אנגליה לקראת מונדיאל 2006 - הגרלה נוחה בבתים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏17/8/04.

1. eastlands Member

yeste-אך הגעת לפורום האנגלי ? אם כבר הגעת של נעלך מעל רגלך לפני שאתה מדבר על המולדת ועוד ממדינה ללא זהות סמל ותרבות (תרבות המיטפחות הלבנות בדקה 20 ) , מה אתה רוצה מאוסף השחקנים השמאלים שהזכרת ? על המילה ניבחרת שמעת? על המושג גאות מולדת שמעת? בכל טורניר גדול אתם מפשלים ,את המילה ביזיון אני בכלל לא מזכיר , כי אן את מי לבזות ,אתם מדינה שאולי בעוד 20 שנה תתאחד ואז אפשר יהיה לדבר על ניבחרת . תידחוף את אוסף השחקנים שלך ולך תתרחץ .
    come on england

2. ג'רמיין דפו Member

הפישר הקטן צודק פויול שחקן ההגנה הכי הטוב בעולם אבל בזה זה נגמר.קדימה שני אריות על החולצה ועוד אריה במגד.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

Yeste, לא ציינתי את פויול מהסיבה הפשוטה שהוא מגן ימני. ולא יעזור מה שתאמר, גם כשהוא בלם הוא תמיד חותך ימינה, וכשקמאצ'ו קרקע את סלגאדו עם מי הוא פתח מימין? פויול.
    בכל אופן, אני דובק בדבריי, ואם היית טורח לראות את לדלי קינג בפעולה היית מדבר אחרת.

4. Yeste Member

תאכלו את הכובע.

5. eastlands Member

מחצית מדהימה של אנגליה , לא מבחינת כדורגל , אבל אני נהנה מיכול כניסה ,כיף לראות אותם עפים את חבורת הרמאים שלעזרתם נזעק שופט מטורף ששרק לפנדל שערורייתי , ככה זה שמחממים מישחק כבר שבועיים , מה עושים עם רוני? הילד החמוד עלה עם תיספורת של תינוק אבל עם מבט לרצח , צאבי שחקן מדהים , בקאם חלש ואיבד הרבה כדורים , שוני ריט רייט רייט

6. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    מה אתה אומר על הקהל הגזעני והמסריח של הספרדים עם הנהימות כלפי אשלי קול!
    רייס הזה נופל כל הזמן כמו עלה בשלכת,
    מקווה למחצית שנייה דומה!
    אלטמן הקטן לא שפוי אבל מה הכניסו במקומו חוליגן אחר.

7. ג'רמיין דפו Member

אריות עם גאווה! אף מנייאק ספרדי לא ישרוק לנו בוז בהימנון ואם רייס רוצה לחמם לפני המשחק אז שישמור על הביצים. כמו שכתבתי לפני המשחק אם יש לנו גאווה אז צריך להדביק אותם לשלטים! כדורגל אין במשחק הזה ולגבי רוניי הוא לא בנוי למשחקים חמים המנגנון שלו לא פעיל בבלגאן. מקווה שלא יפרוש בגיל צעיר...בקהאם אפס מאופס גרמיין דפו דפו דפו.

8. Yeste Member

שוני רייט רייט רייט יכול להמשיך לשבת על הספסל וללמוד מחואקין איך משחק קשר ימני אמיתי.
    אנגליה משחקת כמו שציפיתי מהם,חבורת בלרינות כסחניות ,שחוץ מלכסח לשחקני ספרד (שעוברים אותם כמו מים) את הרגליים הם לא מצליחים להעביר יותר משתי מסירות.
    מולדת הכדורגל...

9. ג'רמיין דפו Member

פה אין קשר לכדורגל וזה רק משחק אימון שהספרדים שלך ושל נדב יעקבי המכוער הדליקו אותו לפני המשחק. עכשיו תעופו קצת באוויר. במשחקים רשמיים אנחנו נמשיך להתעלל בכם. ספרד-אנגליה 4-1 רביעייה של ליניקר וארבעה בישולים של הודל מישהו זוכר? מולדת ועוד איך. :aaa12:

10. THE STRETFORD END Member

Yeste
    "תאכלו את הכובע"
    "אנגליה משחקת כמו שציפיתי מהם,חבורת בלרינות כסחניות ,שחוץ מלכסח לשחקני ספרד (שעוברים אותם כמו מים) את הרגליים הם לא מצליחים להעביר יותר משתי מסירות.
    מולדת הכדורגל..." http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

משחק אימון מעניין ת'תחת התוצאה(מה גם שהשיפוט היה 99% לטובת רקדניות הבלט שעפות עם הרוח,פשוט פתטי,פנדל ברור על סמית הוא אפילו לא חשב לתת ואיו הצגה של ראול ומיד פנדל,שכונה).
    וגם רק 1-0 קטן משער עלוב ממצב נייח,אין מה להגיד ספרד פשוט אימפריה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ממש אירופה רועדת מפחד!

מה שלי חשוב יותר מהכל זה:א.שאף שחקן של יונייטד לא נפצע.
    ב.השחקנים של ספרד ובמיוחד רייס קיבלו פיצוצים לרגליים.
    ג.ספרד תענש על הגזענות של האוהדים@#$%#סליחה הקופים שלה.ד.שכמו תמיד ברגעים הקובעים בטורנירים חשובים ולא במשחקי אימון באמצע העונה ספרד תמשיך לעשות במכנסיים ולא להגיע לשלבים גבוהים.

Yeste/פישר קטן
    לך תנפנף עם המטפחת הלבנה ותאכל בננות עם שאר הקופים. :aaa021:

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז תישאר עם הכדורגל הספרדי שלך ועזוב אותי בשקט. אני באופן אישי נהנה רק מקבוצה אחת בספרד וזו ברצלונה, שתמיד הייתה משחקת כדורגל צבעוני ומהנה. מעבר לה, אני ממש לא אוהב את הקרקס שהולך בליגה הספרדית, בטח לא את הניהול החובבני שם.

12. eastlands Member

אסור היה לאנגליה לכבד את רצונה של ספרד ולהישתתף במישחק "חגיגי" עבורה .
    מדינת עולם שלישי עם תרבות נהמות לשחורים וגיזענות , אני מקוה שאופא תעניש את ספרד על ההיתנהגות כולל הבוז בהימנון , לגבי כדורגל לא היה כלום בשניה , אחזקת כדור נהדרת , חבל ששחקנים כמו חואקין נופלים בכול הידמנות .
    לגבי אנגליה - הקישור הרג את הניבחרת השילוב של בקאם,באת ,ברידג'אנגליה נעלמה לדקות ארוכות מידיי , אריקסון כרגיל שמרן פחדן ועוצר את ההיתקדמות של שחקניו

13. Yeste Member

אתה מודע בכלל למה שאתה אומר?
    אנגליה בקושי שיחקו כדרוגל,שני המגנים שלכם אכלו קש מצמד הקיצוניים של ספרד במחצית הראשונה .
    אשלי קול נראה כמו מגן מליגת החובבנים מול חואקין,לזכותו של קול יאמר שהיום הוא עמד מול הקיצוני ימני הטוב בעולם נקודה.גארי נוייל נמושה,הוא יודע שהוא לא יכול לעצור את רייס במשחק הוגן,אז הוא מנסה להוריד לו את הרגליים ולגמור לו את הקריירה,אפס!!!
    יש לכם מזל שויסנטה פצוע,עם ויסנטה באגף השמאלי ,הבן זונה היה חוטף חזרה והרבה.
    צ'אבי אלונסו,שאבי,בארחה,ולרון... זה לא משנה,באט ,למפרד וכול אנגלי אחר שתביאו יפלו מהם.
    ללא פויול...פאבלו, מרצ'נה וחואניטו הוכיחו שאפשר לסמוך על הבלמים בנבחרת הספרדית,גם בקטגוריה הזאת אני כבר לא בטוח שאנחנו נופלים מהאנגלים,אנגליה לא בעטה כדור אחד למסגרת בכול המשחק,אואן לא נגע בכדור,בקאהם הוא רק מותג,אין לכם קשר שמאלי,תקנאו.

Hotspur-אני לא צריך את האישור שלך ,אני יודע איפה נמצא היום הכדורגל הטוב בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏18/11/04
  14. KirkH Member

אומנם לא ראיתי את המשחק, אבל אני גם לא אוהד של אנגליה אז אני פחות משוחד...

תגיד, מר יסטה או איך שלא קוראים לך, אם הספרדים כל כך טובים, כל כך מוכשרים, עשו כל כך הרבה שמות ב"אין הגנה" של אנגליה, איך נבחרת שבה משחק הקיצוני הכי טוב בעולם - איך לעזאזל כזו אימפרייה בקושי מנצחת את אנגליה? ועוד בבית ועוד מפנדל? איך?

15. Yeste Member

לך תראה את המשחק ואח"כ תחזור אלי עם שאלות,השער של ספרד לא היה מפנדל.
    60 אחוז החזקה בכדור +13 בעיטות לשער-מול 4 בעיטות לשער ואפס למסגרת של נבחרת אנגליה מספיקות לך בינתיים?
    ל"בקושי" יש לי תשובה,אבל אם אני יגיד שטורס נמצא בכושר גרוע ולוקה שהוא בכלל קשר שמאלי ב-3 שנים האחרונות שיחק חלוץ יחיד במחצית השנייה אז יגידו פה שאני מתרץ,ראול החמיץ פנדל.