אלרדייס ? אם הוא מגיע נהפוך לנבחרת אאוטים . קרבישלי ? עבד 15 שנה באותה קבוצה ועם שחקנים מדרג שני ושלישי ולא יצליח לטפל בכוכבים עמוסי אגו כי הוא אף פעם לא היה שם. היחיד שעבד עם כוכבים וכבר שנים בנבחרת הוא מקלארן והוא היחיד שנראה נורמלי מכולם.
From Teamtalk: Calls are growing for Sven to be sacked after Wednesday's shambles in Belfast - but who should replace him if he gets the boot? Sam Allardyce 29% Steve Bruce 3% Alan Curbishley 21% Steve McClaren 15% Stuart Pearce 14% Bryan Robson 6% Other 11%
חבל שבובי רובסון לא צעיר בכמה שנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx הייתי רוצה אותו שוב בנבחרת.
בחיים אלדייס לא יאמן את הנבחרת ,למרות שבהתאחדות שלנו יש עובש , הפקידות החרמניות שם לא יסכימו שהמנג'ר יהיה כזה מכוער עם מסטיק בגודל כדור טניס . השבדי לא ילך והתקוה היחידה היא רק שערוריית מין לפני הטורניר , אני מאמין שהסאן והמירור ינסו להדיחו וימצאו כבר משהו גדול להפיל עליו. עדיין יום אחרי ההרגשה היא איומה , הביקורת על השחקנים העשירים המפונקים מוצדקת , האנגלים גאים היום בנבחרת הקריקט והרוגבי הצנועות שמביאות הרבה כבוד כאשר הכדורגל מתחיל לאבד את כוחו , הכל מתחבר למחירי הכרטיסים , משכורות העתק של השחקנים העשירים האלו , כמות השידורים , ההשפלה של אתמול חייבת להיות שיא שלילי של הענף כשכל הגורמים חייבים להתעורר . קצת קשה לי לחשוב על הנסיעה לגרמניה כרגע הקרוון בסכנת ביטול , אולי במקום אני עוד יעלה למטוס מחר ב230 דולר למנצ'סטר לדרבי אצל הגלייזרים .
איסטלנדס, אין ספק שלהפסיד לצפון אירלנד(מקום אחרון בעולם) זו לא בושה ,אך לצאת תיקו עם נבחרת סרביה המסכנה" זה הרבה יותר מבייש. סגל 2 לברזיל IN MY ASS כול עוד לוק יאנג והראש ביצה מיונייטד מתחרים על עמדת המגן הימני,ג'ו קול נחשב לאופציה יחידה באגף שמאל,והדוגמנית המסכנה שורפת את אגף ימין,אין סיכוי!
למה אתה מתסיס?. אני חושב שהוא יודע שסרביה הרבה יותר טובה מצפון אירלנד, וזה היה אולי רק שמחה לעיד על התיקו של ספרד.
לא מתסיס ושום שימחה לאיד. אנגליה נבחרת מעולה ,מבחינת חומר השחקנים-אחת הטובות באירופה . אבל 2 לברזיל? אין מצב.
שחקני נבחרת ברזיל מקבלים הרבה יותר כסף משחקני האריות וזה לא מפריע להם, את הקבוצות של השחקנים האיטלקים לא רואה קהל בארץ הכפכף כי המחיר מוגזם ובכל זאת הם מצליחים להישאר בטופ בכל הקשור לרמה הבן לאומית, ואת ההולנדים משדרים לא פחות מאת החבר'ה של אריקסון מה שלא מפריע להם להיראות לא רע בכלל... - בקיצור, לא כל פעם שיש כישלון צריך לקפוץ עם כל תחלואי הכדורגל. אנגליה נכשלת כי אין לה שיטה. אנגליה נכשלת כי צורת המשחק לא מתאימה לשחקנים ולא מנצלת אותם.
הקונספט של מנג'ר זר בנבחרת הוא שגוי. הרי כשמקבצים חבורה של אגו-מאנייקים שנאלצים להתספק במספר אימנוים מצומצם כל כמה חודשים, הדבר היחיד שיכול להניע אותם לקבוצתיות זה רגש הפטריוטיות. עם מנג'ר זר ובייחוד אחד כמו סוונגו זה בחיים לא יקרה. רק מנג'ר אנגלי עם דם חם יכול להתסיס את רגש הלאום הבריטי שטבוע בכל השחקנים בלי יוצא מן הכלל. לצערי המנג'רים הטובים בפרימיירשיפ הם סקוטים. האנגלי הבכיר מכולם הוא סר בובי, ולמרבה המזל הוא פנוי להצעות- כדאי ללכת על זה עכשיו לפני שנצטער על זה בהצלבה.
יסטה - ההבדל הוא שאנחנו אתמול הושפלנו , אבל הקמפיין עד אתמול היה יותר מטוב וכולל ניצחון חוץ בפולין נגד נבחרת ברמה יותר גבוהה מליטה ובוסניה , להזכירך שהתוצאה של ספרד אתמול היא המשך ישיר של תוצאות עלובות למעלה משנה (עדיין לא נצחו משחק חוץ , וגם בבית מתקשים ) בספרד כל הזמן מדברים על הפוטנציאל ועל השחקנים הכי טובים בעולם בכל עמדה . לגבי ג'ואי קול לדעתי הוא כן יכול לשחק משמאל ועדיין יהיה יעיל יותר מכל הגלקטיקוס הכושל שלכם . בעמדת המגן הימני יש בעיה , אבל אני חושב שאפשר לזכות בגביע עולמי גם בלי מגן ימני טוב , ועים בלמים מעולים כטרי וריו .
שסק, מתי הצבא מגייס אותך?או טו טו אתה תאכל הרבה הרבה חצץ! הראש ביצה באגף הימני משחק ברמות הגבוהות ביותר באירופה כבר 10 שנים ועם קבלות מוכחות בשטח! הדוגמנית שלך עדיין כובשת,מבשלת בקבוצת הפאר של ספרד,הרכב קבוע גם אצל 4 מאמנים ג'ו קול הוא לא האופציה היחידה בצד שמאל אבל מה לך ולהבנה בכדורגל?כלום! לכן כמו בעבר לך תמכור תותים! נ.ב תמשיך להתכתב עם עצמך בפורום הספרדי/גזעני/המטפחות הלבנות וד'ש לדודו אוואט.
קירק - תחלואי הכדורגל האנגלי קיבלו תאוצה מתחילת העונה , והנבחרת היא זו שקפצה אתמול גם היא לשם , השיטה לא תהיה קיימת וצורת המשחק לא תתאים כל עוד המאמן ישאר בתפקידו , לדעתי זה כבר מעבר לשיטה , המאמן לא מתקשר טוב עם שחקנים מובילים כמו ג'ררארד , למפרד , דפו ,קול . חיברתי את הכל ביחד כי אני חושב שאם ההתאחדות תתעורר אחרי אתמול כולם ירויחו.
טוב בסדר סטרפורד,מתי אתה מתחתן אגב? איסטלנדס, שוב ושוב את מרמה את עצמך,נכון שיש הגנה מעולה (מהטובות בעולם) וקישור פנטסטי עם ג'רארד ולאמפרד. אבל בשער עומד שוער שאולי מוכשר ,אבל חסר ניסיון בינלאומי ,בצד ימין שוב- הביצה המסכנה. בשמאל משחק אחד השחקנים הכי אוברייטד בעולם ,קול,שהלך לאיבוד מקונוסליה הצרפתית וכבר למעלה משנה לא משחק ברמה גבוהה לדעתי. הדוגמנית\מותג \ליצן יודע רק לשכב עם זונות בספרד ,מאז שהגיע לספרד הוא רק עושה מעצמו צחוק -אחד האשמים במצב העגום של ריאל בשנתיים האחרונות.שחקן חסר השראה שהורס את השחקנים שמסביבו. ג'ו קול ,מחליף 4 בצ'לסי לדאף\רובן\רייט פיליפס ,הוא אומנם שחקן מוכשר מאוד ,אבל הוא לא מתאים לאגף שמאל . ההתקפה עוד איכשהו בסדר. למרות שויין רוני הוא לא חלוץ מרכזי ,אואן היה שחקן ספסל בעונה שעברה ודפו ,עם כול הכישרון שאתם מעידים עליו,זה עדיין לא זה.