איסטלנד, אז עבר פעמיים את המגן שלו בכל המשחק,זה לא מספיק טוב ושנינו יודעים זאת. ושוב,אי אפשר בלי המסירות של בקהאם,אין עוד שחקנים בעולם שיכולים פעם אחרי פעם לתת כדור של 40 מטר על הלשונית של הנעל כמו שהוא יכול,לא יודע מה יש לך ממנו אחרי שפעם היית גומר מהמסירות שלו והלו זה כבר עבד פעם אחרי פעם,אז אני לא אומר שצריך לנסות זאת כל המשחק אבל זהו נשק נוסף שבו יש לנו יתרון על פני נבחרות אחרות.
לפי מה שהבנתי מכל האתרים רוני היה פשוט מדהים . בכל מקרה איסטלנדס לא כל דבר צריך להיגמר בתרומה לגול. יש גם תרומה בהתחלת מהלכים חדים ומהירים,ובכלל שמירת הכדור אצלנו וכו... לגבי שוני רייט סטרטפורד אתה צריך להבין שהוא נותן לנו מימד יותר מהיר ויותר ענייני למשחק מבקאם. שוני יכול במבצע לעשות גול מכלום וביכולת אישית מה שבקהאם עושה בעיקר מכדורים נייחים . שוני רייט וג'ו קול מוסיפים לנו החזקת כדור וכאב ראש ליריב. אני הייתי משחק איתם כמו בשיטה של צ'לסי ועולה איתם ליד מייקל אואן לבד בחוד. קשר אחורי (לדלי היה מצויין לפי סוון ?) ולצידו ג'רארד ולמפארד יכול לסגור יהלום מלוטש מאוד.
גרמיין, אם תקרא דברים שכתבתי בעבר תראה שממש אין לי בעיה עם פיליפס בצד ימין במקום בקהאם שיוסט לאמצע, כי יש לנו בעיה במשחק האגפים,אין מהירות (וכתבתי זאת אחרי אוסטריה)במשחק שלנו כשבקהאם משחק בימין וג'ו קול שמאל ואי אפשר להמשיך ככה, אין ויכוח על היכולות שלו ועל המימד הנוסף שהוא מביא אבל אתמול הוא היה חלש וחבל כי כך אולי היה משנה את דעתו של אריקסון.
בקישור אחד גם ג'ררארד עם כדורים חדים וארוכים , גם לאמפארד עם יכולת דומה במסירות וגם בקאם זה מוגזם , והיום בקאם הוא אחריהם בתור , קול ,רוני , אווון , שוני מציעים מהירות וכוח שמפילה הגנות .
בשום כושר בעולם בקאם לא לפני ג'ררארד , אן מצב שג'ררארד מהשחקנים המושלמים בעולם היום לא יועדף על המוגבל עם הפלס .
בנבחרת גרארד לא פוגע כבר הרבה הרבה זמן,יש בעיה כשהוא ולאמפארד משחקים באמצע ביחד, לאמפארד הרבה יותר אפקטיבי,כובש, גם בגרדיאן של היום כבר יש כתבה האם כדאי לשחק בלעדי גרארד. בקהאם לו ישחק הגנה/התקפה כמו בריאל מדריד אז הוא צריך לשחק בהרכב של אנגליה בלי בעיות.
ג'רארד ולמפארד שלפניהם קשר אחורי כמו לדלי קינג יהווה מרכז הקישור הטוב ביותר בעולם, השאלה היא רק , האם לדלי קינג יעמוד במשימה. גם אחד כמו ג'ואי ברטון יכול להתאים למערך כזה. באגפים, עם בקהאם או שוני וג'ו קול, ובהתקפה אואן את רוני, ו.... ללקק את הצבעות. לאנגליה יש סגל מרשים לכל הדיעות, אבל מאמן מאד לא מרשים לכל הדיעות!
סליחה שכחתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx איך אפשר לשכוח את ההכלאה של חזיר עם סוס ים ? תוריד את גו קול ושים לי אותו בשמאל בבקשה. ושלא תעיז לספר לו ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אני דווקא הייתי הולך על הרכב קצת מוזר, אבל יכול לעבוד: -------- רובינסון -------- --- קמפבל - ריו - טרי ---- קול ---------------- שוני ---- ג'רארד - בקהאם ----- -------- למפארד --------- ----- אואן ------ רוני ----- קצת מוזר בגלל שיש 3 בלמים ושוני מגן ימני, אבל זה יכול לעבוד מצוין. 3 הבלמים יסגרו בקלות אפילו נבחרות שמשחקות עם 2 חלוצים, שוני וקול יתנו אגפים תוקפים (לא כמו יאנג וקארגר) ויהיה יתרון במרכז השדה עם 3 שחקנים מצוינים. הבעיה היחידה שיכולה להיות היא בהגנה ששוני הוא לא מגן טבעי, אבל הוא כבר שיחק בעמדה הזאת אצלנו בסיטי והוא שחקן עם יכולות הגנתיות מספיק טובות. חוץ מזה שההרכב הזה הוא ממש גמיש ואפשר לעשות בו שינויים פנימיים רבים (ג'רארד לימין ושוני מאחורי החלוצים למשל).
אנגליה לא עוברת את הרבע גמר. לפחות לא עם אריקסון שמבייש את הכדורגל האנגלי הסוחף והמהנה, מה שלא בדיוק כך בנבחרת! אריקסון הביתה!!! מוריניו לנבחרת!!!
ה-5-3-2/3-5-2 שסיטי הציע הוא מערך מאוד מעניין (ששוחק ע"י נבחרת ישראל בקמפיין הנוכחי, יחי ההבדל הקטן) שבהחלט עשוי למקסם את היתרונות של הנבחרת האנגלית (חזקה בצורה בלתי-רגילה במרכז ההגנה ובמרכז הקישור) ולפצות על החסרון היחסי של הנבחרת הזו במשחק האגפים, אבל בלתי-אפשרי להנחיל לשחקנים שמשחקים 4-4-2 מאז שהם בני 6 מערך מתוחכם ומאוד תובעני מבחינה טקטית כמו זה תוך זמן קצר. כדי שהנבחרת תעבור לשחק בצורה כזו צריך להריץ מערך שכזה לאורך קמפיין שלם כדי להביא לתיאום בין כל השחקנים במערך וכדי ללמוד את השיטה כראוי. קשה לי לראות מאמן כלשהו מנסה עם אנגליה את השיטה הזו, בהחלט היה יכול להיות מעניין לראות את התוצאות של המערך המבטיח הזה בפועל.