אליפות העולם בסנוקר 2015

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/4/05.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

"I wasn't going to pot the black because I asked and was told there was no break prize for a 147," O'Sullivan admitted to the BBC.

"What's the point of making a 147 if you're only going to make £4,000?"

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בחיי, איך זרקן כזה עם כל התכונות הכי לא מתאימות לשחקן סנוקר, יצא כזה גאון בענף. זה כל הזמן הורג אותי מחדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/10
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

טוב, הלכתי לבדוק וזה כנראה לא היה הברייק המושלם הכי מהיר שיצא לו לעשות, אלא זה:

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אוסליבן מדלג כל הדרך לתואר בפרמיירליג סנוקר. לאורך כל הדרך הוא דרס, ממש ככה, כל יריב שפגש. בעיקר בשלבים האחרונים, הוא נכנס לכזה "זון" שהופך אותו לבלתי ניתן לעצירה. את אלוף העולם רוברטסון הוא פירק לגורמים. היריבים שלו לא הצליחו להוציא אותו משלוותו, שזאת בעצם הדרך היחידה לגרום לרוני להתחיל לשחק בחוסר סבלנות ולצאת מהקצב שלו. ברגע שאף אחד לא מציק קצת לרוני, הוא הופך לתופעת הסנוקר הכי מפחידה אי פעם. פשוט מדהים.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/10
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לראות את סטיבן הנדרי יורד מנוצח כך אחרי החמצות כל כך לא הולמות זה לא נעים. כפי הנראה החותמת הסופית שלמרות הניסיונות הרבים לחזור ולהראות תחרותיות, מסתבר שפשוט אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. היה מה שהיה ולמי שיצא לראות את הבחור משחק בשיאו, הרוויח. כיום נשאר רק השם שמאחורי האלוף הגדול.

ההודעה פונה לשורת חובבי הסנוקר הגדולה כאן בפורום: סלבי, רוני, דנידין ועמיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/10
  6. Selby Member

http://www.newsoftheworld.co.uk/multimedia/archive/00191/020510_higgins_16x9_191574a.Xxx

האיש הרג את הסנוקר וככה גם את החשק שלי לכל הנוגע למשחק

7. דנידין Member

זה כמו שיובנטוס תהרוס את ההנאה מכדורגל.. מבחינתי אין שום סיכוי. אני פשוט לא אצפה במשחקים שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. Selby Member

אני חושב שההשוואה היא לא הכי נכונה. בסנוקר אוהדים את הספורט עצמו ולא מועדון אחד. אוהדים את המסורת והערכים של הספורט, את הבידור שלו, והרבה בריטים אוהדים את הספורט מכיוון שזה אמור להיות ענף הכי בריטי באופיו שיכול להיות ובגלל שזה אחד מענפי הספורט עם השליטה הבריטית הכי חזקה. אלה הן הסיבות העיקריות שבגללן אני אוהד סנוקר ואני חושב שמותר לי להכליל את זה לחלק נכבד מכלל אוהדי הסנוקר.
    אני בכלל אף פעם לא אהדתי את היגינס אבל בתור אחד השחקנים הטובים בדורו הוא גם אחד המייצגים של הספורט. מבחינתי סנוקר אמור להיות ענף ספורט מאוד טהור וספורטיבי(זאת הכוונה באופי בריטי, פייר פליי וספורטיביות, לא רק האווירה הבריטית), ובגלל זה אני אוהד אותו, אבל אם אחד המייצגים של הספורט מוכר משחקים אז ברור שהסנוקר כבר לא כזה וכבר אי אפשר להתעלם מזה. אני מזמן ידעתי על שחיתויות ומכירות משחקים בסנוקר, אבל לא של שחקני הצמרת שמייצגים את הענף.
    זאת לא דעתי האישית, שחקני הווה, שחקני עבר ופרשנים כתבו בדיוק על זה טורים ואמרו שהענף חטף מכה אנושה שייקח לו הרבה זמן להתאושש ממנה.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא יודע מה מצב הרייטינג ועד כמה הענף חטף מכה, אך גם אותם פרשנים שגם אגב אני קורא אותם, חולי סנוקר יותר מכולנו כאן ולא מפספסים כמעט אף משחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    היגינס לא יקח ממני את הסנוקר, אין מצב.

10. Selby Member

גם ממני הוא לא לקח, רק הוריד מההתלהבות והתשוקה. אני עדיין עוקב אחרי המשחק ולמעשה, כשאני אוטוטו אסע לאנגליה אני מתכנן לבקר באחד מימי המשחקים בוומבלי ארינה במאסטרס הקרוב.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/10
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מותר לצלם באולם בלי פלאש, לא? אל תשכח לעלות לנו תמונות!

12. פול סקולס Member

אז אותו ג'ון היגינס זוכה באליפות בריטניה עם קאמבק מהסרטים...
    מנצח את מארק וויליאמס (שדומה שתי טיפות מים לקלייב אוון) 9-10 אחרי שכבר היה בפיגור 8-4.

http://www.worldsnooker.com/images/sitepage_list_item/_resizes/3/Ivan%20final-10_hp_news_fullsize.Xxx

האמת שיוצא לי לצפות בסנוקר לעיתים רחוקות, אבל ממה שיצא לי התחלתי 'לסמפט' את ג'ון היגינס דווקא... ואתמול בשידור שמעתי שהוא חזר מהשעייה.
    מה הוא עשה?

ויש לי עוד שאלה:

אני מבין ש 147 זה הברייק הכי טוב שיכול להיות, כששחקן מנקה את כל הכדורים מהשולחן בתור אחד.

אבל, לכדורים הצבעוניים ניקוד שונה;
    אם מישהו עושה ברייק של אדום-שחור-אדום-שחור-אדום-שחור (וחוזר חלילה, עד שאין יותר אדומים)... ורק אז מכניס את כל הצבעוניים.

לעומת מישהו שעושה אדום-כחול-אדום-כחול-אדום-כחול... ורק אז מכניס את הצבעוניים. איך זה שבשני המקרים הברייק יהיה 147?

הרי השווי של הכדור הכחול שונה מזה של הכדור השחור.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/10
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

1. חשד להטית משחקים
    2. הברייק הגבוה ביותר (147) נעשה רק בקובינציית האדום-שחור. כל צבע אחר שיכנס כמובן יפחית במספר הנקודות.

14. פול סקולס Member

חשד להטיית משחקים?
    איך יכול להיות שהשעו אותו מהסבב אם לא הצליחו להוכיח כלום?

ותודה על התשובה.
    האמת שזה מעצבן,
    לצפות בסנוקר בלי לדעת כמה כל כדור שווה (עכשיו כשאתה אומר שהשחור שווה הכי הרבה, זה באמת מסתדר לי שהם משתדלים להכניס אותו כמה שיותר).

זה משחק פשוט גאוני.
    השליטה שלהם בכדור הלבן זה משהו לא מהעולם הזה...
    לראות את היגינס עושה סנוקר לוויליאמס ולהתמוגג.

15. Selby Member

מה חשד מה? רק על השיחה המבחילה הזאת צריך להשעות אותו לשנתיים לפחות, ואני מתכוון רק על השיחה עצמה ורק בגלל שהוא מדבר כאילו הוא כבר שנים נמצא בפשע המאורגן, לא על מכירת המשחק שבאה בעקבות השיחה.