בנטלי בכתב הגנה והאמת,יש משהו בדברים שלו רק חבל שלא עשה זאת מוקדם יותר: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/i...als/6737165.stm
בולשיט ,שום הבנה ,ושום נעליים , עונש הרחקה מפעילות בנלאומית לשנתיים! אבל אצל סטרטפורד "האובייקטיבי" הכל מתקבל בהבנה ,כשמאחוריי הסיפורים ,והשקרים יש הכוונה , שנילמדה בסטראטפורד , שם רגילים לבגוד במולדת . בושה וחרפה ,חבל כישרון כזה ענק ,כבר לומד את תורת הבגידה במולדת .
הטיעונים של בנטלי מאוד משכנעים אבל מה עם ריו-קוקר, מילנר, ביינס, טיילור, אנטון, רוסיניור, יאנג ועוד? הם לא שיחקו עונה שלמה? הם לא רוצים לשחק ביורו 2008?
תגיד גם טיעונים מוצדקים של בנטלי , ומיצד שני לבטל את הנבחרת . הכל תירוצים ,סיפורים , או כמו ששלמה שרף אומר -באבלאט ,למפונק הזה אין כבוד , רק עונש , מזכיר לי את ריו ששם קצוץ על הבדיקה ,והלך לשופינג , שו שופינג ? אבו אבוק שופינג . אני מבטיח לך ריו אחרי העונש ,כבר לא יילך לקניות יותר .
מצד שני יש את מקרה יוסי בניון שהעדיף את הנבחרת על פני הקבוצה שמשלמת לו את המשכורת! בנטלי עייף פיזית,אולי גם נפשית,ככה הוא לא יכול לתרום לנבחרת כמו שצריך,כמו אחרים שכן יכולים, חבל שזה לא קרה קודם שאפשר היה להביא מחליף אבל לו אני אוהד בלקבורן,לו אני מארק יוז,אני הייתי מאוד מעריך את הצעד שלו, קבוצה לפני נבחרת,תמיד!
פיזית ,נפשית ,רוחנית , סיפורי פוגי. שחקן מוכשר ,שהשתן עלה לו לראש . לא דומה לדוגמא של בניון ,שהיה פצוע 3 שבועות בווסטהאם ,והעיז לשחק בנבחרת 180 דקות ב72 שעות , לו הייתי אוהד בלאקבורן הייתי מתבייש שייש לי פארזיט כזה בקבוצה ,אני מבטיח לכם ,אורגיות,זיונים ,אלכוהול ,לזה יהיה לו כח בשבועיים הקובים, טנריף.מלאגה שם החברה האנגלים "נחים" 25 שעות ביממה הם תחת אלכוהול -פוק אוף בנטלי !
סיפורי פוגי...מה לך ולכוורת? בניון להזכיר לך,עשה את התרגיל המסריח שלו פעמיים העונה! איך זה איסטלנד שעדיין לא הזכרת את הקשר של יונייטד למקרה? והרי מארק יוז המנג'ר שלו,בטוח שהוא הכריח אותו לפרוש מהטורניר,הרי זו הדרך של כל יוצאי יונייטד לא? תקרא שוב את הדברים שלו,תנסה לחשוב,אולי יש בזה משהו? זאת האמת שלו,אתה לא אוהב אותה,סבבה ועדיין זה מה שהוא מרגיש ואף אחד אחר לא יכול להיכנס לו לעור ולהגיד שהוא משקר,שהוא סתם מתחמק כי הוא מפנטז על הזיונים,אלכוהול והחיים הטובים במאלאגה,טנריף או הטיילת בעכו.
בטח שהזכרתי את הקבוצה שלך , תגיד אתה מגיב ,מבלי לקרוא את הדברים שלי ? זה מה שכתבתי מייד כשחזרתי מהים - בולשיט ,שום הבנה ,ושום נעליים , עונש הרחקה מפעילות בנלאומית לשנתיים! אבל אצל סטרטפורד "האובייקטיבי" הכל מתקבל בהבנה ,כשמאחוריי הסיפורים ,והשקרים יש הכוונה , שנילמדה בסטראטפורד , שם רגילים לבגוד במולדת . בושה וחרפה ,חבל כישרון כזה ענק ,כבר לומד את תורת הבגידה במולדת . מה לא ברור לך הקשר ? אתם בושה , למולדת. אתה תמיד תהיה המבין הגדול של המקרה , שהרי כמו שניחשת שאני יקשר אתכם לפרשה ,אתה הרי מגיב כך ,רק בגלל מרק יוז ,שלמד להסיט את שחקניו . על ראש הגנב בוער הכובע - בטח שאתם אשמים ,וטוב שאתה מודע לכך .
עוד אפשר לקבל את ההסבר שלו בנוגע לסיבה שהוא פרש. הביזיון הוא שהוא מודיע על זה לאחר שהוא כבר נרשם בסגל ואי אפשר להחליף אותו. בריחה מגעילה מהמחויבות שיש לו.
איסטלנד, ידעתי,מארק יוז אשם,הוא הסית את בנטלי,זה בגלל שהוא וולשי ושונא את המלכה, הוא ירש זאת מפרגוסון שהוא סקוטי והוא שונא את הנסיך, בנטלי בכלל צפון אירי במקור והוא חשב להטמין פצצה בחדר הלבשה של הנבחרת מטעם ה I.R.A ובחרתי להביא כמה ציטוטים מהדברים שלו שאין מה לעשות,גורמים לי להבין אותו: "I have to listen to what my body is telling me." וכמו שכתבתי מקודם,רק השחקן עצמו יודע באמת עד כמה הוא יכול לסחוב, מה עדיף שהוא ישחק באליפות,לא ייתן את התפוקה שהוא יכול לתת,יפצע בגלל שהוא קורע את הגוף ומי יודע מה אז יקרה. I owe a lot to the Blackburn fans and they're paying the money to watch me week-in and week-out." איסטלנד,אתה לא רגיל שיש לשיטי שחקנים בנבחרת ככה שאף פעם כמעט אין להם את הדילמה הזו כמו שיש לבנטלי, הדילמה היחידה שיש לשחקני שיטי כשנבחרת אנגליה משחקת זה מה להמליץ לגנן שמכסח את הדשא המטופח באיצטדיון של המועצה,האם לעשות פסים לאורך או לרוחב.
ההרכב של אנגליה למשחק: קארסון הויט, אונוהה, קאהיל, ביינס ריצ'רדסון(קפטן),האדלסטון, קוקר, מילנר ניוג'נט, יאנג
בעוד פחות מחצי שעה אנגליה תפגוש את צ'כיה למשחק הראשון בבית ב' באליפות. באנגליה יצפו למשחק לא קשה, למרות ששניים מהבלמים המובילים לא יכולים לשחק (סטיבן טיילור עם השעיה ופרדיננד עם פציעה). נקווה שהנבחרת תצליח לשים את סאגת בנטלי מאחוריה ותתחיל את האליפות בצורה חיובית. םחות מניצחון במשחק הזה לא מתקבל. שידור ישיר בספורט 1.
איזה ג'יפה, יכולת חלשה מאוד של כולם אולי פרט לניוג'נט שפרץ כמה פעמים וגם הביא לפנדל. איזה פנדל עלוב של ליטה חבל, החיים הרבה יותר קשים עכשיו בבית