מי ישמע, שני השערים האחרונים של אנגליה היו טעויות של איזקסון. פשוט שוער אפס. מיותר לציין שאיברהימוביץ' הוא בדיחת מאני טיים? אפילו פאולטה היה פחות מביך ממנו.
שוולקוט נכנס אנגליה יצאה למתפרצות בצורה פנטסטית. מקווה שהודג'סון למד, כי הנבחרת הזאת יכולה רק עם מתפרצות. חבל בסוף שג'רארד לא הכניס כי אם נעלה ממקום שני במקום ראשון (אם בכלל) בגלל הפרש שער אחד..או סטיבי. אבל זה שטויות, העיקר הניצחון היום.
בחיים לא חשבתי שנגיע לרגע הזה. נבחרת אנגלית שמראה אופי, שלא נשברת בפיגור, ששומרת על קור רוח, Are you Germany in disguise? כל הכבוד. ועדיין, היכולת ברוב שלבי המשחק חלשה עד כאב. אני מאמין שנפסיד לאוקראינה ונודח, אבל זה יהיה עם הרבה יותר כבוד ממה שחשבנו.
המשחק של הטורניר עד כה. והגול השלישי הגול הכי יפה של הטורניר. איזה חילוף עשה הודג'סון - בינגו ובכלל ניהול משחק מופתי שלו. כל הכבוד לנבחרת האנגלית שגילתה אופי. כן לא נראה בדיוק שהיא מסוגלת להתמודד מול הפייבוריטיות, אבל צריך להלחם וקודם כל לעלות לרבע גמר.
על מה אתה מדבר? למה לא לפתוח עם וולקוט? למה מילנר באגף, שהדבר היחידי שאנגליה יכולה להציע פרט למצבים נייחים זה מתפרצות? אני, בלי קריירת אימון מרשימה, כתבתי את זה כאן ממזמן - צריכים לשחק עם וולבק ועוד 2 ווינגרים מהירים יצירתיים: יאנג, וולקוט או אוקס. וולקוט היום קנה את מקומו.
השער של וולבק הכי יפה בטורניר? אפילו לא הכי יפה של אנגליה הערב.. וולקוט חייב לשחק במקום מילנר כי מילנר הוא השחקן הכי פרווה באירופה.חוץ מלרוץ הרבה הוא לא ממש יודע כלום. אני גם חושב שקארול היה הרבה יותר טוב מוולבק שלדעתי חוץ מהגול שלו היה חלש היום ולדעתי לקארול היה משחק טוב והוא מוסיף להם משהו שונה והיכולת שלו לקחת כדורים ארוכים קריטית בשביל סגנון המשחק (או חוסר הסגנון) של הודג'סון.
בוא נודה על האמת, וולקוט הוא לא בדיוק שחקן תכליתי בדרך כלל. במדי הנבחרת הוא כבש רק במשחק אחד עד היום באותו שלושער. אם תרצה בדיוק בגלל שחקנים מאופי כזה ארסנל לא מצליחה לקחת תארים. זה כל טוב ויפה בדיעבד. אני מרוצה מאוד מאיך שהודג'סון ניהל את המשחק. לא, זה לא אומר שאנגליה יכולה להתמודד עם הפייבוריטיות הגדולות שווה בשווה, אבל צריך לעלות לרבע ואז כבר נראה.
משחק נהדר, גלן ג'ונסון היה על גבול הנוראי לזוועה, מעבר לכך חוליית ההגנה תיפקדה בסדר, לא להיט, אבל סביר. החילוף של וולקוט שינה את המשחק ההתקפי של האנגלים, אין מה להשוות בינו לבין מילנר, רק שמבחינת אנגליה חבל שוולקוט זה שחקן שנותן תפוקה ב-8 אחוז מהזמן שהוא משחק. הציוות של קארול ווולבק היה יוצא מן הכלל, קארול עשה את שלו מבחינת לחימה וכדורי גובה, וולבק לא היה טוב, אבל נלחם, השקיע, ובסוף הבקיע את שער הניצחון. מחזור הסיום- אוקראינה ואנגליה על כל הקופה.. אי אפשר לבקש יותר.
עוד הופעה עם תוצאה מאוד חיובית לאנגליה, זה הולך בצורה לא פשוטה, ומהשער הראשון הדרך הייתה ארוכה ומסובכת עד להשגת 3 הנקודות. אי אפשר לזלזל באף נבחרת ברמה הזאת, הפערים לא גבוהים מדי ובכל רגע אפשר לחטוף. השערים נבעו מפעולות איכותיות של Theooo לא בגלל השוער השבדי. ביינתים אנחנו מתקדמים צעד אחר צעד לאט כמו צ'לסי. נקווה להמשיך במגמה הבסך הכל חיובית. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/319750_432299736791918_1519226149_n.Xxx
משחק מעניין ורב תהפוכות, באמת שתענוג. אני מבחינה אישית ובתור אוהד נייטרלי (לפחות בבית הזה) קיוויתי שלפחות יגמר תיקו, שישאיר סיכוי תיאורתי לפחות לשוודים לעשות משהו בסוף, אבל מה לעשות... גלן ג'ונסון במשחק זוועתי, אפשר להגיד שהוא אחראי לא קטן לשני השערים שאנגליה ספגה, עם שלל של טעויות נוספות שלמזלו לא נגמרו בגול (לפחות הציל גול מאיברה, גם משהו...). המודל לחיקוי של איברהימוביץ' הוא כנראה רובן, פשוט אי אפשר להסביר את זה, חושך. כל כך איטי ומסורבל, ומעכב את ההתקפה ברמה לא הגיונית בכלל. וולקוט יצאה מלך.
אני אל מבין מה ג'ונסון עושה בהרכב. עדיף כבר את פיל ג'ונס. בושה שירצ'ארדס נשאר בבית. סה"כ משחק טוב של האנגלים. הודגסון עם החלטה נכונה להכניס את קארול, וגם החילוף של וולקוט התבר כמוצלח מאוד.
ההצלה של הגול הייתה אחרי טעות שלו בסגירה ומסירה חלשה מדי של קאלסטרום. לא נראה לי שאפשר לזקוף את זה לזכותו.
אבל בסופו של דבר הוא התמודד עם התקפה מתפרצת די טוב (שוב - בסיכום...) ומנע שער. זה עדיין לא אומר שהיה לו משחק טוב או אפילו סביר. רחוק מכך, מאוד. שחקן לא יכול להיות טוב אם הוא אחראי ל-2 שערים שקבוצתו ספגה, לא משנה מה הוא עשה לפני\אחרי. אגב, מזל טוב לסטיבן ג'רארד. הגיע ליורו במחצית השנייה סוף סוף!
נכון, אבל אל היה דומיננטי מספיק. גם היום עד השיוויון של וולקוט הוא לא הורגש. בכלל, מרכז השדה של אנגליה די מאכזב אותי, ג'רארד ופרקר צריכים לדרוש את הכדור ולנהל את המשחק, לפתוח אותו ולהניע את האגפים, ולא להשאיר לשחקנים כמו ג'ונסון או מילנר להעיף כדורים לרחבה.