אנגליה לקראת מונדיאל 2006 - הגרלה נוחה בבתים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏17/8/04.

1. orend84 Member

זה מה ששרו ביציעים??

2. Rudess Member

אני דווקא שמעתי עם ניאל קווין כפרשן ולא זוכר את שם השדרן, שידור כזה שכונתי כמעט כמו בארץ. כל נגיעה בכדור של האירים, קווין והשדרן מתרגשים כמו ילדים קטנים, על הנפילה וההתחזות של רובי קין ברחבה הם אמרו ללא ספק שזה פנדל וכן הלאה....

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/05
  3. robson Member

מה אכפת לנו מהמשחק של הצפרדעים מול החלאות האיריות? יש לזה דיון בפורום כדורגל עולמי או ישראלי..
    כאן זה הדיון על נבחרת אנגליה אז נא לא לטמא אותו..

4. Rudess Member

למי איכפת מהפורומים האחרים? אתה חושב שאין לי חיים ואני כל היום כותב הודעות בכל הפורומים של אייסוקר?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. robson Member

יש לך חיים או אין לך חיים זה עינינך..אתה רוצה לכתוב על המשחק שראית בין צרפת לאירלנד סבבה, אבל לא כאן..זהו, מה לא מובן?

6. eastlands Member

למרות הכל אנגליה תעלה ללא מבחנים היות ומהבית הזה המקום השני עולה ללא מבחנים , בהנחה שאנגליה מנצחת את אוסטריה ואז בשום בית אחר המקום השני לא יהיה עם נקודות כמו לאנגליה ,לעומת אנגליה נבחרת שככל הנראה הולכת למבחנים היא ספרד (אלא אם היא תפסיד בבלגיה ואז גם המקום השני בסכנה ) במחצית השניה הסרבים שלטו ללא עוררין , והכוכבים הספרדים המכוערים היו כרגיל מעורבים בשערוריה ענקית לקראת סיום , כששחקן סרבי (מילוסביץ') נפצע מתיקול פראי ,וספרד ניצלה את המצב כדי לתקוף ובמשך יותר מדקה והתחננות של הסרבים אליהם , הסרבים פשוט נשברו וגרמו להרחקה מכוונת של שחקן שלהם , שותף לבושה היה השופט האנגלי הדביל גראם פול שגם הוסיף 8 דקות לקופים המכוערים ,סוף טוב וספרד הגיזענית הולכת למבחנים ,קצת עידוד לערב איום .

7. eastlands Member

בוקר מאוד קשה לאוהדי אנגליה , הכוכבים המפונקים והעשירים שלנו עברו אתמול כל גבול, זה אולי ההפסד הכי מביש בהסטוריה של אנגליה , מול נבחרת שלא ניצחה משחק כבר 10 שנים ושהיתה במשבר עד לא מזמן לאחר שלא כבשה שער כמעט 3 שנים , לדעתי הפיתרון היחיד לצאת הממשבר ואפילו לנצל את ההשפלה אמש היא כמובן לזרוק את השבדי לכל הרוחות , מסתמן חוסר אמון של מספר שחקנים מובילים כג'ררארד ולמפרד , כשרק בקאם לעולם לא מוחלף . התבוסה בדנמרק ,היכולת נגד וולס והביזיון אתמול , השבדי איבד את הדרך , אפילו שיטת משחק לא ברורה לאף אחד , ומה לעזזל עושה הארדגריבס בנבחרת גם הוא לא מבין.
    מאמן חדש זה חלום שמבחינתי שוה אפילו לעבור השפלה כמו אתמול , אבל אני יודע שזאת סתם אשליה , הרי מדובר בהתאחדות רדומה כשרק מספר פקידות עדיין מתפקדות שם והם מאוד אוהבות את השגלן השבדי.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שאיסטלנדס ידידי ציין כאן גם אם אנגליה תסיים שנייה בבית היא כנראה תעפיל כאחת משתי הסגניות הטובות ביותר. ומרבית הסיכויים שהיא עדיין תסיים ראשונה בבית. כל מה שהיא צריכה לעשות זה לנצח בבית את אוסטריה ופולין. משימה קשה מאוד לאור היכולת של אנגליה לאחרונה, אבל בהחלט אפשרית. במונדיאל נהיה חברים, אבל מה יהיה על הגאווה הלאומית הפגועה...

9. eyal7 Member

אוי איזה פאק. המשחק המכריע והאחרון בבית מול פולין הוא בערב יום כיפור. יש לי תחושה חזקה שהוא הולך להיות לא פחות דרמתי מההוא מול יוון עם הבעיטה של דיוויד בקהאם, אז לצום או לא? ואם לא, איפה רואים? התחלתי לצום כשהייתי בן 12, בצום האחרון לפני המונדיאל, אז חשבתי שעם אמונה מתחזקת זה יעזור לנבחרת ולקבוצה ומאז מצאתי את עצמי עושה זאת כל שנה עם אמונה שזה באמת יעזור לזכות בגביע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

10. city4ever Member

לדעתי סוון צריך להביא דחוף את ג'ואי בארטון למשחקים שנותרו. שחקן לוחם כמוהו היה מביא את הנצחון מול צפון אירלנד. הוא יכול לחזק מאוד את חבורת הפרימדונות במשחקים מול נבחרות בינוניות וקטנות... ואל תקפצו, לא שאני חושב שיש לו עדיין מקום מול ברזיל במונדיאל (בעתיד יהיה לו)... אבל במשחקים כאלה הוא יכול מאוד לשנות את מהלך המשחק לטובה.

11. KirkH Member

כן, ואחרי זה שיחזירו גם את דני מילס כי הנבחרת חייבת מישהו שילחם גם ליד הפרימדונות בהגנה...

מה זה לעזאזל ג'ואי בארטון לא מתאים לשחק כרגע נגד ברזיל אבל מול האפסים של המוקדמות הוא יביא ניצחונות?!? או ששחקן טוב או ששחקן לא טוב. אני לא אוהב את המשחק של בארטון, לא חושב שצריך לעשות לשחקנים הנחות בגלל שהם נלחמים או מגלים מוטיבציה מוגברת.

אבל גם ברמה העקרונית יש לי בעיה עם האמירה שהנבחרת האנגלית זקוקה לשחקן מהסוג של ג'ואי בארטון. הרי בשורה התחתונה, הבעיות של הנבחרת של אריקסון (לדעתי) היו מאז ומעולם בצד השני של המגרש. אין הרבה מה לעשות מול ימים שחורים של שחקני החלק האחורי (ג'יימס, סימאן או שטויות של שחקני הגנה פה ושם) - אבל אני לא חושב שיהיה נכון להגיד שהנבחרת הזו חלשה הגנתית. לעומת זאת בצד השני יש בעייה. אין סגנון, אין חילופי מקומות, אין חשיבה, אין שיטה, הכל קם ונופל על ההברקות של שחקנים, ואת זה, הרבה יותר קל לעצור.

ג'ואי בארטון או קשר אחורי אחר שנותן את אותה הסחורה (מלחמה, מלחמה, מלחמה ו... זהו.) אולי ישפר מעט את האינטנסיביות והלחץ על הקישור של היריבה, אבל ספק אם זה מה שיפתח את הפקק שנוצר בקישור של אנגליה. אם אתה שם את ג'ואי בארטון אתה בעצם אומר "טוב, אין לנו שום דבר להציע בהתקפה - אז לפחות נצא ליותר מתפרצות מכדורים שבארטון מחלץ..." זה עובד עבור נבחרות אנדרדוג קלאסיות כמו יוון, דנמרק וניגריה אני בספק אם זה יביא את האריות לאן שהוא מעבר לשמינית הגמר.

12. Alexander Hleb Member

איזו בדיחה.....הנבחרת שמדורגת 7 בעולם מפסידה למקום 116 !!!
    חייבים לעשות שם שינויים רציניים לפני המונדיאל

13. barakrom Member

אנגליה נראית נורא, משהו לא דופק בצורת המשחק, אין מספיק איומים על המסגרת היריבה

14. THE STRETFORD END Member

איך אני שונא את ההרגשה המוזרה בגרון בבוקר של הפסד ועוד איזה הפסד ועוד למי,בושה.

כמה נקודות:
    א.אואן-אין ספק שמדובר בחלוץ גדול,אריקסון חזר ל4-4-2 עם חלוץ נוסף ליד רוניי אבל למה אואן שעוד אין לו דקת משחק אחת בליגה כלשהי העונה ולא דפו שנמצא בכושר הבקעה טוב בטוטנהאם?

ב.הארגריבס-כמו באליפות אירופה הארגריבס הוא החילוף המושיע של אריקסון!הוא נלחם,הוא משקיע,הוא מנסה אבל האם אריקסון לא רואה שזה לא החילוף היצירתי(אחרי הוצאת לאמפארד וגארארד)שיעשה את השינוי?איך הארגריבס תמיד בין המחליפים העיקרים בסגל של אנגליה אני לא מבין.

ג.לאחר שני משחקים אפשר לומר שליאנג אין מקום ברמת הנבחרת,שחקן ליגה טוב אבל לא יותר מזה.

ד.קאראגר-אומנם ברירת מחדל בשני המשחקים האחרונים אבל שישאר ככה כי להוציא את עבודת ההגנה הלא מושלמת שלו אין לו הרבה כדורגל ברגלים אם בכלל,לא מספיק טוב בשביל הנבחרת.

ה.אריקסון-לאחר הנפילות עם הודל ההגנתי והכדורגל העצוב שלו(אינס,באטי,אנדרטון בקישור)קיגאן והאין טאקטיקה שלו וכמובן ווילקנסון,אריקסון היה שינוי מרענן ובמקום,הוא העלה את אנגליה כמה רמות קדימה,שינה כמה דברים טובים אבל לאחר שני טורנירים ובקמפיין הנוכחי לדעתי אריקסון לא האיש שמסוגל לקחת את אנגליה עוד כמה כמה צעדים קדימה לזכייה בתארים,
    אנגליה להוציא את ה5-1 המפורסם על גרמניה,להוציא רגעי משחק פה ושם משחקת כדורגל ירוד בהרבה מחומר השחקנים שיש לה,
    קיבעון תמידי בטאקטיקה שלו במיוחד נגד הגדולות(כיבוש שער ושמירה על התוצאה תוך כדי העפת כדורים בסגנון ווימבלדון לחלוצים שישברו את הראש),
    טעויות בבחירת שחקנים(גיימס בשער),
    גם אתמול מי שהיה על הקווים,צועק,מכוון,מסביר,מתעצבן זה סטיב מקלארן,אריקסון ממשיך לשבת על הספסל עם הבעת פנים שלא היתה מביישת את ביורן בורג הקרחון השבדי המקורי,
    יש הרבה דיבורים על כך שלאריקסון אין את הכריזמה שנחוצה לנבחרת אנגלית,
    וזה מתבטא במשחקים עצמם(שום רגש גם לאחר כיבוש שערים)בקהאם קפטן(ואין לי טענות לבקהאם כרגע)
    הוא המאמן המרוויח ביותר בתולדות הכדורגל האנגלי ואחד הגדולים ביותר בעולם,יש שובע גם ממנו(תקשורת,אולי גם שחקנים,בטח אוהדים)ואולי גם ממנו אל האחרים והכסף משחק פה תפקיד
    ואני לא מדבר על החיים הפרטיים רצופי השערוריות שלו שלא מוסיפות שקט.

מה עכשיו?אנחנו נעלה למונדיאל,מה יהיה שם?
    אני לא רואה את אריקסון מתפטר/מפוטר אלא אם כן באמת תהיה שערורית מין נוספת,
    אם היכולת החלשה תימשך גם נגד אוסטריה ופולין האם בהתאחדות יבינו שכדאי לעשות שינוי דרסטי פחות שמנה לפני המונדיאל?הלוואי,

אם זה תלוי בי,רק מארטין אוניל,הוא עשה מסגלים נחותים בהרבה(לסטר,סלטיק)דברים מדהימים ככה שכדורגל הוא יודע ויותר מזה,את השיגעון החיובי שיש בו הוא יודע להעביר לשחקנים והגיע הזמן שאנגליה והשחקנים הכל-כך כישרונים(הסגל הכישרוני ביותר באירופה,שני לברזיל בעולם)אבל אנמים משהו יתפוצצו לכדורגל חיובי,התקפי ומנצח.

15. Rudess Member

מה עם סם אלרדייס ואלן קרבישלי, יש דיבורים שהם מועמדים רציניים לרשת את אריקסון בבוא היום כשיילך.