יש כבר הרכב הערב? שמועות אחרונות רובינסון בשער, ודפו במקום סמית ,אם זה נכון אני מברך ,אריקסון נכנע ללחץ ,או שתיכנן הכל ופשוט הגן על ג'יימס יומיים . come on england
בשער טוטנהאם במרכז ההגנה טוטנהאם ובשפיץ טוטנהאם באוויר בים וביבשה טוטנהאם הוטספר הגאווה של אנגליה ושל צפון לונדון. דרך אגב מחצית ארסנל מובילה על איי פארו 1-0.
בלי קשר לתוצאה להיות מועדון שמדשדש הרבה שנים ותמיד מביא כוכבים לנבחרת(טדי,גאזה,הודל,וודל,דארן,ועוד...)זה גאווה! ועכשיו שלושה שחקנים שעומדים להיות העתיד של הנבחרת האנגלית זה גאווה!יום יבוא ויהיו 5 תרנגולים בהרכב והיום הזה לא רחוק!
דווקא יש לנו שידור ב-SKY SPORTS, יש גם את המשחק של סקוטלנד, וגם את הדרבי הקטן של האי הבריטי בין צפון אירלנד לוולש.
יאללה 35 שנה בלי תואר גם אתה התחלת לגרגר?בשנים האלה הספקנו לקחת שני גביעי או"פא שלושה גביעי אנגליה וגביע הליגה....טוב עכשיו סונס יוביל אותך לזכיה בגביע כורי הפחם 2005! אל תוציא אותי מריכוז עכשיו קדימה גרמין קדימה אריות!!
טוב בא נתרכז בהצלחה של האריות. בליגה נריב. הלוואי שג'רמיין דפו יבקיע רביעיה היום. COME ON U LIONS!!!!
כבר אמרתי לך שניוקאסל היא אהבה משנית שלי אז אל תגרום לי לשנוא אותם בזילזול שלך! קדימה לדלי הקינג של ווייט הארט ליין!
אנגליה נראית ממש רע. זה נראה כאילו השחקנים לא מכירים אחד את השני ולא שיחקו ביחד אף פעם. ויין ברידג' איום ונורא. דקה 20 ואריקסון הרים את כל הספסל שיתחמם עכשיו.