אלופות: צ'לסי משלימה מהפך!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏21/2/12.

1. Raulito Madridista

נכון שאנחנו לא ממש באים עם הגב אל הקיר וצריך בסה"כ לנצח את צסק"א מוסקבה בברנבאו, המבצר שלנו - אבל מעצבן לחשוב שעם רק עוד שני סנטימטר של ריכוז בשבוע שעבר הכרטיס לרבע הגמר היה כבר מושג. לאלו שראו מפה את פתיחת המשחק של באיירן מול באזל - זו צריכה להיות השאיפה להערב. לתקוף מהשנייה הראשונה תוך שימוש במשחק אגפים, להשתלט לחלוטין על מרכז השדה ולא לתת ליריבה לעבור את קו מחצית המגרש וכמובן שגול מהיר לא יזיק. הברנבאו כמובן יבוא וידחוף ויהיה טירוף. המוטיבצייה תיהיה מאוד חשובה. אני רוצה שניתן היום הצגה סטייל משחקי הליגה אבל זו המטרה המשנית.

במארקה דובר אפילו על אפשרות שמוריניו יבחר לשחק עם היגואין ובנזמה יחד ולטעמי זה לא נכון. השילוב הזה לא משהו וצריך קלף על הספסל. הם לא משחקים באמת ברחבה שניהם אלא אחד תמיד הולך הצידה ואם היגואין משחק על כנף ימין הוא די נעלם. בנזמה רק חזר מפציעה, היגואין לא איכזב במשחקים האחרונים ולדעתי הוא שווה מקום בהרכב.

לא סומך על היכולת של ההגנה שלנו וריאל הוכיחה מספיק פעמים שהיא מסוגלת לספוג גם מבעיטה אחת בלבד של היריבה. נקווה רק שהמשחק ההגנתי יהיה סביר ועם כל ההתלהבות לראות קבוצה תוקפת עם 7-8 שחקנים - שנדע להיות מאוזנים. צריך יותר מגול אחד של ההתקפה כדי לנצח. מקווה שלא נראה עוד מצ'אפ של רונאלדו VS ארבלואה(לרוב הוא בסדר) או שחקן הגנה אחר שיקום על צד שמאל. אגב סוג של דילמה מסוימת לגבי אלונסו והצהובים. האללה מדריד!

לגבי אתמול:

- הגול השלישי גמר לבאזל את המשחק. באיירן שיחקה מעולה ולא הפתיע אותי שרובן דווקא כבש את השער הראשון ועשה את הכל יותר קל עבור שאר השחקנים - אבל עדיין משהו שהם מעורר תהיות. לא מסכים אגב עם שלמה שרף לגבי רובן וריברי, הבן-אדם כבר הוציא אותם לפנסייה ודווקא בעונה טובה מאוד של הצרפתי. מולר חזר לכבוש אחרי הרבה זמן.
    - אינטר שיחקה בצורה נוראית במחצית הראשונה והייתה תחושה שהיא תעוף. השחקנים היו מאוד נחושים אבל לחוצים או סתם לא מעניינים. סניידר רץ הרבה והיה בכל מקום על המגרש אבל הכניס כדורים לא טובים לרחבה. אני לא חושב שפורלאן צריך לשחק במקום פאציני. זו עונה בה הכל הולך הפוך ואינטר תצטרך לבנות את עצמה מחדש. אפילו הגביע לא נשאר.

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם היום יש שני משחקים מעניינים, בספרד אף אחד לא מאמין שצסק"א תוכל לבוא לברנבאו ולנצח שם או לצאת בתוצאת תיקו עם שערים, אך עדיין נותנים להם את כל הכבוד ומתייחסים אליהם בכל הרצינות.
    צסק"א קבוצה טובה ומוכשרת אבל כבר ברוסיה ראינו את הבדלי הרמות ואם לא חוזר המזל והחמצות גדולות ריאל היתה סוגרת את הסיפור כבר שם.

בלונדון יתקיים המשחק היותר מעניין הערב, צ'לסי פוגשת את נאפולי שנמצאת בתקופה נפלאה ומציגה כדורגל נהדר בשבועות האחרונים... אני עדיין לא מספיד את האנגלים וחושב שהם כן יכולים לעלות היום אבל זה יהיה הרבה תלוי באיך ההגנה שלהם תתפקד מול המתפרצות הקטלניות של נאפולי, אם צ'לסי לא תספוג אני חושב שהיא תמצא את הרשת פעמיים ותעלה

3. alexshw Member

יש לי תחושה שצ'לסי יעלו לרבע גמר. נאפולי עם הגנה בינונית ובאופן כללי היא קבוצה לא יציבה.
    במשחק השני לא צופה נס קאמפ נואו שני לצסק"א.

4. -sAndmAn- Member

כרגע יהיה מעניין הרבה יותר לראות את נאפולי בשלב הבא ואני גם לא רואה את צ'לסי שומרים על מינימום 2-0 עם איך שהם נראים העונה
    לגבי צסק"א אין לדעת גם לא האמינו פעם שליון ידיחו את ריאל אבל זה קרה, למרות שאני לא מאמין שמוריניו יתן לזה לקרות במיוחד העונה עם איך שריאל נראית

5. Ricky van Wolfswinkel Member

לפני שכולם קופצים על כמה צ'לסי משחקת טוב אני נגעל מלראות את המשחק הזה.
    פשוט אין קישור, למפארד לא קיים, אסיין יותר יעיל מתורם, ראמירז משחק כמו חלוץ שני בעוד שסטארידג' משחק כמו קשר.

הבעיות של צ'לסי עדיין נראות לעין, נאפולי באו די שאננים והפציעה של מאג'יו כמובן פגעה במערך הטקטי של מאצרי וזה בעצם היתרון הגדול של צ'לסי.

6. VAR Member

דווקא נאפולי יכולה לצאת אופטימית מהמחצית הראשונה. צ'לסי ניצלה את החור היחיד בהגנה של נאפולי - ארוניקה (נאפולי חייבת להתחזק בבלם במקומו) ועם קצת ריכוז של החלוצים זה היה נגמר כבר אחרי 45 דקות. עוד מחצית כזאת של נאפולי ואני מאמין שהיא תצטרף למילאן ברבע הגמר.

7. riquelme1 Member

איזה משחק בברידג', תארו לכם טורס נכנס וכובש את שער העלייה?

חואן מאטה היה ונשאר בוסר, לא מפסיק לאבד כדורים בזמן שהקבוצה שלו כל כך צריכה אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/12
  8. Selby Member

תגידו, זה מטורף לחשוד שטרי לא באמת עבר ניתוח בברך? לא יכול להיות שבגלל סאגת הגזענות הוא רצה קצת זמן בחוץ או שוילאש בואש רצה אותו בחוץ ושאחרי הפיטורים של הפורטוגלי הוא החליט לחזור? בכלל, הסבוטאז' שהוא ושאר החלאות שם(השחקנים מעידן מוריניו) עשו לAVB פשוט מבחיל. רק על זה, דווקא המעשה השפוי שבעל בית אחר היה עושה זה להעיף חצי מהקבוצה הזאת למרות הפרדוקס.

אז הליגה האנגלית כבר לא הגרועה באירופה? כי אם מסיקים מסקנות לפי משחקים בודדים ופריקים...
    הקבוצה האנגלית היחידה שהתוצאות שלה העונה באירופה הן כל כך גרועות בהשוואה לתוצאות שלה בליגה ובאופן שמעורר ספקות בנוגע לחוזק של הליגה האנגלית היא יונייטד. זאת עונה אירופית מאוד גרועה שלנו אבל זה באופן מאוד חריג ופריקי ויש לכך כל מיני סיבות שבגללן לא הייתי ממהר להכליל ולרדת על הליגה האנגלית.

9. Ricky van Wolfswinkel Member

אני לא חושב שטרי היה בראש המתנגדים לבואש, טרי באופן שיטתי תמיד גיבה את המאמנים שעברו בצ'לסי, אפילו את גרנט.

טורס תתאבד!

10. A. Arshavin Member

במצב הזה, נאפולי צריכה שני שערים כדי לעלות או ששער אחד שלה יביא לפנדלים? (כמובן בהנחה שצלסי לא כובשת)

11. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אם נאפולי כובשת היא עולה. בלי פנדלים, לנאפולי יהיו יותר שערי חוץ מלצ'לסי.

12. Selby Member

כן, בתקשורת הוא מגבה את כולם בשביל יחסי הציבור, אבל תהיה בטוח שברגע שהמאמן יוצא מחדר ההלבשה הוא תוקע לו סכין בגב ומתחיל ללכלך עליו בארסיות ולהרעיל את האווירה.
    אה, עכשיו אני רואה שהוא כבר לא מסתיר את זה שהוא זה שבאמת שולט בעניינים שם :aaarofl:

כמו ולנסיה גם נאפולי נראית חסרת אונים בברידג'. הם מוכשרים בטירוף ותמיד מסוכנים בהתקפה אבל איזה מין קבוצה איטלגית עושה ככה הגנה? למען האמת לא הייתי מתנגד לגניבת שער שלהם עכשיו כי אני מאוד לא רוצה שקבוצה אנגלית שהיא לא יונייטד תיקח את הגביע הזה. לא שהסיכויים של צ'לסי גבוהים אבל הם תמיד קיימים.

13. Ricky van Wolfswinkel Member

איך אתה יכול להגיד את זה? יש לך עדויות על זה שהוא דאג להעיף מאמן? כי על דרוגבה ולמפארד יש.

14. yonmu Member

צ'לסי של העונה נורא מזכירה לי את מילאן של 2007. סגל מבוגר שמתקשה להשיג בליגה את המקום הרביעי, אבל באירופה נראה טוב.
    דרוגבה במקום אינזאגי בתפקיד החלוץ הותיק.
    טורס במקום ג'ילארדינו בתפקיד החלוץ המאכזב.
    מאטה במקום קאקה בתפקיד הקשר ההתקפי שסוחב את הקבוצה.

ואולי אני סתם מתגעגע מדי לקבוצה הזאת אז אני מדמין אותה...

15. AW forever Member

כל הכבוד לצ'לסי, בסה"כ 4 שערים שכולם נבעו מחוסר היכולת של נאפולי לשמור מכדורי רוחב, המלחמה הייתה ראויה לציון אבל לא היה לנאפולי מספיק כדורגל למרות כמה מצבים טובים.
    השריקות של השופט בהארכה... בואו נגיד שאופ"א איזנו קצת את החוב שיש להם לצ'לסי בכל הנוגע לקיפוח בשיפוט.