אוואן נראה הרבה יותר חם מדפו העונה... הוא מקבל מעט דקות ועושה בהם יחסית די הרבה. מה גם שאני בספק אם בכל הקריירה אוואן החמיץ כל כך הרבה כמו שדפו החמיץ מול סוטון.
אני חושב שדווקא עכשיו זה הזמן להריץ את דפו בהרכב גם אם הוא לא מזכיר את היכולת של תחילת העונה.. האזרים והצפון אירים לא אמורים להוות בעיה גדולה וזה הזמן להכניס לעינינים את החברה הצעירים, דאונינג, דפו וכל השאר.
Exactly. נוויל, בקהאם, קמבל, ג'יימס וכו' אמנם יהווה נבחרת חזקה יותר אם חושבים רק על המשחק הקרוב, אבל שילוב של החבר'ה הצעירים תתחיל לגבש נבחרת שאני בשיא הכנות מאמין שיכולה לזכות בתארים בינלאומיים...
אבל אתה שוכח שהמטרות של אנגליה הן לא נבחרת מנצחת בעוד 5-6 שנים, אלא טורניר שיתקיים בעוד שנה וקצת. גם אם דאונינג, שוני רייט ודפו הם העתיד וזה חשוב, בנקודת הזמן הזו, לאנגלים הרבה יותר חשוב למצות קודם כל את הדור הנוכחי. זו ההזדמנות האחרונה מבחינת הדור של בקהאם, אוואן ואפילו סול קמבל. ב-2008 הם כבר לא יהיו שם. האנגלים לא יתחילו להכין את נבחרת העתיד עד שלא יוכח סופית שהדור הנוכחי סיים את דרכו - היות ותשובה לעניין תינתן בין כה וכו' רק אחרי המונדיאל בגרמניה, יש עוד זמן.
הכל עניין של תכנון לאורך זמן ואומץ של אריקסון להמר שחקנים חדשים. יש שתי אפשרויות: 1) להתחיל לבנות את הנבחרת אך ורק מהדור הצעיר כבר מעכשיו, להסתכן בנפילה זמנית בשנתיים הקרובות בגלל חוסר ניסיון אך מנגד גם לגבש נבחרת עם סיכוי ממשי לעשות את מה שצרפת עשתה לפני 7 שנים. 2) להמשיך לסחוט את השאריות האחרונות מהדור של בקהאם, קמבל, וויל ושות', שלא הגיע לשום הישג משמעותי, רק כדי להבטיח משהו בסביבות הרבע גמר במונדיאל הקרוב. אני יודע מה אני מעדיף...
אני חושב שאתה נתפס קצת יותר מדי להגדרות. מה זה להתחיל להכין את הסגל? את מי יש להכין? סך הכל הדור הותיק של הנבחרת, אלו שהמונדיאל בשנה הבאה הוא סוף הדרך בנבחרת מורכב משלושה שחקני הרכב בלבד: דיוויד בקהאם, מייקל אוואן וגארי נוויל. לא יותר לא פחות. דפו, דאונינג (שאפילו לא ראוי ללבוש את מדי האימון של הנבחרת בכושרו הנוכחי), גלן ג'ונסון, שוני רייט, ויתר הצעירים שעתידים להשתלב בשנתיים הקרובות בנבחרת כבר ערכו הופעות בכורה במדי שלושת האריות. משחק איזוטרי מול נבחרת עוד יותר איזוטרית כמו אזרבייג'ן ממש לא יגביר (או יוריד) את הסיכויים של הנבחרת האנגלית להצליח ב-2008 או 2010... סך הכל, בשורה התחתונה, או שחומר השחקנים מספיק טוב, או שחומר השחקנים לא מספיק טוב. מקרים של לוזריות יוצאת דופן כמו שספרד מראה כבר מי יודע כמה שנים רצוף, הם נדירים. אני חושב שלאנגליה יש סיכוי לגיטימי כמו לכל נבחרת גדולה אחרת לקחת את המונדיאל בגרמניה. כמו שיהיה לה סיכוי לגיטימי לקחת גם טורנירים בעתיד היות וחומר השחקנים שלה איכותי. תכלס היחידי שיכול להישתלב היום בהרכב של הנבחרת לפני שחקן אחר הוא שון רייט פיליפס והוא פצוע. גלן ג'ונסון וניקי האנט צריכים לקבל קודם דקות בהרכב של קבוצות הליגה שלהם לפני שיהיו מועמדים להחליף את נוויל. דפו לא ממש מוכיח שהמקום שלו ברוטציה צריך להיות לפני מייקל אוואן. אין שום סיבה שהדברים הללו ישתנו בין היום לבין יולי 2006.
אני עם קירק. יהיו מספיק הזדמנויות לשלב את הצעירים אם וכאשר יוכיחו את עצמם. כרגע צריך לגבש בדיוק איזה הרכב יפתח ב-2006.
קודם כל המונדיאל הקרוב לא יהיה הטורניר הגדול האחרון של אואן בניגוד לבקהאם ולנוויל לדוגמא, זה כמובן אם לוקחים בחשבון שאואן לא ימשיך את מגמת הירידה בכושרו.. אני מסכים שהמשחקים מול האזרים והצפון אירים לא מהווים אינדיקציה לכלום אבל הם עדיין משחקים במסגרת רשמית מחייבת על כל מה שכרוך בכך ושונים מאוד בהכנה ובהתיחסות למשחקי הידידות גם אם הם נערכו מול הולנד למשל... וזה הזמן לתת לדפו לפתוח, אולי לא לדאונינג באמת על פי כושרו באחרונה..
למה לדאונינג לא ולדפו כן??? ג'רמיין דפו לא אמור להיות חלוץ ראשון בנבחרת לפחות עד אחרי המונדיאל הקרוב. ביכולת הנוכחית שלהם, אוואן עדיין טוב בהרבה מאשר דפו. אני באמת לא רואה את ההבדל בין להיות שייך להכנה הקבוצתית ולשבת בסופו של יום על הספסל לבין הדרישה האולטימטיבית שלכם לתת לצעירים הרכב.
אני מבין אותך..אבל ייתכן שבסופו של יום שניים או שלושה שחקנים יהיו חסרים ואז תצטרך לזרוק למערכה שחקנים צעירים חסרי ניסיון... נכון שמדובר בשחקנים טובים שגם מתאמנים ביחד ואם הם בסגל כנראה שהם ראויים להיות בו אבל אין כמו שפשוף קל לפני המערכה גם אם בסופו של דבר הם יישבו על הספסל..
תבינו זה לא משנה מה תגידו ומה יגידו לפליישטיישן הזה הוא עדיין ילך על ההרכב הבטוח ולא יקח סיכונים כי הוא מפחד מכישלון ומימה שיגידו אליו בתיקשורת... אריקסון הבייתה דחוף וצריך מאמן חזק שידע לקחת סיכונים ולא ילך לפי השם
Paul Robinson has revealed that having the England number one jersey is not something he can take for granted. The Tottenham Hotspur goalkeeper has established himself as Sven Goran Eriksson's first-choice custodian since David James's mistake that cost England a World Cup qualifying win in Austria last September. The former Leeds United ace has had a fine first season at Spurs, having been recently linked with moves to Manchester United and Arsenal, and the 25-year-old is in line to start against Northern Ireland and Azerbaijan in England's upcoming World Cup qualifiers. Despite being in prime position to start for The Three Lions, Robinson admitted that his position as England number one will always be under threat. "I never think for a moment that I'm the established England keeper," Robinson said. "There always someone who wants your job and I know I have to keep working hard to stay there. "Just look around The Premiership. There's me, David James, Chris Kirkland at Liverpool and Scott Carson is another emerging player. "Scott was my boot-boy at Leeds, but it won't be long before he's tapping on my shoulder for my England place. "I like to think I'm now England's number one. I've been selected for the last five games and if I didn't play in the next qualifying games, I'd be disappointed. "I'm only 25 and want to stay number one for a long time. "Realistically, I've got ten years left in the game, so there's no reason I can't remain there." דרך אגב, יש משחק מעולה ביום שישי בין הנבחרות הצעירות של אנגליה וגרמניה, יהיה מעניין!
איזה סיכונים על מה אתה מדבר? לתת לילד בן 18 מקבוצה מסכנה שלא הוכיח את עצמו בפרמיירליג לפתוח בהרכב באליפות אירופה זה חתיכת סיכון - אריקסון לקח אותו. להעלות שלושה חלוצים ברמות הללו של הכדורגל זה דבר נדיר - אריקסון עשה את זה. מה כבר רוצים ממנו? אז הוא מחזיק מדייויד בקהאם שחקן?!? וואוו ביג דיל. אפשר לחשוב שכל אוהדי יונייטד ואנגליה לא חשבו ככה עד שהוא החליף את האדום של אולד טראפורד בירוק של ריאל. סך הכל, ההרכב של אנגליה כל כך שקוף וברור שגם אם אריקסון נורא נורא רוצה - אין לו הרבה מה לעשות. אין שחקן שיכול אפילו לאיים על המקום של נוויל בהרכב. דפו, איי ג'יי וכל חלוץ אחר בממלכה עדיין לא מספיק טובים כדי להדיח את אוואן מה-11. לאור ההצטיינות של ג'ואי קול בחודש האחרון גם העמדה היחידה שהייתה איך שהוא נתונה לרוטציה - די סגורה. אריקסון הוא ממש לא הבעייה של אנגליה.