חח נוויל עצמו הוא הרבה מאד פעמים בעייה גדולה מניסיון עבר. אני בעד לשים שם את גלן גונסון או אפילו את קיירון דייר ששיחק פעם בעמדה, כי הרי נוויל לא מספק יכולות הגנתיות טובות יותר, לפחות לטעמי.
העובדה שכמעט אין עתודות לעמדת המגן הימני בנבחרת אנליה די מפתיעה, לדעתי. תחשבו על זה, בשמאל יש את אשלי קול, ווין ברידג', ג'יי לויד סמואל, גארת' בארי שזה שני שחקנים מהרמות הגבוהות של אירופה ועוד שני שחקנים טובים. בימין יש את נוויל שהוא שחקן טוב ולא מעבר לכך ואחרי זה יש פשוט בור. זה מוזר, סך הכל יש יותר אנשים עם רגל ימין דומיננטית... בקשר לקירון דאייר כמגן ימני - לי דיקסון התקשר ואמר שהוא מוכן לחדש את הקריירה, אם זו רמת שחקני הנבחרת, גם לו יש מקום בסגל.
באמת נקודה מפתיעה המחסור במגן ימני , השאלה הגדולה מה מתרוצץ לסוונגו בראש ,אם הוא פחות או יותר נעול על ברירת המחדל ששמה פינוקיו (נוויל) אז אנחנו בבעיה , כי על ג'ונסון עדיין קשה לסמוך בחלק ההגנתי , ומיצד שני יתכן שהשבדי מתכנן באמת הסבה לתפקיד (קארגר או אולי קשר קשוח ומהיר ) צריך לחכות למשחקים הבאים ולקוות ל2 דברים , האחד פציעה של פינוקיו ואז סופית הוא בהרכב של ליגת הקרוונים בגרמניה , והשני הפתעה של המוח השבדי שאולי יצא מההקפאה של "בונקר פורטוגל"
אויי נו רד לי כבר מהאף נודניק. לא צריך לדחוף לכל מקום את השני גרוש שלך. דיקסון היה שחקן גדול, מרוצה??? ארסנל יותר טובה מצ'לסי, עושה לך טוב על הנשמה? בזאת אני מודיע רשמית ששמו של לי דיקסון מוסר מההשוואה הקודמת שעשיתי ומוחלף אחר כבוד בשמו של גארי קלי.
לא הולך לי היום... בראיין בורווז יושב יותר טוב? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx
חשבתי על זה, וכרגע השחקן היחיד שאפשר לסמוך עליו בצד ימין של ההגנה, הוא אואן הארגריבס. שחקן שבאמת הייתי מעדיף על נוויל וכרגע, גם על ג'ונסון.
הארגריבס מגן??? נסה להיזכר מה קרה בפעם האחרונה ששמו את הארגריבס על אגף כלשהו. הארגריבס שחקן מגוון, מגן ימני הוא לא.
הוא שחקן כלבו כזה, שלא משנה איפה תשים אותו, הוא ייתן את כל הנשמה. הוא ידוע לעשות הגנה נפלא, ורץ והורס בלי הפסקה למשך 90 ואפילו 120 דקות. לא נוויל ולא ג'ונסון עושים את זה. הנשמה של הבחור הקנדי הזה, עושה את העבודה פשוט מצויין.
הוא משחק לרוב על הקו. צד ימין או שמאל. התקפית הוא לא תורם בשיט. לעשות משחק כמו שצריך הוא לא יודע, ובאמצע המגרש נמצאים שני בנקרים. הוא אולי השחקן הכי הגנתי באנגליה (למעט צמד הבלמים), ואין סיבה שהוא לא ישחק במקום נוויל הפיה.
ממתי נוויל כזה חזק בצד ההגנתי? לא מבין למה נוויל טוב בכלל, סתם שמו אותו ברירת מחדל. והרי בסוף תמיד הוא יהיה שם כדי לדפוק תמשחקים החשובים באיזה פנדל או שער עצמי.
תזכיר לי מתי גארי נוויל עשה פנדל או הבקיע שער עצמי במשחק של הנבחרת?.. אם אתה כותב משהו תעמוד מאחורי מה שאתה כותב...
אם אתם כבר שמים שם מישהו שזאת לא העמדה הטבעית שלו, שימו את פרדיננד, כמובן כל עוד טרי וקמפבל כשירים לשחק בלמים. בחלק ההגנתי יש לכם באנקר, וגם את החלק ההתקפי הוא בטח יעשה יותר טוב מאשר הארגריבס למשל יעשה את ההגנתי.