וואפ''א האלו כל כך צבועים כל הכסף שהם משקיעים באירגונים של גזענות נגד כדורגל וכול הבולשיט הזה... הנה קורא מקרא שערורתי והם מעלימים עין בושה וחרפה לגזענות יש כמה פנים והיא האח הקטן של האנטישמיות אל תתפלאו אם יתחילו לקלל יהודים בקרוב צריך לעצור את הגזענות בספורט. ומאמן ספרד אין פה אפילו ויכוח צריך לפוטר מה שהוא אמר סותר את כל מה שהחברה המודרנית שלנו מנסה להשיג ואם לחיות האלו בספרד היה אכפת הם היו עושים הרבה יותר ממה שהם עשו או ניסו לעשות כמו שהם טוענים
תגיד אתה נורמלי,ארגונייס המסכן צפוי לעמוד בפני וועדת משמעת ויש סיכוי רב שיפטרו אותו ,הכל בזכות האתחדות\תקשורת האנגלית. תודה לאולטרס של מדריד,ההתאחדות האנגלית,ממשלת בריטניה וועדת אוו"פ לגזענות שכנראה הצליחה לפטר לנו סמל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אבל כנראה שזה לא ישנה שום דבר וב-2006 נראה את קאפו מניף את הגביע העולמי.
זו הנקודה. עבורך, מי שדורש את פיטוריו של מאמן נבחרת ספרד, סמל בספורט הספרדי (כלשונך), הוא "מוצץ דם". עבורי וגם עבור התקשורת האנגלית, זו חובה ציבורית שגם צריכה לפעול בישראל. הבעייה היחידה היא שאתה כנראה לא מבין את המשמעויות של התבטאות כזו ממישהו שנושא משרה ציבורית. שוב, זו התנהגות פסולה בכל קנה מידה, שבמדינות מתוקנות שפועלות לפי הכללים שספרד הייתה רוצה להשתייך אליהם, מחייבת לא רק גינוי או התנצלויות מהפה לחוץ אלא גם איזושהי פעולה. הפעולה הזו לא ננקטה! זו צביעות שראוי להעביר עליה ביקורת, משום שאת התוצאות של ההתבטאות הזו ראינו. ממש כמו בפרשת ה"מוקה" של פיני גרשון, המשפט הגזעני הזה כבר הפך לסלוגן של גזענים ברחבי אירופה. הטענות שלך כלפי תיירי הנרי הן בכלל מעוררות גיחוך (מי בדיוק ה"אויבים" שלו? אלכס פרגוסון?). אתה עדיין לא שם לב שאחרי שאמרת שאין לשפוט את ארגונס כי אני "לא מכיר אותו" (ההתבטאות שלו מוכרת, זה מה שחשוב), אתה עושה אותו דבר לתיירי הנרי, שהקשר שלו לנושא הוא עקיף במקרה הטוב. ועוד משתמש בתכונותיו כביכול, כדי להמעיט בחשיבות דבריו של ארגונס. לומר לך את האמת? הגזענים הם לא הסכנה האמיתית, רק אלו שמנסים להבין אותם, למצוא להם תירוצים ולהפנות למותקף את האצבע המאשימה, בעזרת דמגוגיה. וזה בדיוק מה שאתה עושה עם הטענות שלך על הנרי, אריקסון וכו'. גם אתה לא יכול להתווכח עם מה שכולם שמעו ביום רביעי.
גם אצל אוהדי בית"ר ירושלים זה תמיד "קומץ", מילת הקסם. לוליינות מילולית הרי פותרת הכל. גם התנהגות מבזה של אוהדי נבחרת ספרד במשחק ידידות נראית פתאום משחק ילדים כשעוסקים בסמנטיקה. עם תמונות וקולות קשה להתווכח, אפשר רק לתרץ, ואת זה יש דווקא כאלה שמוכנים לעשות בשמחה.
"אני אוהד בית"ר ואנחנו לא נוהמים לשחורים, חס וחלילה. רק לערבים" מה אתה אומר, ומה שלום סיריל מקאנקי,פיטר קרגיל ואחרים?
"מה גם שזה לא נכון בגרוש" אצטדיון רמת-גן במשחק השני של מקאנקי בארץ,אוהדי מכבי צועקים לו קופיקו,קופיקו לאות חיבה אוהדי בית'ר בתגובה צועקים לו הו הו הו הו הו, הייתי שם אז אל תזיין ת'שכל שזה לא נכון בגרוש!
אה, כמובן שלערבים זה בסדר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ואל תבלבל לי את המוח. במשחק של בית"ר ירושלים נגד ריינג'רס וספורטינג ליסבון, נהמות לשחקנים שחורים היו גם היו. גם במשחקי ליגה היו, ובטדי הייתי הרבה פעמים בחיי ושמעתי נהמות. אבל זה לא הנושא.
הילד הזה (יסטה) יושב לו מול המחשב כל היום ומבסוט הוא הצליח לריב עם פורום שלם , פעם קראו לו גוטי 14 ועכשיו יסטה והוא מצליח לשלוח פורום אנגלי לליגה סעודית , יסטה שחקת אותה כל הכבוד , ועכשיו עזוב אותנו לך לאוססונה ואלבסטה ושחרר אותנו מהבילבולים והקישקושים שלך , דיי אתם מעצמת כדורגל מיספר1 בעולם וגיזענות לא קיימת בולנסיה ובילבאו , לך קח כמה קלמנטינות וצא לחופשה .
איזה ועדת משמעת... אם היתה לארגוניס המנובל ההוא טיפת כבוד עצמי הוא היה לפחות מתנצל בפני הנרי או בציבור, ואני בכלל לא אוהב את הטון הזה שהוא מדבר ששואלים אותו לגבי המקרה לכאורה ''אז מה קיללתי, אני גזען זכותי!'' אם אחד מהסמלים של הספרדים מתנהגים ככה אז אני בספק גדול לגבי הערכיים של הספרדיים האנגלים בניגוד לספרדים לא עוברים בשקט על המקרה הזה שגרר גם את האירוע במשחק הנבחרת... ואל תנסה לקשר את זה ליכולת על הדשא כי ספרד גם שם לא בידיוק טובה
סעמק, קודם כל אראגונס כן שלח מכתב התנצלות רשמי בפני הנרי, למרות שלדעתי הוא לא היה צריך לעשות את זה. אני הבן אדם האחרון שיתמוך בגזענות, אבל כשאתה אומר לשחקן בנבחרת שלך שמשחק ביחד עם הנרי "תוכיח לכושי הזה שאתה יותר טוב ממנו" לא אמור להעליב אף אחד, אז נכון, אם לרצות אפשר להוציא מפה שאראגונס הוא גזען ניאו נאציסט שקרא להשמיד את כל השחורים בעולם, אבל זו לא הייתה הכוונה שלו כלל וכלל. היה לי על זה דיון עם אדם אתיופי והגענו פחות או יותר לעמק השווה, אראגונס לא ניסה להעליב את הנרי ובכלל לא דיבר על הנרי אלא על רייס, הדגש היה על החלק הראשון של המשפט ולא על הקטע של הכושי (ד"א העובדה שיש גירסאות בהן נאמר "חרא שחור" ויש גירסאות בהן נאמר "ניגר" כבר מראה על משהו מסריח), זו פליטת פה, סלנג, מצטער, אבל לא אומרים לשחקן באימון "תראה לשחום עור הזה שאתה טוב ממנו", זה שזה פורשן כאמירה גזענית וכירידה על הנרי זה סתם ניפוח של התקשורת האנגלית. ד"א אטו ציחקק על התקשורת שלכם כאשר אמר שבסופר קלאסיקו ברצלונה צריכים לרוץ כמו שחורים כדי לנצח, והוא יכול להגיד את זה כי הוא שחור, והבן זונה הזה רץ הרבה לצערי.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART/824/374.html הנקמה תגיעה! אמרתי את זה מקודם ואני יחזור על זה שנית,זה אנגליה!,זאת התקשורת והתאחדות שלכם,להכפיש את השם של הכדרוגל הספרדי,לצאת בכותרת מפוצצת בעמוד הראשי של הדיילי מירור,"ראול ופיגו נאצים"!! מקנאים?! http://www.rediff.com/sports/2000/may/25slide1.Xxx תקנאו!!