הסיכוי שההתאחדות תתעורר שואף לסיכוי שסוונגו לא ישגל עוד מזכירה בהמשך הקריירה שלו..אין מצב לפיטורים כרגע גם בגלל השכר המופרז שהשבדי מקבל וגם בגלל הקיבעון של ראשי ההתאחדות.. מי שכמובן קפץ ישר להגנתו של השבדי היה בקהאם אבל זה היה צפוי, מה שנותר לנו לקוות הוא שהשבדי החרמן יזיין בפעם הבאה את אשתו של ראש ההתאחדות ואולי אז סוף סוף יעיפו אותו..
שסק, מתחתן,עוד 3-4 שנים,כרגע רוב הדאגות שלי הן כמה פעמים בעונה לנסוע לאנגליה לראות את הליגה הטובה בעולם ואיך אני מגייס כסף בכדי לנסוע לגרמניה לראות את אנגליה, את כל זה אגב אני יעשה בזמן שאתה תשטוף סירים בצבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx איזה כיף לבקהאם שמזיין בספרד,מרוויח ים של כסף ועדיין שחקן הרכב קבוע בריאל מדריד, אם הוא כזה נורא איך זה שכל מאמן שמגיע נותן לו את הבמה?ואם הוא כזה גרוע ומשחק אז אולי זה אומר משהו על הרמה בליגת המטפחות הלבנות או שאולי זה אומר משהו על ההבנה שלך בכדורגל? ראש הביצה הגיע כשהוא שחקן הרכב בנבחרת רחוק יותר מאשר הנבחרת הספרדית, ג'ו קול מחליף רביעי,יש לאנגליה שוער מוכשר....אני שמח שאתה עוקב אחרי הליגה האנגלית,תמשיך ככה!
יסטה- לפני 4 הודעות " אנגליה נבחרת מעולה אחת הטובות באירופה" ועכשיו בניתוח לעומק פירקת את הנבחרת , שוער (יותר טוב מקסייס הגמד) , מגן שמאלי , ימני קשרים ואפילו החלוצים לא חלוצים - תגיד אתה רציני ? בקאם פירק את ריאל ? רוני לא חלוץ ?ג'ואי מחליף חמישי , עזוב לך תשתה מים קרים ותחזור עם החלטה מה אתה רוצה לומר.
בקשר לקסיאס דרך אגב, הוא כולו סתם התלהבות כי הוא פרץ בגיל 17. השוערים הספרדים ממש ממש חלשים והוא בעצמו ממש לא שוער גדול, שוער סביר ולא יותר.
איפה כתבתי שהחלוצים לא חלוצים? אואן ,רוני ודפו חלוצים מעולים ,אבל כשמשווים בין ההתקפה האנגלית להתקפות של נבחרות אחרות(נחותות מאנגליה לדעתך) כמו הולנד ,צרפת,ספרד,ארגנטינה וכ"ו.. אפשר למצוא שגם בחלק ההתקפי(שבו לאנגליה אין ממש בעיות)אין לאנגליה שום עליונות על שאר הנבחרות ,כמו שהיצגת את זה .
קאסיאס לא שוער טוב?!? הוא נחשב שוער רק כי הוא פרץ מוקדם??? לא נראה לך שהתלהבות שכזו הייתה חולפת אחרי שתיים שלוש עונות? קאסיאס הוא אולי לא השוער הטוב בעולם אבל הוא בהחלט שוער מצויין. אינסטינקטים נדירים וביצים של ברזל - מה צריך יותר? אגב, אם השוערים הספרדים חלשים אז מה האנגלים?
הבעיה עם נבחרת אנגליה היא שעל הנייר יש הרכב טוב, בפועל הרמה חלשה מאוד. משהו לא דופק בסגנון המשחק. גם נגד וויילס זה נראה נורא. רוני צריך לשחק מאחורי החלוץ ולא בשפיץ שם הוא לא מנצל את הכוח המתפרץ והמהירות העצומה.
אם נשווה את השוערים של האריות אל מול הקבוצות האחרות שמתמודדות על התואר, כך שבעוד שיש שוערים כמו בופון, קסיאס, צ'ך, קאן, דידה ועוד, באנגליה בזמן האחרון יש רק ליצנים. אם זה רובינסון השמנמן, קוואזימודו גרין, ג'יימס החולה והאיש והקוקו. אנגליה חייבת לסמוך על המשחק שלה במרכז המגרש, כי באגפים אין לה ייתרון על שום נבחרת. טרי-פרדיננד, ג'אראד-לאמפרד, והחלוצים.
שסק מצד אחד:"ההתקפה עוד איכשהו בסדר. למרות שויין רוני הוא לא חלוץ מרכזי ,אואן היה שחקן ספסל בעונה שעברה ודפו ,עם כול הכישרון שאתם מעידים עליו,זה עדיין לא זה" ומצד שני:"איפה כתבתי שהחלוצים לא חלוצים? אואן ,רוני ודפו חלוצים מעולים" ועל זה נאמר:בור ועם הארץ,מעזריאל תצא תורה! אואן הוכיח את עצמו כבר על כל במות הכדורגל בעולם(גם באנגליה,גם בספרד,גם בגביע א'ופא,גם בליגת האלופות,גםבגביע העולמי,גם באליפות אירופה)למרות שהיה שחקן ספסל ברוב הזמן בספרד בעונה האחרונה ושנכנס כמחליף לא הפסיק להבקיע! דפו,מהרגע שעבר לספרס רק העלה את הרמה שלו,הוא מוכיח את עצמו פעם אחר פעם בשערים של חלוץ ענק,גם העונה לא מפסיק להבקיע,גם בנבחרת כבר הספיק לכבוש,אז איך זה לא זה אה שסק? רוניי,כל מילה מיותרת! toon-UPON-tyne אומנם החלפת שם אבל את השטויות שלך(קסיאס שוער סביר ולא יותר)תשמור בבטן.
היתרון של אנגליה הוא באמת במרכז השדה שם יש לה את שניים מהקשרים הטובים ביותר בעולם. באגפים יכול להיות לאנגליה יתרון אם רייט פיליפס יתפוס מקום קבע בהרכב, ובקהאם יתפוס מקום קבע בספסל ובצד השני דאונינג או ריצ'רדסון ישתלבו במקום קול שלא מתאים בעמדה הזאת. אני לא מבין מה הבעיה עם רובינסון, הוא השוער הטוב ביותר שהיה לאנגליה מאז ימי ריי קלמנס.
toon-UPON-tyne מה עוד פעם אתה מאיים דרך המקלדת?די נו אני מפחד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx עוד משהו לגבי רובינסון, את הופעת הבכורה שלו(אני כמעט בטוח שזו היתה ההופעה הראשונה או לפחות אחת מהן)הוא עשה ב 99 באולד-טראפורד כשנכנס כמחליף לנייגל מרטין שנפצע מוקדם במשחק, יונייטד ניצחה בקושי רב 3-2(שער ניצחון של ניקי באט)אבל רובינסון סומן כשוער ענק,הופעה בטוחה עם עצירות נהדרות. הוא צעיר וחושבים שהוא חסר נסיון(הדור של שסק וחבריו שהתחילו לראות כדורגל לפני שנתיים)אבל בעונת השיא של לידס 2000/01 כשהיא הגיעה לחצי גמר ליגת האלופות,רובינסון שיחק חלק מרכזי בחלק נכבד מהמשחקים בליגת האלופות ובהצלחה,למשל שיחק בניצחון על מינכן 1860,ניצחון ותיקו מול מילאן,תיקו מול ברצלונה,ניצחון על לאציו, אנגליה נדפקה עם שוערי נבחרת במשך השנים שלא פרשו בזמן ותפסו את הקידום של שוערים צעירים, פיטר שילטון,לאחר מכן כריס וודס,לאחר מכן דיוויד סימן, רובינסון ימשיך בהתקדמות שלו(כמה שקט הוא הוסיף להגנה/מסננת של ספרס בעבר), קירקלנד אם לא יפצע מוכשר ויש לו סיכוי, גרין של נוריץ במוקדם או במאוחר ישחק ברמה שמתאימה לו, ורק שאריקסון לא יזמן שוב פעם את דיוויד גיימס.
אתם מדברים על רובינסון כאילו הוא ילד בן 18 ולא על אחד עם עבר עשיר בליגה ובליגת האלופות . רודס צודק כמי שעוקב יותר מכולם פה אחריו הוא לא הבעיה ולעולם לא יהיה הבעיה כי יש לנו שוער שמנמן אבל אדיר בשער עם מיקום מעולה ועם עבודת הידיים הטובה באנגליה וגם עם כל השומן הוא מזנק כמו חתול . שוער מצויין לשנים ! לדעתי אחת הבעיות היא במרכז הקישור מהסיבה הפשוטה שלמפארד וג'רארד הם בעצם אותו שחקן ושהם מהסיבה הזאת "דורכים"אחד על השני באותה עמדה ושאם כבר הם עולים ביחד אין מאחוריהם רוצח בקישור. מוריניו יכול לשחק עם למפארד ואסיין רק אם יש מקללה מאחור ולנו אין את זה והגיע הזמן לנסות את ריאו קוקר כי הוא היחיד אולי שיכול למלא את המשבצת. אני מקוה שויין ברידג' יחזור מפציעה כי אשלי קול נראה כבר שנה שלמה לא אותו מגן מעולה. ואיך ? איך הפסדנו לצפון אירלנד איך ? :aaa12: :aaa12: :aaa12: