בעיטות האמן שלו הפכו למעצבנות במיוחד אחרי המונדיאל. 4 שנים שהוא לא מעיז להפציץ מרחוק, כל הבעיטות החופשיות הולכות ליד המסגרת, וכשזה על המטרה אז זה חלש ולא חד.
לפחות לפי אימון אחה"צ של יום אתמול נראה שליפי לא מרוצה מג'ילארדינו וסימונה פפה יתפוס את מקומו בהרכב, כאשר ישחק בעמדתו של יאקווינטה בימין ההתקפה ואילו חלוץ יובה ישחק במרכז. ------------- איך לעזאזל אפשר לכתוב עבודה על ביו-פוליטיקה, ביו-כוח, אסתטיזציה פוליטית, הפוליטיזציה של האומנות והרציונליות האינסטרומנטלית של מנגנון ההשמדה כשהראש בכלל בדרום אפריקה עם הנבחרת?!
אי אפשר להניח כלום. ככלל, פירלו לא התעלה על הקבוצה במשחקי ההכנה ובמוקדמות ועל כל משחק מצוין שלו יש גם משחק פחות טוב שאותו לא טרחת להביא כאן כסרטון. בלי קשר - האם ראית ב-2 המשחקים האחרונים את קרישיטו או מרקיזיו נכנסים לתוך הרחבה כדי להבקיע? פירלו, שכמובן יש קונצנזוס על היותו המוסר הכי טוב באיטליה, יכול לספק כדורים, אם לא יהיו חלוצים (ושיטת משחק שתאפשר זאת), הדבר לא יתממש לכדי שערים.
פירלו לא צריך להיות מצויין - למרות שבנבחרת הוא רוב הזמן מספק משחקים טובים - מספיק פרץ אחד או שניים של גאונות ודמיון כפי שיש לו כמו שאין לאף אחד אחר. רוב הפעמים ששחקנים עושים תנועה טובה ולא מקבלים את הכדור, החוכמה שבתנועה שלהם נעלמת מעיניינו ולרוב גם מעינה של המצלמה. מספיק תנועה אחת טובה של מרקיזיו שלא ראינו בטלוויזיה, עוד אחת טובה שכן ראינו שעשה יאקווינטה - פירלו הוא-הוא האיש שהיה מנצלן. בכל אופן, כל הדיבורים מה היה קורה ומה יכול לקרות אילו הינם חסרי משמעות. בוא נשאר עם התקווה שלא נצטרך היום את הגאוניות של פירלו, משום שנסתפק בלחימה של גאטוזו, כושר הבקעה של די נאטלה ובעיטה טובה של דה רוסי לבמקום. פורצה איטליה, אני חוזר לבנימין, באומן ופוקו בינתיים.
מצוין. יאקווינטה הוא החלוץ היחיד בסגל שיש לו גם פיזיות וגם טכניקה ואנחנו צריכים כמה שיותר שחקנים טכניים. פפה ודי נטאלה בצדדים (הייתי מעדיף את קוואליארלה אבל אין לי בעיה עם אף אחד מהשלושה) מסוגלים ליצר התקפות. הבעיה במרכז הקישור בו המון ייפול על מונטוליבו, בתקווה שימשיך לשחק כמו ששיחק עד עכשיו. יכול להיות שגאטוזו, אפילו שהוא שחקן לא טכני והרבה מעבר לשיאו יהיה טוב היום, כי משחק כזה תלוי המון בלחימה וזה לא חסר לגאטוזו.
אני חושב שעדיף שיפתח עם קוולירלה או פאציני במקום ייאקווינטה. משום מה אני לא ממש אוהב וממש לא מסכים עם זה שהוא "טכני". אבל כן , ברור שזה עדיף שהוא ישחק באמצע מאשר בצד שם בכלל שחקן כמוהו לא תורם. וסוף סוף ג'ילא עף מההרכב! נקווה שזה לא מאוחר מידי.
כל אחד מהסגל הזה צריך להתבייש, הסגל הזה הוא הכי עלוב, לא מוכשר, וביזיוני שנראה בתולדות הנבחרת הזאת ואני אמרתי את זה כל השנה, בניגוד לכמה פה שעצמו עיניים... הליגה והנבחרת גוססים ואף אחד שם לא עושה כלום בנוגע לדבר...
בשעה טובה נגאלנו מהצורך לראות את נבחרת איטליה שלא באה לשחק כדורגל במונדיאל הזה. הצערה רצינית צריכים לעשות בנבחרת הזאת, שילמדו מגרמניה.
תוספת קטנה: קנאברו פשוט צריך להתבייש שהוא עוד משחק כדורגל. אחת הגדולות של שחקנים זה לדעת מתי לפרוש, כרגע אני לא לוקח אותו למכבי חיפה. קייליני יכול אחריו להקדים ולפרוש בגיל צעיר.
זה לא רק קנבארו שביזה את עצמו, פירלו שפשוט לא רץ אחרי שחקנים ולא מתאמץ, זאמברוטה שגמר את הסוס כבר לפני כמה עונות, גאטוסו שמעבר לשיאו ועוד כמה שחקנים שלא ממש ראויים להיות בנבחרת איטליה.
אני רק רוצה להגיד לכם שלדעתי הנבחרת עפה בעיקר בגלל ההגנה. בסה"כ האזורי מעולם לא הבקיעה בצרורות, אבל מאחור תמיד היתה חומה. סלובקיה הבקיעה היום 3 שערים וכולם מיותרים, האחרון ממש צריך להרוג אתכם. איך סלובקי עובר את כל ההגנה האיטלקית וכובש מזריקת חוץ??? אני כן צריך לתת לכם נקודת זכות שאתם איכשהו תמיד עוד מצליחים לבאר, אבל הפעם זה לא הספיק. לא ברור לא מה יקרה אצלכם בעתיד, אבל מישהו צריך להחליף את קנבארו וזאמברוטה שפשוט באמת כבר לא מתאימים לנבחרת. במצב שגם לקייליני לא היתה עונה טובה עם ה'גברת הזקנה' איטליה נראתה מאחור כמו טיילת. מבחינתי זה הדבר שבאמת הדהים אותי כי אפילו לפני שנתיים כשעליתם הרבה בגלל הרצון של הולנד לשחק ברצינות מול רומניה, ההגנה היתה עדיין מספיק טובה. אני מאחל לכם הצלחה בהמשך הבנייה של הנבחרת, אבל אתם יודעים יותר טוב ממני אם תצליחו קודם כל לייצב ברצינות את ההגנה. איטליה ללא הגנה טובה זו איטליה ללא ספגטי ועוד הרבה דברים טובים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx