אנא הפסיקו עם הויכוח המגוחך. אוהדי ספרד (בעלי הנטייה החזקה ימינה, שכן מדובר פה בסנטיאגו ברנבאו ובפאשיסטים יושבי היציע הדרומי) ביישו היום את ספרד, מדינה בעלת דעות מאוד שמאלניות והומניות בדרך כלל (יעיד על כך היחס שלהם אלינו). אין פה ספק. וגם אתם, אנגלופילים יקרים, מביישים את הנבחרת האהובה שלכם כאשר אתם מריעים לקטיעת הרגליים בה הם נקטו. אחת מהסיבות שאנגליה לא הפכה אף פעם לכוח משמעותי היא שהם סירבו להסתגל לעתיד ותמיד חזרו ל'תשתית העבר' שלהן מול קבוצות מתוחכמות יותר (וספרד היא ללא ספק כזאת).
בפורום הספרדי אחרי ניצחון כולם הלכו לישון , חוץ מ* אחד שחצה את הגבול לך חפש את נדב הוא עכשיו בבירנבאו מאושר כמוך , בגרמניה הוא יבכה כרגיל אכול קינאה לך לחגוג במדריד הגיזענית
eastlands\חוליגן אנגלופיל וירטואלי... לך תשתה קלסברג תחבוט את הראש בקיר כמו שעושים עכשיו שאר הנציגים המצורעים שלכם במדריד. boss ,תתגאה במשחק המלוכלך שלכם,יותר מזה אתם לא שווים, הדבר היחיד שאתם יותר טובים מאיתנו,וגם זה לא קשור לכדורגל. אבל פה זה פורום כדורגל ,אז תחזור לדיון..
barkic-לא מדובר רק ביושבי היציע הדרומי כמו שאתה מתאר , ואני מדבר גם על תופעת ההיתחזויות (שחקנים מוכשרים שעסוקים כל הזמן בלרמות) המאמן הספרדי וכל האוירה במישחק הצעירים , ולכן לא פלא שהקופים ביציע היתנהגו כך . הליגה הספרדית עמוסה בכישרונות , אבל הרבה מישחקים עלובים בגלל כל החובבנות שמיסביב ותרבות הזבל ביציעים
חואקין הקיצוני הטוב בעולם, טורס החלוץ הטוב בעולם - אוהדי ספרד תמיד יידעו לנפח את שחקני ההתקפה שלהם כשהם חוגגים על הדחלילים שנקראים "שחקני הגנה" בליגה הספרדית, פלא שאחרי זה הם מתפלאים איך מקצצים אותם ברמות הבינלאומיות? אז בבקשה ממך, חואקין אולי חוגג על המגינים השלומיאלים בספרד, הוא אולי הקיצוני הטוב בספרד אבל לא בעולם.
איזה משחק מגעיל. משחק בינוני, שבלוני, נראה כאילו כולם שמרו כוח לשבת. ראיתי עד הדקה ה66, אבל אז נמאס לי מהנהימות ומהטינופת של הקהל הספרדי והעברתי ליורוספורט שם הראו תקציר נרחב של המשחק של הנבחרת שלי הולנד(רובן ממשיך להפציץ למי ששאל). חזרתי בדקה ה88, ונשארתי עד לסיום.
יסטה - אולי אני מאוכזב מיכולת נבחרתי , אבל מי שמתוסכל פה זה אתה ,ספרדי בודד שחבריו ביכלל לא צפו במישחק והלכו פיפי לישון . ובמדריד היחידים שדאגו לאוירה היו האנגלים שהגיעו כרגיל בכמויות ועודדו , בניגוד לקופים שלעולם לא מעודדים , שלא לדבר על ליווי למישחקי חוץ , דבר שלא קיים בספרד לא בניבחרת ובמיוחד לא בליגה העלובה הזאת
נושא הנהימות קצת הוצאו מהקשרם,שמעו את זה בצורה כזאת בגלל המיקרופונים שהוצבו באיצטדיון. \אני מאמין שרק חלק קטן מהקהל הספרדי שאג בכול פעם ששחקן שחור בנבחרת אנגליה נגע בכדור. אני לא בטוח שהשחקנים האנגלים שמעו את זה אפילו.
דבר ראשון,אתה מקלל כמו זקנה וזה עצוב. שנית,לא מעניין אותי קהל,הקהל בספרד בסדר גמור,תתמקד בקהל,זה הדבר היחיד שבו הליגה האנגלית היא הטובה ביותר. דבר אחרון,אמרתי את זה מקודם ואני אגיד את זה שוב,אל תבזבז ירידות על הליגה הספרדית. אני יודע איפה נמצא הכדורגל הטוב בעולם.
שחקני אנגליה הודו בפירוש שהם רצו להחזיר את הכבוד של הצעירים מאתמול שעדיין בהלם (כן גם את אתמול היו מיקרופונים והשחקנים לא שמעו) שחקנים ירדו עם דמעות אתמול , אופא חייבת להיתעורר , בושה בושה בושה
יסטה - אם אתה יודע את הדרך לכדורגל הכי טוב בעולם , אז לך לך לפורום שלך ותדבר עם עצמך , תפרגן ותשבח לעצמך, אלופי העולם בידידות
בוס- הכונה ברצו לא מיתיחסת לכדורגל , הדבר האחרון שעיניין את השחקנים במחצית הרישונה זה כדורגל , כניראה שבמחצית קרה משהו שלא קשור בכלל לכדורגל ,אחרת קשה לי להבין לאן נעלמו כל התאקלים ומדוע פיתאום אריקסון השמרן מבצע חילופים בסיטונות ומוציא אפילו את ריו וטרי , אולי בקרוב נדע מה באמת קרה בהפסקה
http://www.marca.com/ficheros/marca/fotos04/Internacional/espana_inglaterra_200x250_041117.Xxx לילה טוב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx
עזבו אותו, בחייכם. הוא סתם פרובוקטור. אני מתערב איתכם שהוא לא יודע מה ההיסטוריה של ספרד בכלל, אם הוא חושב שיש להם אוהדים. הליגה הטובה בעולם היא עניין לשיפוט, בכל מקרה, הליגות האנגלית והאיטלקית מעניינות אותי יותר - האנגלית כי היא אינטנסיבית יותר ויש בה בלי סוף נשמה, והאיטלקית בגלל הטקטיקה והמשמעת. הליגה הספרדית היא בסך הכל ניסיון לעשות כדורגל טכני, והרבה פעמים זה יוצא פשוט משעמם. שלא לדבר על הצילום החובבני, הניהול השכונתי והיעדר קהל במשחקי חוץ.
"בוס" (עאלק),אם זה כזה ניצחון חסר משמעות אז למה אתה מתעצבן? ראיתי חלקים מהמשחק,ממה שראיתי-אנגליה שיחקו גרוע כהרגלם,ומהצד השני חואקין היה טוב. כמעט שכחתי,רוני הביא אותה באיזה פרובוקציה ששמורה בדרך כלל רק לסוס ופשוט דחף את קסיאס אל עבר הגדר\עיתונאים-פשוט גועל נפש,סוון עשה מהלך נכון והוציא אותו 4 דקות לפני ההפסקה כי זה לא היה נראה שהוא יחזיק עד המחצית בלי לראות אדום,אז השמן היוצא,קורע את הסרט השחור שסימל את האבל בעקבות מותו של אמלין יוס,וזורק את זה על הקרקע. טיפשות מוחלטת. מתפתח פה איזשהו גאסקוין,רק בלי חוש הומור.