יש סיכוי שסוף סוף נגיע לגמר כלשהו ? אני אופטימי היום , יאנג חוזר להרכב ,על חשבון ריצ'ארדסון העלוב ,ליטה וניוג'נט למעלה , ריו ,נובל ,ומילנר משלימים קישור מאוד התקפי , הולנד אמנם ביתית ועדיפה , אבל זה אפשרי . לא מובן לי אך את המשחק ישפוט הגרמני המפגר ששפט אותנו נגד סרביה ,רק השבוע ביום ראשון ? הוא התעלם מהאלימות של הסרבים , אחר כך שלף אדום מוזר להדלסטון ,אני מקוה שהוא לא יהרוס לנו היום . come on england
בלי הודעות עדכון בבקשה. אם יש מה להגיד על המשחק, במחצית או בסוף המשחק, העיקר שתהיה הודעה עם תוכן. תודה.
מחצית חלשה של 2 הנבחרות,החום משפיע ללא ספק,גם הטקטיקה של איך לסגור את היריב ופחות איך לתקוף נכון, ועדיין בהזדמנות היחידה שלנו כבשנו,ככה שלרדת ביתרון זה טוב אבל צריך להשתפר בכדי להבטיח את הגמר.
לירוי ליטה חד היום, עוד מחצית טובה הוא יכול לרשום לעצמו בטורניר. סה"כ שתי הקבוצות משעממות, היה בלבול קל אצלנו בחלק האחורי בהתחלה אבל העיקר שיורדים עם יתרון.
ליטה פשוט בהעתק מושלם של השער מול סרביה, בעיטת וולה לפינה השמאלית, הימנית של השוער, ששוב דוחק את הבעיטה הלא ממש מסוכנת של ליטה בעל הנעליים המזעזעות לרשת.
מעניין אם אלו שמסקרים את הטורניר בעיתון הארץ ימשיכו לכנות אותו המחמיצן של הטורניר וזאת לאחר הםנדל המוחמץ ועוד 2 הזדמנויות נגד איטליה.
0-1 מפתיע של ליטה המצויין ! משחק מאוד שקול ,ההולנדים יותר מסוכנים ,ובמחצית השניה הם כמובן יגבירו את הלחץ , חייבים לעקוץ במתפרצת , אני חושש מיתרון שער , ניג'נט לא מורגש בכלל , ריו טוב באמצע היום , יאנג מאוד פעיל בשמאל ,לעומת מילנר הרדום מימין ,חבל גם על הכדורים הנייחים הגרועים שאנחנו מבזבזים . ושוב ליטה -חלוץ מעולה עם המון תנועה ונוכחות ,או כמו שאמר מאיר איינשטין השדר והתספורת ,נגד סרביה - "ממרחק כזה אפילו ליטה מצליח לכבוש"
הולנד מבקיעה במספרת מרהיבה לאחר ששחקן אנגליה שכב על הרצפה פצוע למשך יותר מחצי דקה ובבירור כולם ראו. מעניין מה יגידו עכשיו.