אנגליה לקראת מונדיאל 2006 - הגרלה נוחה בבתים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏17/8/04.

1. Mourinho Member

מבחינת מה?
    מבחינת כמות הצופים, גרמניה לוקחת
    מבחינת עידוד, ארגנטינה וטורקיה לוקחות
    מבחינת אמביציה, אנגליה לוקחת

אני רואה שדפו ושאר החברה בטוחים יותר מדי שאנגליה תיהיה אלופת העולם, יש לכם הרבה סיכויי, אבל גם הרבה סיכויי לכשלון.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/05
  2. KirkH Member

לא מדברים כאן על הבומבונרה והאיבדי איפצ'קי - כן, בבית הארגנטינאים והטורקים נותנים לא פעם תצוגות עידוד גדולות יותר.

אבל מבחינת קהל שנוסע ומגיע כדי לעקוב אחרי הנבחרת / קבוצה שלו, אין כמו האנגלים.

כמות זה בערך הדבר האחרון שקובע. ולראיה המשחק בין פורטוגל לאנגליה.

3. Mourinho Member

על זה אין וויכוח בכלל.

4. eastlands Member

לקהל האנגלי יש נוכחות ,כשרואים יציע אנגלי בטורניר גדול רואים יציע שצבוע כולו בלבן ועם דגלים שפרוסים לאורך ורוחב היציע , אן שום קהל בעולם כולל הגרמני שיכול להתמודד עם העידוד האנגלי ,גם אם מדובר בקהל מקומי , האנגלים פשוט דוחפים בכל מצב וללא תנאי , הדוגמא הקלאסית היא הזכיה של ליברפול באיסנבול ,במחצית ובפיגור של 3-0 איצטדיון שלם עודד ודחף (למעט 15 אלף איטלקים המומים ,ועוד תיירים שעד היום לא נתקלו בתופעה כזאת),ליברפול חזרה מהקבר הרבה בזכות האוהדים הנפלאים שלה.

5. Cristiano7Ronaldo Member

בזה אתה צודק, לדעתי הקהל האנגלי הוא הקהל הכי טוב והוא יכול לדחוף קדימה את נבחרתם...

6. John Barnes Member

לאנגליה יש הקהל הטוב בעולם,נקודה. הדוגמא של איסטלנדס היא הכי נכונה, הקהל של ליברפול היה בטירוף במחצית, בעוד המילאנזים זורקים חזיזים ואבוקות בלי לעשות יותר מדי רעש. בשער הראשון, שקט מופתי ביציעים של מילאן, שנמשך עד הסיום. הטורקים והארחנטינאים נוהגים לשתוק לא פעם כשקבוצתם בפיגור, האם אי פעם ראיתם תופעה כזו באנגליה?. המחוייבות, העקביות, והעידוד המגוון של האנגלים, הופך אותם לקהל הטוב בעולם.

7. Mourinho Member

אריקסון: ''יש לי כבר 20 שחקנים בטוחים לגרמניה''.

8. city Member

יש שלושה מקומות נותרים. המקומות הפנויים הם לבלם, חלוץ ושוער. השחקנים שלגביהם אריקסון מתלבט הם ג'רמיין דפו, וויין ברידג' וג'ונתן וודגייט. אלה שיקבלו יותר דקות משחק עד סיום העונה צפויים להיות בסגל.

9. Arsenal fan Member

ברידג חייב להיות בסגל,מחליף לאשלי קול,אלא אם כן אריקסון מעדיף את קונצסקי,מה שקשה לי להאמין.
    וודגיט לא נחוץ,יש מספיק בלמים.
    טרי,פרדיננד,קמפבל,קינג,קארגר.

10. city Member

למה ?
    קונצ'סקי פתח את העונה מצוין ומגיע לו להיות בסגל. ברידג' בקושי שיחק ועוד לא יודעים איך הוא החלים מהפציעה שלו. אני הייתי הולך על קונצ'סקי בלי יותר מדי התלבטויות.

11. w2k1 Member

למה מי זה ווין ברידג'????
    גארט בארי מהוילה לא רואה אותו ... ומי זה לעזאזל יאנג???? :aaa12:

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוק יאנג, המגן הימני של צ'רלטון והגיבוי של גארי נוויל בנבחרת, זכה למספר הופעות בהרכב לאחרונה עקב הפציעה של האחות הבכורה...

וודגייט אכן לא נחוץ בסגל, אני הייתי מזמן בנוסף לשוער את דארן בנט ולא את ג'רמיין דפו, מאחר ודפו מאוד דומה בסגנון שלו למייקל אואן ורוני וכדאי שיהיה לנו קצת יותר גיוון בעמדת החלוצים, וגם את קירן ריצ'רדסון, שנותן גיבוי לאשלי קול בעמדת המגן השמאלי וגם מספק אופציה של קיצוני שמאלי אמיתי שתמיד חסרה בסגל האנגלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/12/05
  13. Arsenal fan Member

המגן הימיני של צרלטון, אחד הבולטים בקבוצה של קרבישלי בתחילת העונה שהיא הייתה בצמרת הגבוהה, אבל מקומו מינימום בספסל, נוויל בהרכב, גיימי מחליף.
    ריצארדסון?מקום ביונייטד אני לא בטוח שיש לו.
    קונצסקי, ווין ברידג עדיפים עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/05
  14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה, ה-11 של סוון למונדיאל די ברורים, ואני חושב שעל הספסל צריכים להיות שחקנים שיכולים לעשות שינוי במשחק. ולקירן ריצ'רדסון, קיצוני שמאלי מטבעו ברמה גבוהה למדי, יש את היכולת לעשות את ההבדל בנבחרת אנגלית חסרת קיצוניים שמאליים. כגיבוי לאשלי גם ככה אפשר לשים בסגל הנוכחי את קראגר, ממש לא אופטימלי אבל הוא כבר שיחק בעמדה זו מספר פעמים ועשה עבודה טובה בצד ההגנתי (חושך בצד ההתקפי כמובן).

15. Arsenal fan Member

משום מה לא.
    אריקסון הבין שאין לו למעשה אף קשר אחורי קלאסי, והוא בוחן היטב את לדלי קינג, מה שיוציא כנראה את גו קול מההרכב.
    אני תמיד טוען שריצארדסון הרבה יותר טוב בעמדת AML מאשר DL, שם הוא לא מבטא את היכולות ההתקפיות שראינו ממנו בברומיץ.
    דיברתי על זה שכמגן יש אופציות הרבה יותר בטוחות ממנו, ווין ברידג\פול קונצסקי.