אתה בעצמך אמרת, הוא לא מציע שום דבר מעבר לקו מחצית המגרש (לפחות לא במשחקים נגד וויילס ואוסטריה). זה לא מספיק לסגור את האגף שלך ולהשאר אדיש, תחשוב על התרומה של אשלי קול לקו שמאל של ארסנל (או של אנגליה לצורך העניין) לאורך השנים, עם מגן כמו לוק יאנג אתה אמנם לא מסתכן בטעויות מיותרות, אבל אתה מפסיד מימד שלם במשחק ההתקפה. וזה מצחיק כי דווקא ראיתי את יאנג נגד מידלסברו העונה חובר מעולה לרומדאל באגף ימין של צ'רלטון, ומשחק נהדר בתפקיד א-לה אשלי בהתקפה. משמע שיש לו מעצורים כלשהם של בטחון בנבחרת, שזה אף פעם לא יכול להיות חיובי.
ביורו האחרון הייתי בדרום אמריקה ככה שאני לא חושב שהייתי שותף מי יודע מה פעיל בדיונים כאן - מה שאולי גם גרם לך לשכוח שאני כתום מלידה. את האנגלים אני אוהב, אבל לא מתרגש מהפסדים שלהם... בקשר למשפט השני. שוב, אתם חולמים. איזה ניסויי כלים? הקרחון עשה לשחקנים טובה, עבר לשחק בשיטה שלהם ונחנק מול לורי סנצ'ז. אריקסון מכיר את כל השחקנים, אריקסון מכיר את כל השיטות, הוא לא יזוז מה4-4-2 שלו, הוא לא ינפנף את בקס והוא לא יחדש שום דבר. מי שיוצא אחרי המשחק של אתמול ומדבר על יכולת מצויינת לא בדיוק ממהר לשנות דברים. ואתמול קיבלנו את ההוכחה המושלמת לכך: גם אחרי שהיה ברור שאין לנבחרת מגן שמאלי, הוא עדיין לא הזמין את קונצ'סקי והוא עדיין לא נתן לריצ'רדסון צ'אנס - כי אצלו בפנקס כבר רשומים כל השמות. זה ששחקנים כאלו ואחרים שיחקו בטורניר בארה"ב וישחקו עכשיו במשחקי ההכנה - זה רק בשביל להשתיק את התקשורת. אריקסון יודע כבר היום את ההרכב למשחק הפתיחה. אני מחזיק בדיעה שהדבר היחידי שיכול להציל את האריות מהשבלוניות שאריקסון כופה עליהם הן פציעות. עדיפות ראשונה: בקהאם. עדיפות שנייה: למפארד או ג'רארד. ואני אחסוך לאיסטלנד וג'רמיין זמן ואוסיף גם עדיפות שלישית: גארי נוויל. פציעה של הבלונדה היא הסיכוי היחידי של אנגליה למשחק מהיר עם שחקן קו אמיתי. פציעה של לפרנקי או סטיבי ג'י היא הסיכוי היחידי לראות את אחד מהם פורח במרכז השדה לצד קשר אחורי.
אני חייב לציין שבעת המשחק הופתעתי מאוד כשיאנג חתך אלכסונית בלי כדור לאמצע הרחבה, במהלך התקפה אנגלית. לא ידעתי שמגני כנף אנגלים עושים כזה דבר. זה משהו שעובר עם הזמן.
יש לו 8 חודשים שיעבור ואולי יקבל היזדמנות. במונדיאל אף אחד לא יסתכן אליו אלא אים כן לא תיהיה אלטרנטיבה אחרת.
קראתי את התגובות של היומיים האחרונים, האמרס, הגזמת בגדול לגבי בקהאם,אפשר לא לאהוב אותו אבל ההרחקה שלו היתה רחוקה מלהיות מוצדקת, צהוב אולי על העבירה הראשונה,לא יותר. קאראגר - אין לו מקום בנבחרת,יש מספיק בלמים שצריכים לעלות לפניו,לא מגן ימיני ובטח לא שמאלי. יאנג - גארי נוויל יכול לישון בשקט,גם כמחליף אפשר למצוא מישהו יותר טוב. קראוץ - רק אופציה של 20 דקות אחרונות כשצריך להתאבד עם כדורים לתוך הרחבה,בטח לא הרכב ראשון גם לא עם חלוץ נוסף,זה אולי בסדר לליברפול אבל לא בכדי לזכות בגביע העולמי. לאמפארד+גראראד - קשה לי לראות את אריקסון המקובע מושיב מישהו מהם על הספסל ומנסה אופציה אחרת,משהו כמו רייט פיליפס בימין,בקהאם וגרארד באמצע,ג'רום תומאס ואפילו ג'ו קול בשמאל(כשיש את אשלי קול כמגן שעולה למעלה וגם כי יש אופציה מצד מהירה מצד ימין). אריקסון - אני בונה על הסאן שיגרום לו ללכת הביתה לפני המונדיאל,אם לא נאלץ לקחת את הגביע למרות אריקסון,קשה אבל אפשרי(אם לא היינו אופטימים היינו אוהדים של ארץ הכפכף והמטפחות הלבנות).
סטרטפורד, את מי אתה מצפה שיביאו במקום סוונגו, והאם אתה באמת סבור שהנבחרת לא תיפגע מכך (בכל זאת, בשביל להגיע לשמות עם נבחרת צריך לרוץ איתה כמה חודשים לפחות).
במשכורת העתק שאריקסון מקבל כל מאמן אחר בעולם שיציעו לו יחד עם האתגר לזכות עם אנגליה בגביע עולמי מאז 66 ויחד עם הסגל המצויין יהיה מעוניין(חוץ מפרגוסון,בכל זאת סקוטי). אם אנגלי אז יש רק מועמד אחד מתאים,בובי רובסון ואיזה כיף יהיה לראות אותו מסיים את הקריירה המדהימה שלו עם גביע העולם. יש מספיק זמן עד המונדיאל בכדי לעשות שינויים,גם על הקווים וגם על הדשא.
נשיא ההתאחדות הפורטוגלית הודיע שלאחר המונדיאל סקולארי יפרד מהנבחרת. זאת הזדמנות לשלוח שדרים לביג פיל.
הפאט בסטארד הזה (לא לרדת עליו בבקשה, על כתפי הילד מונח עתיד הממלכה) הפגין היום בראיון בטחון ביכולת של הנבחרת ללכת כל הדרך במונדיאל הקרוב, ובכך הוא מצטרף לסוון המעצבן ומייקל אואן, שגם הם כנראה הסתנוורו מהנצחון על האוסטרים ופטפטו על כך שרק ברזיל יותר חזקה מאנגליה ושאנחנו מגיעים למונדיאל כאחת הפייבוריטיות לזכייה. האופטימיות חוגגת במחנה האנגלי נכון לעכשיו, לא ממש ברור למה... אגב ייתכן שלמשחק נגד פולין תהיה חשיבות מזערית מאחר והוא עשוי לקבוע באיזה דרג תשובץ הנבחרת בשלב הבתים של המונדיאל, גם למטרה זו וגם בשביל הבטחון והאוהדים חייבים לקחת את המשחק ביום רביעי.
באמת לא ברור למה יש כזאת אופטימיות בקרב הנבחרת ולפי הסקר אני רואה שגם רובכם אופטימיים..... לדעתי אנגליה תעבור במזל את השמינית ותעוף ברבע. משחקים בהרכב שחקנים שלא משחקים בליגה ולא מרשימים בליגה דברים רציניים חייבים להשתנות כדי שהאנגלים יזכרו את המונדיאל הזה לטובה.