אלופת העולם לשעבר - איטליה

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Nesta, ‏24/5/10.

1. מראדונה Member

בכל מה שקשור למשחק ההגנה איטליה הייתה נהדרת ולא נתנה לפראגוואי לנשום.
    עדיף לקבל גול אחד משמירה לקויה במצב נייח מאשר לשמור על שער נקי אבל שפראגוואי יסכנו את השער ויצליחו להגיע למצבים.כמובן אם מתחשבים בזה שהמשחק הוא הראשון בטורניר ולא כל כך משמעותי להמשך.

ואני באמת לא מבין את הטענות שלך לקנבארו.משחק ענק שלו...
    כמו שכתבתי,במונדיאל הזה הוא הולך לתת 200% מעצמו ולסחוט את עצמו עד הסוף,ואני דווקא סומך עליו.הוא ווינר ויודע להתעלות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/10
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

ממתי עדיף לקבל גול באיזושהי סיטואציה?
    ויודע מה? נניח שאני מקבל איכשהו את הטענה שלך, זה יכול להתקבל על הדעת כשיש לך קישור יצירתי (פרט למונטוליבו, פירלו ופפה אין) והתקפה (לא קיימת בינתיים), לא כשיש לך שחקנים בכושר הבקעה ויכולת של עירוני ראשון לציון.

עכשיו בוא נניח שהשוער של פאראגוואי לא טועה טעות כל כך מרה אוקיי? אתה מודע לכך שאיטליה מפסידה לפאראגוואי מבלי ליצור ולו הזדמנות אחת שמאלצת את השוער למתוח את איבריו, וללא בעיטה או נגיחה לשער מאיזור ה-16 כן?

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/10
  3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, אתה בכיין בלתי נלאה שנגרר לדרמטיות אינסופית וחסרת טעם. אתה לא רוצה להגיד שמונטוליבו היה פנטסטי כי הוא לא העמיד שחקן מול שוער במסירה על 50 מטר? תגיד לי השתגעת? אתה צריך לקחת הכל בפרופורציה. תסתכל על נבחרות אחרות ששיחקו עד עכשיו ותבין שמצבינו לא רע בכלל. רוני היה מזוויע, לאמפארד כנ"ל, ג'רארד בינוני, ריברי וגורקוף לא קיימים, טבז לא תרם יותר מדי לארגנטינה, היגוואין סתם החמיץ, ההגנה של הולנד לא מדגדגת את שלנו - והעיקר אתה לא רוצה להחמיא לריקי מונטוליבו משום שהוא לא מעמיד שחקנים מול שוער מול קבוצת הגנה מעולה. ודרך אגב, פרגוואי נבחרת קשה מאוד ואם תפתח מעט את העיניים ותקרא הודעות של אחרים, תבין שזאת נבחרת שממש לא קל מולה. כותבים לך שחור על גבי לבן שברזיל וארגנטינה שיחקו מולה במוקדמות 4 פעמים ובכל ארבעת המשחקים פרגוואי ספגה שלושה שערים בלבד - ואתה מתעצבן על כך שפפה וג'ילא התקשו? לפי הגישה שלך אוהדי ארגנטינה צריכים להתאבד כי אין להם סיכוי עם שחקן חסר תועלת כמו מסי. תירגע כבר.

נ.ב.
    פאציני לא היה עושה דבר שג'ילארדינו לא עשה. הסגנון שלהם כמעט זהה. ג'ילא היה בסדר גמור - הוא סחט עבירות מדי פעם וזה בערך המקסימום שהוא יכל לעשות בהתחשב ביריבה ובסגנון המשחק שלה. אם ג'ילא לא יכול להוריד כדור כש-4 שחקנים עליו, גם פאציני לא.

נ.ב. 2
    ניהול המשחק של ליפי היה מעולה והוא עשה עבודה הרבה יותר טובה מזאת של קאפלו למשל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/6/10
  4. cazzo Il Capocuoco

נ.ב. 3, ב2006 איטליה ספגה נגד ארצות הברית.

5. Marchisio Member

אוי לא... מתברר שזה יותר רציני ממה שזה נראה ובופון עלול להחמיץ את כל הטורניר. מארקטי יפתח כמעט בוודאות מול ניו זילנד.

מה יהיה עם הגב שלך, ג'יג'י? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

6. riquelme1 Member

עומר, הפאניקה שלך באמת לא מובנת, איטליה נראת די טוב בהתחשב למה שציפו, החפירה שלך כל כך מיותרת ומחוסרת. מונטלאיבו היה מספר אחד במגרש, בטח אחד הטובים במגרש, עם לא ראית את זה אתה עיוור.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

צריך לחכות ולראות מה יהיה עם בופון, אני עדיין רוצה להישאר אופטימי ולקוות שהוא יחזור לפחות לשמינית הגמר כי מארקטי יכול וצריך לעמוד בכבוד מול ניו זילנד וסלובקיה.

8. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לו כמעט שבועיים. נחזיק אצבעות.

9. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: הערכות האופטימיות הן שבופון יעמוד לרשותו של ליפי בעוד כעשרה ימים.

אז נראה שליפי הסיק את המסקנות שהשתוקקתי שיסיק ובאימון הבוקר ליפי כבר תירגל את ה 4-4-2.

ההרכב הראשון שניסה נראה כך:

---------------מארקטי------------
    קרישיטו--קייליני--קנבארו--זמברוטה
    מרקיזיו--דה רוסי--מונטוליבו--פפה
    --------יאקווינטה--ג'ילארדינו------

(בשלב מסוים ליפי החליף את מרקיזיו עם קאמורנסי וניסה את די נאטלה, פעם במקום ג'ילא ופעם כקשר שמאלי).

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/10
  10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה 4-4-2 של מרצ'לו (אורי) ליפי נהדר למרות אי הכללתם של טוטו וקוואל' . מרקיזיו מושלם כשהוא משחק בצד ושם הוא לא יעלם כמו נגד פראגוואי ויאקווינטה בחוד תמיד הניב תוצאות באודינזה וביובנטוס.
    יש לי הרגשה שעם ההרכב הנ"ל אנחנו הולכים לדרוס את הסלובקים, תזכרו מה אמרתי.

11. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הקרוב הוא מול ניו זילנד.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרקיזיו יותר טוב באמצע מאשר באגף, אבל הוא עדיף באגף מאשר בעמדה הקדמית שניתנה לו מול פרגוואי. אני חושש שיאקווינטה וג'ילארדינו ימשיכו להיות אפורים, ג'ילארדינו הרבה פחות טוב בלי מוטו או יובטיץ' וגם יאקווינטה הוא טוב רק כשאלכס נמצא על המגרש, כלומר, הם ממש לא יצירתיים וזה עלול לעלות לנו בחוד אפור שוב.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, אם כך אז נדרוס את ניו זילנד ונגד סלובקיה נוריד הילוך, תזכרו מה אמרתי 2.0 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx .

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין שנדרוס את ניו זילנד, אני מאמין שננצח 0:2 ככה. בכל אופן אני לא מבין את ההתעקשות על יאקווינטה, למה?

15. yonmu Member

במשחק כמו שהיה נגד פראגווי אולי היה כדאי לנסות את יאקווינטה במרכז, יש לו את הפיזיות בשביל זה והוא חלוץ יותר מוכשר טכנית מג'ילארדינו או פאציני. באגף הוא מבוזבז אבל אולי ב4-4-2 הוא יבוא לידי ביטוי טוב יותר.