אנגליה לקראת מונדיאל 2006 - הגרלה נוחה בבתים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏17/8/04.

1. eyal7 Member

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמאס כבר מ-FA האלה... כל חצי שנה תלבושת חדשה. זה לא מוכח אצלי סטטיסטית, אבל אני בטוח שיש חולצות בהיסטוריה של הנבחרת שנלבשו פעמים בודדות בלבד. הם מנצלים את זה שהאנגלים פריקים של מרצ'נדייז. לא הוגן ולא הגון.

3. eyal7 Member

חחח...
    הם מנצלים את זה בכך שהם מוציאים חולצת בית וחוץ בזמן שונה.
    אבל אנחנו בדיוק כמו כל שאר הנבחרות, בין טורניר לטורניר אנחנו מחליפים פעם אחת תלבושת בית וחוץ. כמו שאמרת אנחנו פריקים של מרצ'נדייז ובגלל זה יש הפרש של שנה בין חולצת בית לחוץ חדשה, אם הם היו מוציאים את שתי החולצות לפני המונדיאל באותו יום, סביר להניח שפחות אוהדים היו קונים את שתיהן.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/05
  4. Hammers Fan Member

רציתי להעלות כאן נקודה שעלתה באחד הדיונים בפורום של הפטישים. זה התחיל בסתם סקר של מה להעדיף, זכיה של ווסט האם בגביע האנגלי או זכיה של אנגליה במונדיאל ומשם התגלגל לעובדה שאנגליה כבר לא מה שהייתה בעבר מבחינת פטריוטיות ומנהיגות.

לטענתם הכל נהרס ביורו 96' שסקיי נכנסה לתמונה, הפכה את הכדורגל הבינלאומי לממוסחר, ומחקה את דור הג'נטלמנים של ליניקר, שילטון, בארנס, וודל ובירדסלי שהתחלף בפרימדונות כמו בקהאם.

לטענתם השחקן היחיד בדור הנוכחי שמזכיר בהתנהגות, אחריות ובעיקר "אנגליות" את אותם שחקנים גדולים של מונדיאל איטליה 1990 הוא ג'ון טרי ושהוא צריך לקבל את סרט הקפטן מדייויד בקהאם לאלתר ולהחזיר לנבחרת את תחושת הגאווה בשלושת האריות.

מה אתם אומרים? אני בעד. תנו לג'וני טי להוביל את הנבחרת! תשאירו לבקס להתעסק בפדיקורים וצילומים בפרסומות...

5. robson Member

עם כל הכבוד לג'וני טי הוא עדיין לא כל כך בטוח בהרכב הראשון של הנבחרת. אני הייתי נותן את סרט הקפטן לג'רארד שהוא מבחינתי מסמל את הדור החדש של הכדורגלן האנגלי, אבל כל עוד בקהאם משחק בנבחרת ועושה רושם שסוון גו ימשיך לתת לו קרדיט לפחות עד המונדיאל הבא עלינו לטובה אין צורך לקחת ממנו את סרט הקפטן מכיוון שלמרות כל הדברים הרעים שאפשר לומר עליו הוא תמיד נתן את כל כולו לנבחרת עם הרבה תשוקה ומחוייבות כך שלקיחת הסרט ממנו ללא שום סיבה מוצדקת תהיה לא הוגנת.

6. KirkH Member

ג'וני בטוח בהרכב של הנבחרת יותר מאריקסון על הספסל. למרות שאת סרט הקפטן קשה לי לראות אותו מקבל, הכבוד הזה שמור לריו פרדיננד.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/05
  7. Maor321 Member

פורסם הסגל למשחקי הנבחרת הצעירה (21) מול גרמניה ואזרביז'ן (מקווה שכתבתי נכון).

לוק מורה נכלל בסגל בפעם הראשונה.

קוד:
    Lee Camp (Derby County), Scott Carson (Liverpool), Luke Steele (Coventry City);
     Leighton Baines (Wigan Athletic), Callum Davenport (Southampton), Nicky Hunt 
    (Bolton Wanderers), Glen Johnson (Chelsea), Liam Ridgewell (Aston Villa), Liam Rosenior (Fulham), Steven Taylor (Newcastle United); 
    Peter Whittingham (Aston Villa), Darren Ambrose (Newcastle United), Tom Huddlestone (Derby County), Dean Marney (Tottenham Hotspur), James Milner (Newcastle United), Gary O'Neil (Portsmouth), Kieron Richardson (West Bromwich Albion), Wayne Routledge (Crystal Palace), Jon Welsh (Liverpool);
     Dean Ashton (Norwich City), Darren Bent (Ipswich Town), Luke Moore (Aston Villa), Jon Stead (Blackburn Rovers).

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום ב-press pass של ESPN למי שמכיר התראיין באולפן סוון גוראן אריקסון, על הקמפיין של אנגליה לקראת מונדיאל 2006 לקראת המפגשים הקרובים מול צפון-אירלנד ואזרבייג'ן. מעבר לקלישאות הכדורגל הקבועות על כבוד ליריבות וכו' וכו', סוון הודיע כי הוא לא נכנע לביקורות במדיה האנגלית וימשיך לשחק עם בקהאם כקפטן בקמפיןן הקרוב וכנראה גם במונדיאל 2006, אלא אם יקרה משהו לא צפוי. סוון נשאל האם הוא ימשיך לבנות על מייקל אואן גם אם הוא ימשיך לשבת על הספסל במדריד, והשיב כי אואן הוא שחקן חשוב ביותר לנבחרת, אבל המחסור בדקות משחק אצלו הוא בהחלט בעייתי ויש למצוא לו פתרון. הוא גם אמר שרוני הוא בנאדם נוח למדי לאימון למרות שהמזג החם שלו על המגרש. That's about it.

מיותר אפילו לציין שכל תוצאה מלבד נצחונות בהפרשים גבוהים של אנגליה על הצפון-אירים והאזרים תתקבל באכזבה רבה, זמן לשפר קצת את הפרשי השערים ולפתוח פער משמעותי מהפולנים שבמקום השני.

9. eyal7 Member

הסגל שסוונגו פרסם לפני זמן קצר למשחקים מול צפון אירלנד ואזרבייג'ן:

Paul Robinson - Tottenham Hotspur
    David James - Manchester City
    Robert Green - Norwich City
    Rio Ferdinand - Manchester United
    John Terry - Chelsea
    Ledley King - Tottenham Hotspur
    Jamie Carragher - Liverpool
    Ashley Cole - Arsenal
    Gary Neville - Manchester United
    Wes Brown - Manchester United
    Phil Neville - Manchester United
    David Beckham - Real Madrid
    Steven Gerrard - Liverpool
    Frank Lampard - Chelsea
    Stewart Downing - Middlesbrough
    Owen Hargreaves - Bayern Munich
    Joe Cole - Chelsea
    Kieron Dyer - Newcastle United
    Jermaine Jenas - Newcastle United
    Andy Johnson - Crystal Palace
    Michael - Owen Real Madrid
    Jermain Defoe - Tottenham Hotspur
    Wayne Rooney - Manchester United
    Emile Heskey - Birmingham City

אמיל הסקי חוזר לסגל, אנדרו ג'ונסון וסטוארט דאונינג שערכו הופעות בכורה בנבחרת במשחק מול הולנד מקבלים זימון שני.

10. Hammers Fan Member

אריקסון פחדן, הוא מעדיף להשתמש בשחקנים מבוגרים ושבעים שישאירו לו מפלט בטוח לתירוצים בעתיד במקום לקחת צעד נועז יותר וללכת על צעירים שיכולים להרכיב נבחרת שתתחיל לרוץ מעכשיו עד 2010.

אני חוזר ואומר: בקהאם החוצה ומן הסתם גם להדיח אותו מתפקיד הקפטן, שון רייט פיליפס במקומו על הכנף וג'ון טרי כקפטן. סטיוארט דאונינג או ג'ו קול על כנף שמאל, גלן ג'ונסון במקום גארי נוויל באגף ימין של ההגנה. טרי במקום קמבל באמצע, רובינסון במקום ג'יימס בשער, ובינתיים לשחק עם דפו ורוני בחוץ, למרות שקשה לי לראות את שניהם משתפים פעולה ללא חלוץ מטרה באיזור, כדאי להתחיל להכשיר את קרלטון קול. מייקל אואן לא יותר מסופרסאב.

ככה זה חייב להראות:

--------------------רובינסון----------------
    א.קול--------פרדיננד---------טרי-------ג'ונסון

דאונינג (קול)----לאמפרד----ג'רארד----רייט פיליפס

---------------רוני----------דפו (ק. קול)--------

אבל כמובן שאריקסון ימשיך לטחון את אותה נבחרת שמלאה בשאריות ממונדיאל 98'... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

11. קינג לדלי Member

שוני רייט גמר את העונה...

12. MUFC - 1878 Member

לתת לריו את סרט הקפטן דחוף ולהפסיק לשחק עים יהולום ולהיתבסס על בקאהם.

ככה אני רוצה שיראה
    שוער: היתייאשתי מכולם כבר..סאיים שיט
    בלמים: טרי וריו
    מגן ימני: נוויל
    מגן שמאלי: אשלי קול
    קשר דפנסיבי: ג'אררד
    קשר תוקף: לאמפרד
    קיצוני ימני: בקאהם...:| ביגלל שפיליפס פצוע...למרות שאפשר את דאייר שכרגע בכושר טוב אז למה לא לחלוב את זה?
    קיצוני שמאלי: ג'ו קול או רייט פיליפס
    חלוצים: רוני ואואן

13. Hammers Fan Member

לגבי שוער, נייג'ל מרטין הוא כעת השוער האנגלי הטוב בליגה (למרות הטעות הנדירה שעשה היום באנפילד), אם אריקסון רוצה פתרון מיידי בין הקורות הוא יכול לענות לו על הצורך. אבל לדעתי רובינסון צריך לצבור ניסיון בינלאומי כבר מעכשיו, גם אם זה יעלה לנו בכמה שערים מיותרים, בסוף זה ישתלם.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הרבה יותר ממרוצה מהתפקוד של רובו העונה. אני לא מבין למה כל כך חוששים ממנו - הוא שוער סולידי ומוכשר, שבניגוד לג'יימס וסימן לא נוטה לשמוט כדורים מכריעים. הוא נתן העונה מספיק תצוגות משכנעות כדי להוכיח לי שלאנגליה יש שוער טוב בשער.

15. spurs Member

סליחה אבל רובינסון הוא השוער האנגלי הטוב ביותר בפריימירליג ולא גיימס רובינסון הוא מבצר
    לדעתי בחוד צריכים לשחק רוני ודפו אואן קר מאוד
    מישהו יודע אם אנגליה צפון אירלנד משודר?

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/05