אליפות העולם בסנוקר 2015

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/4/05.

1. Lebron Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

2. AronB Member

דינג פשוט איום ונורא. שחקן ענק אבל איזה אופי עלוב ואפרורי. אין חיוכים, אין כלום.
    היה מצב שבו הוא ניסה להכניס את הורוד לכיס הימני העליון, הכדור פגע בכריות ודינג הבין שניצח את המערכה וישר הלך לחדר ההלבשה. בסופו של דבר הכדור הלך מהכרית היישר של הכיס השמאלי האמצעי והלבן היה במצב טוב של לסיים שולחן עם הכנסת שחור, אבל את דינג זה כמובן לא מעניין.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אחרי שדינג הפך פיגור 7-4 ליתרון 7-10, יצא טראמפ בקאמבק משלו ועלה ל-11-12. את היום סיימנו ב-12-12 וכשהכל פתוח לקראת הסשן המכריע מחר. שני סשנים נותרו בחצי הגמר המקביל, שם היגינס חזר מ-9-5 כדי לסיים את היום ב-9-7... מקווה לטראמפ נגד וויליאמס בגמר.

4. דנידין Member

לא יודע כמה זמן אתה רואה סנוקר, אבל זה די נפוץ ששחקנים משאירים את השחור ויורדים לחדר הלבשה. לא שאני מעריץ של דינג או משהו, אבל כולם עושים את זה ואפילו השחקן שנותן הכי הרבה שואו בסבב, רוני, מחפש לברוח לחדר הלבשה ברגע שהבטיח את הניצחון ולרוב הוא משאיר יותר מכדור אחד על השולחן.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טראמפ הוביל 12-14, דינג הפך ל-14-15, במצב של 15-15 היה לנו re rack, ובסוף... טראמפ מנצח 15-17 ועולה לגמר! יופי ילד!

6. AronB Member

יש! כל הכבוד ילד, כל הכבוד...
    אני ממש אוהב אותו, אבל אני חושב שאם וויליאמס יעלה לגמר אני אהיה בעדו (מה לעשות, לאורך כל השנים אני אוהב אותו). אם היגינס עולה - אני 100% ג'אד.
    מה שבטוח, נציגות בריטית מלאה בגמר זה בטוח! :aaa12:

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וויליאמס קצת התפרק היום, וגם בפריים האחרון פספס שחור פשוט כשהיתה לו הזדמנות לחזור לתמונה. נגמר 14-17 להיגינס. מחר מתחיל הגמר, מקווה שטראמפ יידע להתמודד עם זה.

8. AronB Member

חבל על וויליאמס שבאמת קצת התפרק, אבל לפחות את חוש ההומור הוא לא איבד. אמר לג?ון ?re-rack" באחת המערכות במצב של67-0 לג?ון. חוץ מזה רגע מוזר שבו וויליאמס כמעט מעיף את המקל אחרי שהלבן נתקע בין שני אדומים, אבל לפחות וויליאמס חייך שנייה אחר כך.
    אם היגינס ממשיך בפורמה הנוכחית, טראמפ יצטרך להיות לא-פחות מעילאי.
    Come on Judd!
    :aaa12:

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום ראשון מרתק במשחק הגמר מסתיים כשטראמפ לוקח את שלושת הפריימים האחרונים ונהנה מיתרון 7-10, אחרי שהיגינס חזר פעמיים מפיגור בשני פריימים כדי להשוות ל-2-2 ול-7-7. שני השחקנים מעט עצבניים, מתקשים לייצר ברייקים ממש ארוכים, אבל טראמפ ממשיך להטביע כדורים מטורפים בעוד היגינס נע בין חזרה מפיגור בפריימים אחרי טעות של ג'אד לבין טעויות שלו עצמו כשהוא הראשון שמצליח לייצר ברייק.

כמובן שהעסק עוד פתוח לגמרי, היגינס הוא סוג של קאמבק קינג בטורניר הזה ויש לו המון ניסיון. אני בטוח שמחר הוא ישחק יציב יותר, זה כבר הגמר החמישי שלו. אבל נכון לעכשיו, טראמפ לא נראה כמי שמושפע יותר מדי מהמעמד - לעזאזל, הבחור ב-mid session break שולח הודעות בטוויטר - ואם זה יימשך כך, יש לו סיכוי מצוין מחר.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

... אז הסיכוי המצוין של טראמפ הפך לתואר נוסף של היגינס, שבסשן הראשון של היום הפך פיגור 12-9 ליתרון 12-13, ולמרות שטראמפ חזר ל-14-14, הוא היה על תקן רודף מול שחקן ששיחק היום הרבה יותר טוב. גם הריכוז של טראמפ לא היה מושלם, הוא מעולם לא הופיע במשחק שהגיע לאורך כזה, וראו את זה בסופו של דבר. נגמר 14-17 להיגינס אחרי שהוציא סנוקר מטראמפ עם שני כדורים על השולחן והטביע את הוורוד ב-cross double (עם הדופן). אליפות עולם רביעית בשבילו, שסוגרת שנה שהתחילה בהשעייה, אבל היתה מצוינת מהרגע שחזר.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אין מה לעשות, הוא השחקן הכי טוב בסבב גם אם לא אוהבים את זה. לא יודע איך להסביר מה היתרון שלו על אחרים, לא יודע, הוא פשוט יודע לנצח משחקים. מאבד את הראש פחות מאחרים ברגעי ההכרעה. רמת המשחק של כולם יורדת בלא מעט ברגעים מכריעים, אך היגנס מצליח יחסית לרוב לשמור על הרמה שלו וזה מעיד על חוסן מנטאלי משובח מאוד.

חבל, רציתי שמסע הקסם של הילד ימשך עד לתואר אבל זמנו יגיע. יש לו ביצים גדולות והוא גם בעל חוסן מנטאלי לא קטן מזה של היגנס. הוא רק צריך עוד קצת ניסיון.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/11
  12. Selby Member

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גם אני לא ידעתי קיומו של הטורניר. עכשיו הוא שוב המוביל הבלעדי עם 11 מקסימום ברייק. הוא נראה כל כך אדיש לזה כבר שזה כמעט לא הוגן.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/11
  14. shlomydavid מנהלים

15. Selby Member

ניצחון ענק לסלבי, בסה"כ טורניר הדירוג השני שהוא לוקח בקריירה. יש לו את שתי הזכיות במאסטרס, אבל בניגוד לטניס המאסטרס לא חלק מהסבב ולא מקבלים עליו נקודות, למרות שמקבלים המון כסף. ויש לו גם בנוסף שתי זכיות בטורנירי minor ranking אבל כאמור זה רק טורניר הדירוג הרציני השני שהוא לוקח. לשם השוואה, להנדרי, אוסאליבן, היגינס, וויליאמס ועוד כמה ותיקים יש עשרות זכיות בטורנירים כאלה כל אחד ואלה שחקנים שסלבי מנצח על בסיס קבוע. אני מקווה שב3-4 השנים הבאות הוא יזכה בטורנירים כאלה לעיתים קרובות.
    בכל מקרה, הניצחון הזה ענק כי זה בדיוק מסוג המשחקים שסלבי הפסיד המון בשנים האחרונות. היה לו מזל כמובן, והוא היה צריך לנצח בקלות יותר כי הוא הוביל 7-5 ועוד לפני כן היו לו הזדמנויות לברוח אבל הוא הרוויח את המזל הזה עם עבודה קשה וכי כאמור ברוב המוחלט של המשחקים מהסוג הזה בקריירה שלו היה לו חוסר מזל אכזרי.
    הוא יהיה מספר 1 בrevision הבא של הדירוג! סוג של ווז'ניאקי של הסנוקר האמת. גם כי אין לו זכיה לא באליפות העולם ולא באליפות בריטניה וגם כי הוא לא משחק כזה טוב העונה אם אתם שואלים אותי. אבל ברוב העונה שעברה הוא שיחק פשוט מדהים, סנוקר מעולם אחר. והוא שבר את שיא המאיות בעונה עם יותר מ50. וגם באליפות העולם הוא הפציץ מאיות בקצב מטורף. ומה יש לו להראות אחרי כל זה? כלום! ככה שאני מעדיף שהוא יהיה אפור וינצח מאשר שיהיה מבריק ויפסיד.