אנגליה לקראת מונדיאל 2006 - הגרלה נוחה בבתים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏17/8/04.

1. Rudess Member

אנגליה לא מסוגלת לעבור את רבע הגמר במונדיאל.

2. KirkH Member

אפשר לדעת על מי בדיוק מדובר?

אני אנחש שאתה מדבר על ג'ואי קול (אני אחסוך לך, הוא היחיד שאיך שהוא אפשר להגיד עליו את המשפט הנ"ל) - גם הוא, בשורה התחתונה, ישחק בסוף מעל 30 משחקים בהרכב הראשון.

הלאה, לתירוץ הבא.

מי לא הרשים בליגה? קראוץ', שאם יתמזל מזלו ישב על הספסל? מבחינה אישית, אם לוקחים את יכולת השחקנים כאינדיווידואלים בקבוצות שלהם בשנה, שנה וחצי האחרונות - כמעט כולם נמצאים בכושר שיא.
    החל מרובו, דרך הבלמים, למפארד, ג'רארד, בקס, רוני, אוואן, גם ג'ואי קול - השחקן היחידי שמצטרף אל המאמן שלו ומפגין יכולת נמוכה מרמתו הוא אשלי קול.

זו אגב, הבעייה הכי גדולה של האנגלים, גם עונת שיא שכזו אצל השחקנים עצמם לא הרימה אפילו טיפה את רמת הנבחרת. ואם זו לא ההוכחה האולטימטיבית לשיטה לא מתאימה אז מה כן...

3. תונל Member

לדעתי גם עם אריקסון הסיכוי של אנגליה להגיע לגמר\לזכות לא הרבה יותר נמוך מאשר היה עם מאמן אחר (חוץ ממוריניו).
    כדי שאנגליה תודח יצטרכו לנצח אותה, כדי לנצח אותה יצטרכו להבקיע לה, משימה קשה מאוד גם כשאריקסון על הקווים. אם במשחק נוק-אאוט היא תיקלע לפיגור או תישאר בשוויון לקראת סוף המשחק, תתחיל לבוא לידי ביטוי היכולת האישית של השחקנים ולא יכולת ניהול המשחק של אריקסון, שכל מה שהוא יצטרך לעשות זה לשים את השחקנים הנכונים על המגרש, ובזה הוא דווקא בסדר.
    ואז כל אחד מתחיל לעשות את מה שהוא הכי טוב בו- אואן, טרי וג'רארד יכנסו לנגוח, בקהאם ואשלי קול מגביהים מהצדדים, רוני ולמפארד עומדים מחוץ לרחבה ומטווחים, ונוויל, ג'ו קול ופרדיננד נניח נשארים מאחורה.

ברור שלא אמורים לבנות על זה וזאת רק ברירת מחדל ולא שיטת משחק, אבל ככל שהמשחק מתקרב להכרעה שלו ושחקנים יתחילו לקחת את המשחק על עצמם כשהמאמנים נשארים בצד- לדעתי אין הרבה נבחרות שיכולות על אנגליה. ואלה שיכולות או יוכלו ביום נתון (ברזיל), יוכלו גם אם לאנגליה יהיה מאמן יותר טוב על הקוים.

4. cityblues beter dead than red

זה לא מזכיר לכם משהו?http://sportbild.de/de/slideshow/images/20051008/081005wm7.Xxx

אולי את זה?

http://news.bbc.co.uk/olmedia/785000/images/_787971_beckham300.Xxx

מי מבטיח לי שהטווס הזה לא יעשה עוד טעויות במשחקים מכריעים???

5. eyal7 Member

ולחשוב שהם היו נפגשים שוב אם דיוויד בקהאם לא היה מורחק מהמשחק ביום רביעי מול פולין...

6. MUFC - 1878 Member

אין לי בעייה שאריקסון יהיה המנג'ר במונדיאל (רק כי אין אופציה יותר טובה) אבל שיפסיק ליהיות שפוט של קאהם! הוא לא מנהיג, הוא לא קפטן טוב לניבחרת ובטח שלא צריך לתת לו לתפקד כמו עוזר מאמן.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקהאם לא היה מנהיג כשהוא העלה כמעט לבדו את אנגליה למונדיאל הקודם מול יוון? כשבקהאם לא שיחק - האם הנבחרת לא גמגמה?

שיא אללה, אתם נותנים להחלטת שיפוט גבולית מאוד להפוך את הקפטן של הנבחרת לשעיר לעזאזל. תהיו לי בריאים...

8. eastlands Member

תונל - אני מסכים איתך שככל שהמשחק מתקדם לשלבי הכרעה היכולת האישית באה יותר לידי ביטוי , ואולי אולי אם לא היינו כובשים מוקדם נגד ברזיל , פורטוגל , צרפת לא היינו נכנסים לבונקר כזה , ובאמת שבשלבי הנוק אאוט בגרמניה (בעידן השבדי כפי הנראה) ונגד נבחרות חזקות עדיף לא לכבוש שער מוקדם .
    אבל אך לעזזל אני אמור לעודד את נבחרתי ולקוות שלא תכבוש מהחשש לבאות , בכל מקרה זו נקודה למחשבה שכנראה תלווה אותנו בגרמניה ותגרום לי לאשפוז לאחר הטורניר , אבל אם חוזרים עם גביע למולדת זה שוה הכל.

9. תונל Member

צ'מע, אני לא חושב שאתה אשכרה צריך לפחד להבקיע גול, אחרי הכל אתה עדיין מוביל, זה שהקבוצה היריבה תתחיל לתקוף עדיין לא מבטיח דווקא להם להבקיע לך ולא הפוך.
    מול פורטוגל יצאת בתיקו בסופו של דבר, מול ברזיל וצרפת השוערים שלך היה בכותרות רק בגלל טעויות קריטיות שהוא עשה ולא בגלל תצוגה הירואית מול הלחץ של היריב- המשחקים האלה היו יכולים בקלות להיגמר גם לטובת אנגליה.
    הסגל שיהיה במונדיאל יהיה הרבה יותר טוב מזה שהיה ביורו ובטח במונדיאל הקודם. בקהאם, ג'רארד, ג'ו קול, טרי, אולי גם למפארד- היו גם ביורו אבל נראים הרבה יותר טוב עכשיו, ירידה ביכולת יש רק אצל אשלי קול ואולי נוויל נכון לעכשיו. לדעתי יהיה יותר קשה ללחוץ את הנבחרת הזאת מאשר את ה-2 הקודמות.

אתם אנשים טובים אתם, מגיע לכם לזכות. :aaa025:

10. קינג לדלי Member

מסתמן שרוני ישחק בחוד לצד אואן,שוני רייט במקום בקהאם,והמלך :aaa8: במקום ג'רארד בקישור.

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיא, זה לא רק ההרחקות שהוא מקבל, מבחינתי שחקן שלוקח אחריות על שלושה פנדלים רצופים, מחטיא את כולם ומעיף את נבחרתו מהיורו, ולאחר מכן מצהיר שהוא יפסיק לבעוט פנדלים רק אם יחטיא עוד שניים - הוא בשום פנים ואופן לא מנהיג.

12. eyal7 Member

אתה תגיד, שני העברות שהוא עשה ביחד היו שוות צהוב? לא, אז תוריד לו אדום אחד מהרזומה.

"מעיף את נבחרתו מהיורו", באמת שכחתי שהוא היה היחיד מנבחרת אנגליה שהחמיץ פנדל מול פורטוגל...

אני רואה שאת מה שהוא עשה במוקדמות מונדיאל 2002 ובמשחקי הגמר כבר הספקת לשכוח לו.

וחוץ מזה, כמו שכולם מנצחים ככה כולם מפסידים. אין פה בכלל מקום להאשים שחקן ספציפי בהדחות של אנגליה.

13. Hammers Fan Member

עם כל הכבוד ללדלי קינג (ויש כבוד), אריקסון באמת לא יכול למצוא קשר הגנתי טבעי כדי לגבות את לאמפרד/ג'רארד?

רק אני חושב שסקוט פארקר היה צריך להכנס לשיקול כאן?

14. NewcastleFan Member

You right.Parker has been very good since the start of the season and in good shape.

15. דוקטור Member

אבל רייט פיליפס הוא מחמיצן סדרתי. זה הדבר האחרון שאנגליה צריכה.