ש.
    איזו מלחמה, כבוד!
    איזה משחק, עד עכשיו לא מעכל.
    מברוק לצ'לסי באמת כל הכבוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיטואציה שמזכירה מאוד את החצי גמר מול מוריניו של אינטר, קבוצה שבאה עם יתרון מהמשחק הראשון, עם עשרה שחקנים בקאמפ נואו, ההבדל היחידי, שאצל אינטר מוטה יצא ב0-0 אם אני לא טועה.
    צ'לסי עלתה למחצית השנייה ביתרון ובעשרה שחקנים, איזה מאמן יעלה בהרכב התקפי? הרי זה עבד למוריניו, ככה שלדי מטאו לא היה מה להפסיד, למזלו ברצלונה סבלה מחוסר מזל משווע.

דרך אגב, מיירלש במשחק מצויין + צהוב שלא הגיע לו על ההתחזות של מסצ'ראנו בסוף והבחור לא ישחק בגמר, גם רמירז, כובש השער השני לא ישחק בגמר, פאבל נדבד אמרתם?!

חוץ מזה, משחק מעולה וקצב מטורף, הרבה שערים ופשוט תענוג.

12. 亚历山大帕托 Member

תגיד שטעית, תתנצל, נסלח לך.

13. Ricky van Wolfswinkel Member

אתה רומז שצ'לסי יכלה לעשות משהו עם 10 שחקנים נגד ברצלונה?

14. sandro Member

כוס אמו עם הקטלונים האלה. כל המחצית השנייה אני מתחנן שיבעטו לשער ממרחק קצת ויפסיקו לנסות להכניס את הכדור לשער ש10 שחקנים של צ'לסי נמצאים בתוך הרחבה. מה לעזעזאל הם חשבו לעצמם? בפעמיים(בדיוק!) שהם ניסו לבעוט ממרחק, הם סחטו מצ'ך שתי הצלות נפלאות וקורה. שאפו לצ'לסי על המשחק ההגנתי הכמעט מושלם, אבל בתכלס זה הרבה פחות קשה שיש איתך עוד 9 שחקנים בתוך 16.

לא היה פנדל(הצגה מבחילה של פברגאס החלאה) אבל נבדל ברור היה גם היה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/12
  15. aloneli Member

הם לא יהיו בגמר.